• Anonym

    Han kom inte hem

    Anonym skrev 2011-08-12 21:35:00 följande:
  • Anonym

    hej igen!
    Nu sover min dotter och jag har inte lika ont i magen längre. Jag tog 2st alvedon tidigare.

    Om jag har nu smsbombat honom(jag skickade några sms) och om nu han blev arg och inte kom hem igår kväll
    vaför fortsätter han bete sig idag? Och inte kom hem ikväll? Vadå straffas! Vad snackar han om!!!

    Jag umgås gärna med mina vänner och vill att han också gör det. Under juli månad hade jag semester då reste jag och min dotter med en arbetskamrat och hennes 2 barn till Italien,vi var där i 2v. När vi kom hem åkte vi till en kompis en vecka i uppsala. Så han var själv nästan hela juli månad.

    Jag tror att han vill vara ifred och knarka.
    Det är lite saker jag vet och misstänker men vill inte skriva mycket om det för att inte såra vissa Sedan är han vuxen 33 år,har jobb och barn, han borde veta bättre

  • Anonym
    Ketzzi skrev 2011-08-12 22:39:47 följande:
    Är man gift, har barn och ett på väg så åker en riktig man hem efter jobbet till sin familj. En riktig man ska inte behöva vara så beroende av sina singelkompisar att han inte kan säga nej när han lockas med på deras äventyr kvällar/nätter med risken att kallas toffel. En riktig man svarar i telefonen och stänger inte av den. En dotter ska inte behöva oroa sig för att mamma är ledsen p g a pappa. Om en riktig pappa och make gör allt som är självklart för en sådan behöver han inte bombaderas med sms från sin fru som bara vill ha ett lyckligt äktenskap med sin man som älskar henne och sitt barn.

    Om man är en riktig man och pappa och tycker det är pinsamt inför sina kompisar att frun smsbombar så har han fel kompisar, tyvärr.

    Din man TS är alltför rädd och beroende av vad hans kompisar ska tycka och det är sorgligt. Blir så ledsen när jag läser när du skriver att du är för snäll och har det så fint här hemma och är rädd för att han inte trivs..........
    Hoppas verkligen att det löser sig för er.
  • Anonym

    Han blev lite jobbig när jag var gravid med min dotter också. Men då kanske var jag extra känslig också. Jag har alltid känt mig älskad av honom!. Han ville ha ett barn till med mig. Han tycker att jag är världens bästa mamma.
    Men jag märkte att han var lite för svag när kompisar bjöd honom tex på kryssning då åkte han även han hade lovat sin mamma,sin dotter något annat.

    ska bara brätta en sak till OCH JAG MENAR VERKLIGEN INTE ATT DET ÄR ANDRAS FEL UTAN JAG TYCKER ATT HAN VISAR SIN VERKLIGA SVAGA,ÄCKLIGA PERSONLIGHET NU NÄR HAN KNARKAR.

    Mars månad fyllde han 33år,vi hade FD fest,bjöd många vänner. Både hans och mina.Vännerna så klart tog med sin sina vänner.En kille som hade komit till festen,som pratade svenska med brytning bev presenterat för min man,de 2 satte och umgicks den kvällen och sen mars har de träffats NÄSTAN VARJE DAG. Jag frågade min mans vän som tog med sig denna kille på festen vem han var,va han jobbade med,va han höll på med då svarade han(lastbilschafför,snäll,röker hasch efter jobbet och hela helgerna hehe)

    Jag fattade direkt då att min man har börjat med det för att de pratade i mobil VARJE DAG SEN FD FESTEN,TRÄFFADES SÅ OFTA DET GICK. min man slutade träffa sina killkompisar och blev kompis med denn (N)killkompisar. Han börjar snacka som de,han började prata frihet,han blev mer och mer konstigt för varje dag sen dess. 

  • Anonym

    Jag gör många stavfel när jag skriver förlåt jag är bara så arg och ledsen. Hoppas ni fattar ändå.

  • Anonym
    jenny8102 skrev 2011-08-12 23:18:34 följande:
    vilken idiot. hade min sambo gjort så mot mig så hade han fått bo någon annan stans. Tråkigt att du inte har ngn familj att få hjälp och stöd ifrån. Vad säger hans föräldrar? Du kan ju alltid ta kontakt med kvinnojouren och få prata av dig och även om du börjar känna dig rädd för honom kan du ju få hjälp från dom. Hoppas att det löser sig för dig men om jag varit du så hade jag lämnat honom för barnens skull. 
    Hans pappa är död,hans mamma är jätte snäll men jätte gammal. 
  • Anonym
    Anonym (Tess) skrev 2011-08-12 23:21:37 följande:
    Lägg hans saker i en sop påse sätt en lapp på  och skriv :

    " hör av dig när du mognat,under tiden lever jag ett liv med vår underbara dotter, får väl se om du är utav intresse i framtiden ,bye bye ps. du kan väl bo på soffan hos dina polare ni har det så mysigt verkar det som .ds"

    Ringer han dig, säger du bara iskallt att du är upptagen.
    Vill han komma in, var bara kylig och be han sedan att gå igen.

    KALL OCH KYLIG inag ord knappt ska du säga, bara ignorera honom och ha så kul du kan med din dotter...gå på bio, laga god mat lek, gå i skogen och sånt..

    KRAM
    kram
  • Anonym

    En del som svara på den här tråden försöker förminska fara med droger och börjar jämföra lagliga droger med lagliga, typ koffein och cannabis och försöke rpåstå att det inte är nån skillnad.

    TS man är borta i 3-4 dagar och anser att TS har gjort bort honom för att hon ville att dom skulle göra det dom kommit överens om att göra och han spenderar dom 3-4 dagarna med att röka hasch med sina nya kompisar. TS sambo har ett problem, han är knarkare, stigmatisering är ibland nödvändigt för lyfter ingen upp katten på bordet fortsätter problemet dvs att TS sambo är knarkare som hellre röker på än gör saker med sin familj.

Svar på tråden Han kom inte hem