Inlägg från: AnnelieJohan |Visa alla inlägg
  • AnnelieJohan

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    Blir tokig här :( nu är det 8-10 min mellanrum. Provat att va uppe o gå, då kom de tätare men kortare o mkt svagare. Börjar bli sliten nu :(

  • AnnelieJohan

    Nu måste jag få klaga! Ligger fortfarande med värkar som vägrar bli täta, men ont gör det så in i helvete. Var inne på förlossningen nån timme inatt o åkte sen hem igen. Var då bara öppen ca 1,5 cm.
    Nu har jag haft värkar var 5-13 min i snart 28 timmar, o sen ca 19 igår har det gjort riktigt ont, hela natten har de varit hemska o vissa nästan ohanterbara, det var därför vi åkte in för att jag grät av smärta. Nu gråter jag även av hopplöshet, orkar inte mer! Men som tur är har jag lyckats sova mellan värkarna nu mellan 03-07 så jag har fått lite ny ork.
    Önskar er alla en snabb förlossning!! Färdigklagat :)

  • AnnelieJohan

    Snart hoppar jag från ett stup eller nåt. Så matt i kroppen o trött på detta! Fick täta värkar innan idag o tänkte då vänta en timme ca o sen åka in, ja då avtar dom såklart. Sen har det varit riktigt glest, 8-15 min ca. Svinont gör det :( kan det inte bara antingen sluta helt eller dra igång? Hur längr ska man palla gå såhär liksom, kommer ju inte få sova ordentligt inatt heller!

  • AnnelieJohan

    Ringde in nu o sa att jag inte pallar ligga o plågas en natt till! Vi ska snart åka in på en ny koll o så skulle jag få nåt att slumra på. Sen ev få lite hjälp på traven imorgon efter lite sömn! Känns bra :)

  • AnnelieJohan

    Idag den 31 okt kl 06.56 föddes lilla Wilma, 49 cm lång o 3012 g :D vilken upplevelse! Skriver mer sen, måste vilanu, fick aldrig sovit inne på förlossningen som planerat då någon ville ut! Hon är underbar och allt gick kanon, men puh säger jag bara! :D Självklart värt all väntan och smärta!

  • AnnelieJohan

    Em; jag hade ringt o sagt att jag ville in på kontroll! Har ni långt till BB? Spännande! Nästan lite avundsjuk på dig haha, så förväntansfull man var!

  • AnnelieJohan

    Ok, men försök avvakta en timme eller två då.. Annars får du helt enkelt ringa o säga att du inte klarar av smärtan längre och måste komma in! Ni har ju ändå en bit dit så det tar ju också tid.
    Tycker inte alls det är taskigt om du väcker din sambo nu, klart du ska ha honom vid din sida!!

  • AnnelieJohan

    Ja det är ju så olika hur lång tid det tar! Jag fick åka in och få nåt att sova på på min andra natt med värkar. Fick en petidinspruta men det blev inte nån sömn av den utan det drog igång allt utav bara den.

  • AnnelieJohan

    Jag tog en bunt papper och tryckte hårt mot underlivet och mellangården. Fick vänta tills jag var riktigt nödig och inte kunde hålla mig längre! Obehagligt men det blir bättre! Känns fortfarande skumt att krysta nu en månad senare!

  • AnnelieJohan

    Mammamia; känner också den där tyngden i underlivet trots att jag ej blev sydd och det gått en månad. Kniper o kniper o kanske har det blivit lite bättre men inte mycket!

  • AnnelieJohan

    Wilder; det funkade inte för mig i början heller att ligga ner och amma, men när hon var runt tre v provade jag igen och nu gör vi det på nätterna, så skönt! Och jag har också stora bröst, visserligen pga implantat men dom är rätt sladdriga nu :)

Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)