Inlägg från: AnnelieJohan |Visa alla inlägg
  • AnnelieJohan

    Beräknad födsel i November? Se hit! :)

    ArtISkin skrev 2011-10-10 14:28:18 följande:
    Och om man haft piercing Rynkar på näsan
    Oj, det hade jag ingen aning om! Tycker att det borde bara göra så att det kom ut från alla håll i bröstvårtan, men det är klart, när det läker så kan det ju bildas brosk och så! Trist Rynkar på näsan
  • AnnelieJohan
    Serahjay skrev 2011-10-10 15:17:38 följande:
    Ja min syster gjorde en förminskning och hon fick lite problem. Det gick väl till slut men det tog tid. Svårt att få igång hela produktionen. =/

    Till min kompis sa dom att det inte ska vara några problem att man var piercad i bröstvårtan?
    Hon frågade om hon skulle ta ut dom för om det påverkade men dom sa att det inte gör de och hon kunde ha dom kvar så länge det inte blev obehagligt.

    Är väl som allt annat. Beror från person till person. Ingen är lika!
    Ja det är nog väldigt annorlunda. Min kompis har gjort två bröstförminskningar i ganska ung ålder. 5 år senare fick hon barn och det läckte mjölk från ärren i armhålorna på henne!! Skitskumt! Dom trodde knappt henne när hon ringde in och hade panik :)
  • AnnelieJohan
    OllesMamma85 skrev 2011-10-11 09:16:31 följande:
    Hemkommen ifrån förlossningen där de skulle göra ett vändningsförsök eftersom skrutten inte har vänt sig rätt...

    De tog en kurva på skruttens hjärtljud i ca 30 min och sa sen att det var för tidigt med ett sånt här försök i vecka 35 så vi får snällt komma tillbaka nästa vecka. Jag blir så trött... Rynkar på näsan Ingen som verkar veta hur fan det ska vara. Visste inte vår barnmorska att det var för tidigt? Kunde de inte sagt det på förlossningen när hon ringde och bokade tiden?

    Så nu har man sovit dåligt och gå runt och varit orolig helt i onödan i nästan en hel vecka.. och så ska man gå ännu en vecka och oroa sig och tänka på detta. Fan vad ledsen och besviken jag känner mig.. Jävla sjukvård.
    Usch, riktigt dumt av dem!! Jag har läst flertalet ggr på olika ställen att vändning brukar man göra i v 37! Det borde de ju veta liksom!! Hoppas lillplutten vänder sig själv innan nästa vecka!!
  • AnnelieJohan
    Veronica80 skrev 2011-10-11 11:39:50 följande:
    Här kommer ett kort på min mage i vecka 36 :)

     


    Det var minsann en ordentlig mage Skrattande
  • AnnelieJohan

    Har lite funderingar!
    Jag har ju sedan några dagar väldigt täta sammandragningar, och två senaste kvällarna har jag haft lite mensvärk som kommit o gått, och igår även som en mini-värk som varar i några sek, 10 sek kanske. Detta gör inte ont om man tänker "förlossnings-ont" men som ganska lätt magknip ungefär. Har inte känt nåt på nätterna eller dagarna, men nu idag har jag haft dessa mini-värkar i ca tre timmar. Det jag funderar på är att de kommer utan att jag har en sammandragning... Låter inte det konstigt? Borde det inte komma samtidigt?

  • AnnelieJohan

    Kändes som att min lilla plutt vände på sig i magen innan, hoppas inte det! Det var inte skönt iaf o hela magen såg ut att skulla vändas ut o in!!

    Sen berättade jag ju om min syster med tvillingarna, de föddes inatt efter att ha blivit stoppat i 8 dagar! En pojke på 650g o en flicka på 430g...hittills har allt gått bra och dom ligger i kuvös med respirator o sondmatas med 1 ml bröstmjölk varannan timme. Bara att hoppas att dom är små kämpar! Tror det var v 23+5 de föddes i. Det hade gjort riktigt ont trots att hon varit helt öppen i en vecka och att de var så små...så man vet vad man själv har att vänta sen då!

  • AnnelieJohan
    Love111 skrev 2011-10-12 17:03:32 följande:
    Vilka små de måste vara. SKönt att de mår bra, allt kommer bli super =)
    Ja hoppas verkligen det! Sjukt att en människa kan va så liten! :)
  • AnnelieJohan

    Det låter jättebra, hoppas det blir lika bra här!
    Lite lustigt är att de ju är tvillingar, men pojken föddes 23:40 och flickan 00:02 så de är egentligen inte födda på samma dag :D


    Kat91 skrev 2011-10-12 18:12:45 följande:
    Jag tror det kommer gå strålande! En vän brukar passa sin grannes barn. Där är sonen född i v. 24 och dottern i v.23. och båda har klarat sig helt utan men annat än att tjejen är lite liten för sin ålder än så länge. Killen skulle man inte tro att han är tidigt född om man inte vet så jag hoppas att det går lika bra för dina små syskonbarn :)

    hoppas det ger lite tröst att det ju kan gå hur bra som helst!
  • AnnelieJohan
    Serahjay skrev 2011-10-13 04:44:32 följande:
    Ett litet tips till er som inte har tusen kuddar i sängen. Jag köpte en lång kramkudde igår på lidl för 149kr som jag kramas med nu. Jätteskön! Perfekt att lägga mellan benen och den räcker upp till halsen så man kan krama om den.
    Haha, typ en sån som kostar 800 spänn på barnens hus då! Skrattande Bra kap!
  • AnnelieJohan
    SilverLadyG skrev 2011-10-13 08:36:01 följande:
    tack för tipset men jag har 2 kuddar bakom huvudet, en kramkudde, en nalle, 1 stor kudde mellan benen och en enorm, hög kudde vid mina fötterSkrattandePå morgonen vaknar jag enorma kudden är på golvet och kudden mellan benen är under fötternaSkrattande Är krampen i vaderna nära, vaknar jag och fixar kudden, och krampen är borta Skrattande
    Haha, blir det inte jobbigt när du ska vända dig på natten? Jag vänder mig tusen ggr på en natt och har problem bara med den enda kudde jag har mellan knäna Skrattande

    För övrigt så räknas man väl som tvillingar även om man inte är enäggs??
Svar på tråden Beräknad födsel i November? Se hit! :)