• Anonym

    Han kom inte hem

    Fru Sveden skrev 2011-08-13 08:34:09 följande:
    Ts byt lås och släng ut idioten. Du har en (jag kan inte ens skriva man för det är han inte) mes/idiot/förvuxen bebis till så kallad man. Han knarkar och misshandlar dig psykiskt.
    Att vara ensam skulle vara 100%bättre både för dig och din/dina barn! Han har dessutom fel i att ingen skulle vilja ha dig det fins alltid bättre män därute som vill ha en! Det svåra är bara att hitta dem.

    Jag vet att det här kommer låta korkat och idiotiskt, men börja fokusera på positiva saker så kommer du dra till dig positiva händelser. Det ligger något i att hat föder hat. Skit i idioten och fokusera på det underbara att DU skall få ett barn till!

    När jag mådde som sämst i mitt liv levde jag i ett destruktivt förhållande och en kväll satt jag och pratade med en killkompis/jobbarkompis via msn. Jag kommer än idag ihåg att jag tänkte verkligen tänkte och kände det: mitt liv hade varit så mycket bättre om jag varit tillsammans med honom istället!

    Detta är ca 7år sedan 1år efter jag tänkt det hade jag gjort slut med killen som inte var så snäll mot mig och blivit tillsammans med min killkompis/jobbarkompis istället. Vi har varit tillsammans sedan dess och är idag gifta och har två barn tillsammans.
  • Anonym
    Din karl verkar helt fläng. Byt lås (det fanns en annan tråd här på FL om det idag såg jag), och släpp inte in honom när han kommer hem. Om det är någon som ska straffas är det han.
  • Anonym

    Okej, du ska självklart byta lås och packa alla hans saker och lämna det till någon annan som kan lämna det till honom. Sen ska du göra en polisamälan på olaga hot och ha smsen som bevis. Han verkar inte frisk någonstans och rent farlig både för dig och barnen. Även om det känns fånigt så måste allt finnas dokumenterat, han får inte hota dig med straff. Och att ingen vill ha dig pga att du är gravid och har barn osv, är ju bara ett sätt att försöka trycka ner dig psykiskt för att behålla kontroll.

  • Anonym

    Tycker du ska packa hans saker och byta lås. Kanske skulle vara bra att komma bort en stund för dig och fokusera på din dotter och ditt ofödda barn så behöver du inte tänka på honom och vad han gör.

  • Anonym

    Hej!
    Jag såg på natten att jag hade 3 missade samtal från honom. Jag ringde tillbaka och sa: har du ringt? Han sa jag??jag vet inte,jag tror inte det. Jag sa men jag ser att du har  ringt 3 gånger!. Han sa hehehe iså fall har jag ringt fel.
    Jag sa till honom att det spelar ingen roll men varför gör du såhär?mår du dåligt?har det hänt något? Han svarade att jag mådde dåligt och att borde gå och sova lägga på sa han!.

    Jag sa LYSSNA!  vi är vuxna människor vi kan prata och reda ut allt imorgon om vill,om nu vi ska skiljas,jag är beredd. Han flinade hela tiden och sa ring mig inte mera,jag vill ta paus från dig vi ses om 3-4 dagar!.
    Jag sa varför om 3-4 dagar om du är så trött på mig kom nu ta dina saker,lämna tillbaka nycklar!.

    Han sa nu är jag trött,jag sa sova bye bye och la på!.

    Jag grät hela natten,skönt att min dotter sov. Jag känner inte igen denna människa. varför gör han så mot mig?
     

  • Anonym

    Jag har aldrig lagt mig i vem han får träffa och inte träffa,göra och inte göra.
    Under de 3 åren han pluggade lät jag inte honomta ngt lån,jag hjälpte honom när han skulle ta körkortet.

    Jag sa vadåå min man och pappa till mitt barn,och att snart när han jobbar och tjänar pengar delar vi på allt,när mina kompisar sa något om saken.
    Jag arbetar,har en jätte fin lägenhet,fräsch och fina möbler,helt okey bil,en vacker flicka på 3 år. Om nu han ändå mår dåligt,inte vill fortsätta så får han säga det!. Han vill knarka istället får han gärna gå!. Men han sätt och  behandla mig förstår inte! att jag är gravid,att ingen vill ha mig,att han vill ta paus,att han flinar och säger du mår dåligt va snackar han om??? Vill ha göra mig psykisk sjuk eller??
     

  • Anonym

    Men alvarligt. Så länge som du håller på och mesar när han ringer och han skrattar nedlåtande så känner han sig överlägsen som en liten tonårskille. Vad du bör göra är att byta lås, flytta ut alla hans saker och sen skriva ett sms där det står: Vi har nu separerat, jag har bytt lås och dina saker finns hos.... ha ett bra liv.

  • Anonym

    Jag har lås med polis nycklar,jag ska byta lås men just nu orkar jag inte mycket. I 3 dagar har jag mått dåligt,illa behandlad,jag var chokad igår,jag är inte lika chokad idag. Har sååå ont i magen igen.Jag ringde mina 2 vänninor,vill inte störa,de är på semester,jag brättade ingenting bara frågade hur de har det oh när de kommer!.

    De kommer 21/22-8
    Jag har ingenstans att ta vägen. Jag sitter på soffan,har inte ätit något,försöker underhålla min 3 åring med att måla,rita. Jag orkar inte mycket. Jag saknar mina föräldrar,tänk om de var inte döda,jag skulle ta mamma oh sova i hennes säng ,vakna oh äta hennes goda mat. Pappa världens snällaste pappa hade jag.

    Men nu finns de inte längre,semester har jag redan varit och spenderat en hel del pengar i Italien.

    men tackar er alla som skrivit till mig!. Tack.

  • Anonym

    Ja, vad säger man....håller med de flesta trådar här(har inte läst alla)....en sådan kille som är så pass omogen (för en karl är han inte) och vill leva ett tonårsliv fast han har familj, är ingenting att ha.
    Att du stått ut flera gånger med  hans betende är för mig konstigt, men nu är det väl ändå dax att slå näven i bordet, en gång för alla!
    Sluta vara så snäll att han kan trampa på dig igen och igen och igen...för han kommer inte att ändra sig...det borde han isåfall ha gjort fär länge sedan.
    Han är helt enkelt inte intresserad av att ha familj, för vore han det skulle han bry sig om er.

    Nä, lev själv med dina barn så kommer du att må mycket bättre och du kommer snart att upptäcka att detta skulle du ha gjort för länge sedan...du fixar det, jag lovar!!!!!
    Och dina barn får lugn och ro, för vem vill se en pappa behandla sin mamma på detta viset...det kommer att sätta sina spår på era barn om ni fortsätter.

    Kom igen nu, var stark och ta dig ifrån detta destruktiva leverne, det är inte bra för din själ!
    kram!

  • Anonym

    Jag lagade mat och vi åt,gick till lekparken en stund. Nu tittar min dotter på tv,jag ska vila lite. Jag har ont i magen,som förlossningsvärker.

    Han skickade ett  sms och skrev JAG LÄMNAR NYCKLAR TILL DIG PÅ KVÄLLEN!,jag svarade varför inte nu? Jag har packat även dina kläder,ställer de utanför. Han harinte svarat.

    Jag bryr mig inte längre om honom. Bara att jag inte ska ha så mycket ont,är ledsen och saknar mina föräldrar.
    Min mamma var tyska så hon har nästan inga släktigar här.

    Jag är nästan säker på att han vet att jag är ganska ensam också,inga föräldrar och syskon därför hånskrattar och tror att han kommer vara välkommen igen för att jag har  ändå ingen familje.

    Men han har fel.
    Jag har inte gjort honom något och någon skrev här att gravida kan vara jobbiga!! Han är ju inte gravid!!! hehe 

Svar på tråden Han kom inte hem