• Zarina

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Nimah skrev 2014-08-22 09:49:39 följande:
    Så är det för mig med! Varje gång jag har haft mf har jag haft en mens mellan och sen blivit gravid cykeln efter. Det har hänt fyra gånger utan undantag, oavsett om jag skrapats i v 11 eller om det kommit ut själv i v 7.
    Nu pratar ni om olika saker! ;)
  • Zarina
    Änglasmamma skrev 2014-08-22 16:07:52 följande:

    Vet inte om det är rätt tråd.. Ber om ursäkt om det är fel redan nu :)

    Men är ny på det här med ägglossningstest och har ingen riktig koll på hur det ligger till. Men fick denna när jag testade nu på efm..

    Vad tror ni?

    phpBRogXg89819.jpg


    Här ser du mitt positiva! :) Men så här starkt får alla inte.
  • Zarina
    sina86 skrev 2014-08-23 16:10:22 följande:

    phpBvsR8284082.jpg

    Ska jag tolka det här ägglossningtestet som positivt? Översta från idag, nedersta igår.


    Tycker det ser väldigt svagt ut... Jämför med mitt!
  • Zarina

    Det ser inte ut att bli någon solskenshistoria för min del, fick just en brun flytning så är övertygad om att det är missfall på väg! :(

  • Zarina
    Staffelove skrev 2014-08-23 20:56:11 följande:

    Zarina- jag hade bruna flytningar i början av min graviditet med mitt första barn håller tummarna att det e så för dig med och inget missfall


    Hoppas hoppas! Men känner mig nog såå nere just nu! Vad tungt det är denna osäkerhet!
  • Zarina

    Har fortfarande ont, men inget brunt och inge blod. Har googlat och läst om många som haft ganska ont men som allt ändå gått bra. Min bästa vän tex väntade på missfall o över tolv veckor för hon hade konstant mer eller mindre ont, men har nu en glad ettåring!! Tror dock inte det går bra för mig, men hoppas tills jag börjar blöda! Är inte den som uppsöker vård i onödan, fått två missfall tidigare och ens klarade jag själv utan kontroll eller något och andra var MA med cytotec men ingen efterkontroll. Men fortsätter jag få rejält ont måste jag säkert kolla att det inte är utomkveds.

  • Zarina

    Hej!

    Ligger på sjukhuset, blivit opererad för utomkveds.... Så det gick inte så bra! Hade FRUKTANSVÄRT ont i magen och AXELN (ett symptom som lönar sig att ta på allvar, tyder på blod i buken) och svimmade hemma... Så ingen aprilbebis för mig ;( Och nu får jag inte bli gravid på ett tag heller. Så kan det gå. Nu har jag alltså drabbats av missfall, missed abortion och x. Suck! Men även välsignats med två friska underbara barn!! <3

  • Zarina

    Opererades för utomkveds för två veckor sedan, äl testen varit konstant ganska starka sedan dess, nu blev de lite starkare igår men inte tokstarkt som jag alltid har på äl dagen. Vad tror ni, kan jag ha haft äl eller är det vanligt att hormonerna och teststyrkorna går upp och ner veckorna efter ett missfall?

  • Zarina

    Har hcg kvar ännu! Men tycker att det trots det är konstigt att lh går upp och ner? För ska man vara exakt är nog inte alla test på min bild positiva inte!

Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester