• Nimah

    Syjunta för gravida!

    Minxy skrev 2014-12-23 09:09:26 följande:

    Nu har jag varit produktiv. Har sytt både ett babynest och virkat en liten öronlappsmössa!

    phpZDAFUf55363.jpg


    Jättefint nest och snygg mössa!!
  • Nimah

    Igår blev det en snuttekanin som kvällspyssel. Imorgon börjar jag jobba igen så då tar väl arbetsdagarna slut på kreativiteten. Känns bra att ha utnyttjat jullovet iaf :)

  • Nimah
    aleydis skrev 2015-01-24 21:33:30 följande:

    Hej!

    Mitt nästa projekt är att sy ett överdrag till en babykorg, någon som har gjort och har tips?


    Har tyvärr inga tips såhär på rak arm. Hur ser korgen ut?
  • Nimah

    Blev en amningskudde med fodral idag. Fick göra kudden två gånger för den första sprack på mitten. Använde ett äldre lakan som nog var lite väl mjukt och slitet först. Bytte till tjockare lakansväv till nummer två. Lite svår att prova om den passar nu i v 29 när midjan är lite väl bred, men hoppas den passar sen :)

  • Nimah

    Har sytt en liten sak av läderspill som jag tänkte ha telefon, plånbok och nycklar i så man lätt hittar dem i skötväskan :)

  • Nimah
    Mini 82 skrev 2015-03-14 16:40:17 följande:

    Virkade en liten vagnmobil i form av en uggla, nåt ska man väl hitta på i väntan på bebis, v39 idag.... phpdn1fHE17895.jpg


    Vilken söt!
  • Nimah

    Idag har jag sytt bh-inlägg av flanell och fleece. Hoppas de funkar! Förra gången la jag nämligen nästan 3000 på engångsinlägg under amningstiden.

  • Nimah
    Fröken Smilla skrev 2015-03-21 10:43:33 följande:

    Hej på er, så duktiga ni är allihopa!

    Tror ni det är helt omöjligt för en nybörjare att sticka små koftor och sådant? Vill så gärna göra sånt fint smile1.gif vet ni vilken storlek på stickorna som blir bra?


    Håller med lantlivet! Sen kan du tänka på att ju tjockare garn du väljer, desto tjockare stickor vänder du = färre maskor = går fortare att sticka. Bebiskläder vill men kanske inte ha supertjockt, men kan vara värt att tänka på när men väljer garn.
Svar på tråden Syjunta för gravida!