• Anonym

    Han kom inte hem

    Se till att försöka ordna ett umgänge för din dotter med honom, ett där hon under uppsikt av myndighetsperson får träffa honom. Jag är uppvuxen med en missbrukare till pappa och jag minns från jag var ungefär 3-4 år, hur jag väntade på honom, hur han inte kom trots att jag satt och väntade med packad väska och längtade efter honom, när han fortfarande var min hjälte, min pappa som betydde allt. Hur jag till slut fick gå och lägga mig i tårar undrandes vart pappa var, han skulle ju hämta mig. Mamma kunde inget säga, även om hon visste att det troligen var spriten som kom emellan återigen, så kunde hon ju inte säga det till mig. 

    Idag kan jag önska att det påtvingade umgänget vi hade lika gärna hade kunnat få rinna ut i sanden, för samma minut jag blev myndig och min mamma slutade påminna pappa om att jag fanns, så slutade han höra av sig, han kanske bryr sig om mig, men han visar det aldrig. Jag har inte sett min pappa på 7 år, och han har aldrig träffat sina första barnbarn.

    Så mitt råd, om och när ni går åt varsitt håll du och din sambo, försök inte tvinga på honom ett umgänge om han visar samma intresse som han gjort den här helgen, låt honom vara pappa, men lova och säg inget till dina barn förrän han står utanför och ska hämta dem. För lovar han, och knarket kommer emellan så kommer det bli barnen som blir besvikna.  

  • Anonym

    Hemsk historia. Massor av styrka från mig!

    Ett tips som jag har haft stor nytta av är att inte lyssna på vad någon SÄGER, lyssna till vad de GÖR. Vänta inte på sms/meddelande om att han vill komma hem/inte komma hem, Kommer han inte hem så vill han inte vara hemma.

    Jag känner verkligen med dig och hoppas att du hittar ett liv som passar er, eller skapar ett liv som är bra för er, att den här killen tar sitt förnuft tillfånga och börjar bry sig om sin dotter och kommande barn. Att du träffar någon som är bra för dig.

    Men lyssna inte på ORD, lyssna på HANDLING!

  • Anonym

    Tänk på dig o dina barn nu o ta ansvar för dem. Lycka till med bebisen, även om jag inte förstår hur du vågar skaffa fler barn med honom.. Lycka till!!!

  • Anonym
    kvart skrev 2011-08-14 04:38:31 följande:
    vad du ska göra? Börja med att inte särskriva killkompisar om du klarar det så ska du se att allt annat löser sig av sig självt.
    vad ska det betyda, vad har särskrivning med hennes liv att göra? väldigt dumt att säga så. låt henne skriva kill kompisar om hon vill :)
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-08-12 11:38:50 följande:
    . Jag kommer inte hem om du t.o.m dör ikväll!!
    Den där kommentaren hade faktiskt gjort att åtminstone mina känslor hade dött. Vad är det som är så viktigt för honom? Är det singelliv han vill ha, så för guds skull ge honom det då...

    F Ö kan det hända att hans singelkompisar nog hellre hade valt familjelivet, om de kunnat. Det är nog ett hjärnspöke att de "skrattade" och tyckte synd om honom.
  • Anonym
    Anonym skrev 2011-08-13 22:43:51 följande:
    Jag hann inte skicka så många sms!. Nu när jag tänker tillbaka om allt som hände i torsdag fattar jag att han hade bestämt sig redan att spela förbannad för att inte komma hem,för att slippa oss. Jag känner på mig att det är mer än droger. Men jag lovar att jag känner som om jag ALDRIG haft en man.
    Bara min dotter slutar fråga efter honom,för varje gång hon gör det blir jag påmind om honom och hur ensam är min dotter. Har bara mig men om jag blir sjuk osv. 

     
    de kommer göra dig starkare tro mig. jag är ensamstående sen min son var 2 månader.
    Visst är man utsatt men man blir mkt sta rkare med.

    du fixar detta
  • Anonym

    SNÄLLA SNÄLLA BE FÖR HONOM!
    Han har tagit överdos,tablleter!
    ligger i koma, andas inte själv.
    Han ligger på intensiven. han är helt borta.
     

  • Anonym

    Jag var på sjukhuset mellan 1-18 jag är hemma nu!
    Kommer han dö! lämnar han oss. Hade hade hittats med blåa läppar,lite syre i kroppen,nu anadas han med hjälp av resperator,blodtrycket hålls stabil med mediciner!.

    Jag bara gråter. mitt huvud spricker. Om han inte vaknar och vi inte kan prata igen jag kommer må fruktansvärt. Jag kanske är skyldig för att igår han skickade 100 sms ville komma hem och jag sa NEJ TYVÄRR. 

Svar på tråden Han kom inte hem