Inlägg från: Kalksten |Visa alla inlägg
  • Kalksten

    Vi som väntar marsbebis 2012 :-)

    jempalainen skrev 2012-03-15 09:38:30 följande:
    Jag undrar samma sak! Iofs har jag haft otroligt vattniga flytningar som täcker hela trosan. Rinner det hela tiden? Vet du, jag skulle nog ringa bm eller fl och fråga. Jag trodde ju att det var vattnet som började rinna för några dagar sen men det var bara en väldigt vattnig flytning. Men ring o hör med dem. Kram
    Ahh ok! Ja det är liksom ständigt blött....
    men det är säkert bara vattniga flytningar.
    men om det fortsätter ska jag ringa FL.

    Hur mår du nu? Kram
  • Kalksten
    jempalainen skrev 2012-03-15 09:46:25 följande:
    haha det är svårt att veta vad som är vad! Det låter klokt att avvakta och ringa fl sen om det fortsätter. Om barnet är fixerat så kan det ju sippra mera då huvudet sitter som en propp men som sagt, avvakta och ring om du undrar.

    Det känns bättre idag tack, ska ta mig till min gamla arbetsplats och hälsa på mina fd kollegor:) Vet dock inte om jag ska åka kommunalt eller ta bilen, jag blir lite nervös ifall det händer nåt o så ska man sitta på bussen i en timme! haha men får fundera vidare!;)

    Solen skiner och det är underbart vårväder så jag är rätt nöjd ändå:) Hur mår du då stumpan? 

    Kram!      
    Ja men precis! =)

    Vad skönt att höra!!
    jag ska åka åka kommunalt idag...känns lite läskigt men då ska jag bara åka i 15 min typ :P
    Hoppas du får en fin dag, ta hand om dig!
    jag har haft sådana humörsvängningar denna vecka...suck lipar åt allt! Men igår va en riktigt bra dag o idag känner jag mig cokså utvilad o inte så mkt värk...så det bådar gott för att det blir en bra dag hoppas jag.

    Kram
  • Kalksten
    quatterin: Så fin bild på dig o Axel!!
    Wielkip skrev 2012-03-15 10:02:28 följande:
    Ni som undrar om fostervatten; sådär hade jag ständigt från v25, ibland bara rann det när jag ställde mig upp!
    Tipset jag fick var att resa mig från huk och se om det rann då, man gör ju en krystning då typ.
    Sen även liga på rygg och rucka bebin från sida till sida, det är så dom kollar om man läcker på sjukhuset.
    Ah tack för tipset! Jag tror ju säkert det är bara vattniga flytningar!
  • Kalksten
    Nikis skrev 2012-03-15 12:57:26 följande:
    sätt på dig en binda och om du kan fylla den så att den blir tung så är det troligtvis vatten. Det va vad jag fick höra iaf. Jag testade och min blev inte tung, jag har alltså bara snuskigt vattniga flytningar :P
    hahah ok ja nej det lär de inte bli!!
    men tyckte de va skumt att de inte syntes när de torkade....
    aja fan jag ska sluta "se" tecken för jag blir bara knäpp, vill ha vår bebis här nu!!! =)
  • Kalksten

    Här har ni också en som smockar i sig diverse choklad o kladdkaka! haha

    StugFrugan89: Vad skönt att det gått bra med flytten o att ni är på plats!! Trist med dina föräldrar men bra du fick tuppjuck på dem! :P

    Vi var inne på FL igår för jag har haft konstant skallvärk i 3 v, men främst för att jag får sånt j-a tryck över huvudet, mår illa och hettar i hela huvudet när jag får sammandragningar/förvärkar, blir liksom helt knäpp på de där...känns så j-a olustig känsla när jag får så!
    Men allt såg bra ut med ctg, mitt blodtryck, inget protein osv....men äntligen fick jag en vettig förklaring! Det kan vara hormonellt, att östrogenet ökar och stimulerar hypofysen i hjärnan o att jag därför får värme "fluschar" oxh skallvärk/tryck. och det var skönt att få veta o se på ctg´n att lillkillen inte påverkas av att jag får så...var orolig han kanske fick syrebrist då.

    Jag var fortf öppen ca 1cm, nu var tappen nästan helt utplånad max 25% kvar sa BM och tappen var central och mjuk och mogen.
    Men att den var central/rak vad innebär det, glömde fråga!

  • Kalksten

    tillägg: När BM gjorde undersökningen sa hon att han ligger långt ner  men ännu inte  så långt ner som vid spieataggarna och hon kunde lyfta honom, helt sjukt ahha!

    Sedan efter den undersökningen igår em har jag hela kvällen igår, i natt o nu mkt mer förvärkar och är liksom öm i hela magen....

  • Kalksten
    Isavanna skrev 2012-03-18 09:24:17 följande:
    Kalksten, vad skönt att du blev ordentligt kollad och att du fick en bra förklaring till varför du känner dig som du gör. Jag ska hålla tummarna för att det blir nåt mer av det onda. Kul att hon kände att det gick att lyfta på honom. Mim tjej sitter rejält fast. Hon kommer minsann ingenstans om det inte är ut.. Ha ha
    Tack söta! ja det känns skönt!
    Ja nu är det bara o vänta o hoppas på att det sätter igång inte allt för långt efter BF iaf!

    ja vi blev lite förvånade trodde inte man kunde lyfta huvudet underifrån om de är fixserade, vår lille har varit fixserad 3v nu. Men tror det går att trycka på dem lite efetrsom hinnorna är kvar och de flyttas ju upp o ner hela tiden under förlossningen...
  • Kalksten
    Daysis skrev 2012-03-18 09:33:45 följande:
    Stugfrugan - Att värkarna är korta betyder inte att dom är verkningslösa, jag hade ju korta värkar nästan hela tiden och mellan kl 23 och 9 på morgonen hade jag ungefär tre värkar i timmen som varade ca 20-30 sekunder, sen kom dom ju lite tätare men var fortfarande lika korta, först vid 12:30 började värkarna bli ca 40-50 sekunder och sen var ju lilltjejen ute kl 12:59, så korta värkar betyder inte dåliga värkar Så håller tummarna för att du får din "inflyttningspresent" närmsta dagarna!

    kalksten - Jobbigt att du mår dåligt, men låter som det är riktigt nära för dig oxå snart, spännande!

    Ellieott - Ja, sprutande-bröst snacket får vi ta i fortsättningstråden Förstår att alla vill träffa Idun, men det är ju lite jobbigt ibörjan oxå med mycket folk. Vi har faktiskt sagt att alla får vänta några dagar så vi får landa lite. Så mina föräldrar kommer först på fredag och sen är det öppet hud nästa helg..

    Fortsätter hålla koll på er här i tråden och hoppas att alla är i fortsättningstråden snart!!
    Ja det är obehagligt när de där trycket o obehagskänslan med värme, tryck o illamående komemr, men numera försvinner de iaf efter värken vilket är skönt! Det är skönt att ha fått en naturlig förklaring då kan man ta de lite bättre!

    ja jag hoppas också det o det känns ju hoppfullt om att jag inte skulle behöva gå över tiden, iaf inte mer än några dagar. Vore konstigt efetrsom allt är redo som BM sa men det är ju kroppen o bebisen som bestämmer.

    Men alltså snacka om mkt ilningar, tryck neråt och värk över magen sedan undersökningen igår! Hon kanske retade igång de lite, hoppas heheh! Jag känner mig liksom påverkad hela tiden av värken i rygg och över mage och mkt tryck...så vi får väl hoppas att det inte ska ta 3v till innan han kommer ut, vore trevligt med en ganska bf-punktlig bebis! men huvudsaken är att han mår bra lilla hjärtat vårt så får han komma när han vill!
  • Kalksten
    Mrs Marlin skrev 2012-03-18 09:48:06 följande:
    Men guuuuu va less ja är att vänta.... blir galen.... kan inte tänka på annat eller försöka ta mig för att göra något det kan jag tänka mig!vettigt. Familjen åker och badar och spelar innnebandy idag. Något som jag inte orkar med, ännu en slödag framför mig med att känna efter om något är på gång.

    Nu har jag gått 6 dagar över tiden, känns som en evighet!

    Imorgon ska jag åtminstone till BM för en hinnsvepning. Leder nog inte till något....

    Kanske kan orka ta mig för att baka något gott att trycka
     i mig... bullar kanske....     
    usch ja det kan jag tänka mig är jobbigt! Jag tycker det bärjar bli segt redan o jag har ändå 6dagar till BF...varför ska man va så otålig!?

    Hoppas hinnsvepningen gör susen!!

    mm tycker verkligen du ska baka något gott, skicka hit lite också vore najs ;)
  • Kalksten
    Yinmia skrev 2012-03-18 10:50:35 följande:
    Känner igen mig precis. Jag börjar bli riktigt deprimerad och vet inte vad jag ska göra för att dagarna ska gå. Sambon och dottern ska på bio "busiga bebben" eller nåt sånt jag måste nog försöka pallra mig med för att fördriva några timmar. BF + 7 idag. En hinnsvepning hade jag inte sagt nej till men har en BM som vägrar. Jag är så fruktansvärt trött på min BM så jag känner absolut inte för att gå dit på tisdag. Hon lyssnar inte alls på vad man säger utan allt är så normalt och det är skitsamma hur jag mår så länge som bebisen mår bra. Är fullständigt knäckt just nu.. Inatt var jag vaken mellan 2-7 och låg bara i soffan och grät..... fullständigt normalt eller?! *suck**** Funderar på att be sambon börja plocka föräldradagar redan nu för jag tror inte att jag fixar att gå hemma själv och fundera en vecka till.

    Ledsen för tråkigt inlägg men måste bara skriva av mig lite ....Gråter
    Men usch det är ju inte bra BM inte lyssnar på dig för det är ju inte alls bra att behöva känna sig deprimerad nu när du behöver all ork du kan!! fy fan jag lider med dig...verkligen psykiskt knäckande att ligga vaken så länge!
    Kramar
Svar på tråden Vi som väntar marsbebis 2012 :-)