• Zarina

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Suck..... :( Tyckte själv de var neg, det gröna är i alla fall neg men blå anar man kanske något på, men nästan neg tycker jag! Kanske det om några dagar är helt neg!

  • Zarina
    CrazyChristina skrev 2014-09-14 20:12:34 följande:
    Test som mäter från 10miu/ml är inte att rekommendera för dom kan ibland vara så känsliga att dom fångar ens naturliga hcg halt som kan vara upp till 4,99miu/ml. Jag har fått massor av falskt positivt med dom.
    Oj intressant! Har inte ens tänkt på detta! Har massor av gravtest som alla är från 10miu, äsch!!! Men om jag fick sådär svagt med så känsligt test så kan jag i alla fall inte a mycket hormon kvar om alls! Tack för ditt svar!!
  • Zarina
    ak15 skrev 2014-09-15 20:05:12 följande:

    Zoomade in lite phpgiUDDE60364.jpg


    Ser tyvärr inget, och tycker de är dåliga dedär testen!
  • Zarina
    velicious01 skrev 2014-09-18 03:08:02 följande:

    Någon som kan tyda detta test? de är mer rosa och mörkare än man ser på bilden. och detta är precis eller en liten bit bort där plasten på stickan är som jag tog bort för såg att de var nått rosa där..bim +2


    Negativt tyvärr.
  • Zarina
    velicious01 skrev 2014-09-18 03:42:46 följande:
    jaha ok :/ så denna färg finns alltid kvar även efter en längre tid? kollade med ett annat jag tog o där var färgen inte lika tydlig. nya tag nästa månad då.
    Om du alltså menar det där jättetunna strecket långt till vänster så är det inte teststrecket. Det sitter betydligt närmare kontrollstrecket, se på andra bilder så ser du! Beklagar! :(
  • Zarina
    louisep87 skrev 2014-09-22 09:42:30 följande:

    phpdRUXnO81989.jpg

    Bara jag som tycker att kontrollstrecket ser konstigt ut?


    Blir sådär ibland, inget att bekymra sig för skulle jag säga! :)
  • Zarina
    SussLuss skrev 2014-09-22 18:41:32 följande:

    Hej! 
    Hoppar in här i hopp om att få lite stöd och ja kanske svar på mina frågor. Ska försöka fatta mig kort.
    Jag och min fästman försöker att bli gravida i ca 9mån nu, har varit skengravid många ggr under denna period. Har varit helt besatt med tanken om att bli gravid, vilket jag har släppt en aning nu efter sommaren...
    Har oregelbunden mens och jag har varit hos gyn i somras för att lämna blodprov, mer för att se att allt står rätt till. Enligt gyn står allt rätt till under besöket den 25/8, ingen pco (som jag misstänkte) och hon räknade ut att jag har ÄL runt den 19e dagen efter första mensdagen. Denna uträkning gjorde hon utefter de senaste mens perioderna då det har varit mellan 30-35dgr emellanåt.
    I vilket fall som helst, hon skrev ut Pergotime och tanken var att jag ska ta dessa under september månad, då jag hade mens 15-18 augusti.

    Fram tills igår har ag ch min fästman sexat till det varannan till var tredje dag efter mensen, allt för att inte missa eventuell ÄL. 

    Nu till "problemet"
    Är det så att jag skulle ha fått min mens mellan den 30-35e dagen så skulle det ha skett under förra veckan. Har fortf inte fått min mens och här sitter jag med lite olika symptom. Men jag vill inte hoppas på för mkt och bli lika besviken IGEN...

    Under förra veckan och veckan innan dess har jag haft så SJUKT MKT flytningar (genomskinliga och cremevita,lotion aktiga) och jag har sprungit till badrummet och trott att det var mensen som var på ingång. men icke!
    Jag har varit sjukt illamående dessa veckor, halsbränna, sura uppstötningar, en aning spänd i brösten nu på senaste och framför allt spänd i nedre delen av magen med hugg på höger sida om magen ner mot äggstocken. Är smått andfådd många ggr för enkla saker som jag alltid har gjort, så som att gå upp för några trappsteg m.m.

    Jag bestämde mig då att ta ett gravtest, gjorde detta igår... Negativt resultat inom 10min. Men sen så hände något efter någon timme... Det uppstådd ett svagt streck...??!!?!! Vad betyder detta?
    OM det skulle vara så att jag har mens efter 30-35dgr så är jag inne på BIM redan. 
    Min sambo såg gravtestet och frågade mig ifall jag hade sett strecket bredvid kontrollstrecket. Vi båda stod där och tittade på detta "spökstreck", eller ja vad det nu än är...

    Har ni varit med om liknande???
    Är så sjukt irriterad över att jag inte känner till min kropp bättre och att jag sitter här med hur många symptom som helst. Men ändå så envisas testet med att visa negativt inom tidsramen för testet.

    Bör jag gör ett nytt test snart? När då? 
    Många frågor nu och jätte långt inlägg, ledsen för det...


    Har du en bild?
  • Zarina
    JullanT skrev 2014-09-22 20:39:24 följande:

    Hejsan! Har en liten fråga. Gjorde ett test nu i eftermiddags, antagligen alldeles för tidigt men kunde inte hålla mig. Det är en hel vecka kvar till mens, men testet visade väldigt svagt på både kontroll linjen och test linjen. Vad kan detta betyda?

    Då detta är första gången för mig så har jag noll koll på allt som har med test att göra.


    Bild? Säker att det var grav och inte äl test?
  • Zarina
    JullanT skrev 2014-09-22 22:37:57 följande:

    här är en bild på mitt gravtest, dock alldeles förtidigt då det är 7 dagar kvar till mens. men kunde såklart inte vänta tills dess.
    borde inte kontrollstrecket iallafall synas tydligare?


    Ser konstigt ut, fel på testet gissar jag, har varit med om liknande med äl test. Ta ett nytt om några dagar (om du kan vänta så länge)! :)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester