• Zarina

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Aida86 skrev 2014-09-24 17:00:58 följande:

    Hej nu kommer jag och härjar här i tråden igen.

    Ska ha äl idag. Tog ett ältest och ett gravtest bara för att. Detta är mina resultat. Jag är tokförvirrad. Är jag gravid?! Ska ta ett cb senare. Hade blödning förra veckan, kan ju ha varit ett mf men hade gravtestet visat såhär starkt då? phpXvg5Hw68737.jpg


    Samma har hänt mig förra månaden! Trodde äl närmade sig så jag började äl testa, blev tokstarkt med en gång, blev misstänksam och tog gravtest som blev pos. Slutade dock i utomkveds. En annan gång hände också samma och då fick jag missfall. Menar inte att oroa dig, många blöder o alt går bra! Tror inte det var missfall, men det KAN ha varit det. "Bara" att fortsätta testa med tre dagars mellanrum och se om det blir starkare eller svagare.
  • Zarina
    Emeigh 89 skrev 2014-09-25 09:14:28 följande:

    Här är gårdagens. phps3bMJz05709.jpg


    Hcg fördubblas varannan till var tredje dag, så idag är nivån säkert ungefär som igår, och ruiner kanske var aningen mer utspädd idag! Om det inte är en aning starkare på lördag är det en aning oroväckande, men inte idag! Dessutom tycker jag allt prat om att använda morgonurin är irriterande, själv får jag starkare test senare på dagen! Bästa är att kissa tex klockan 10, sedan inte dricka något alls på tre timmar och testa klockan 13!
  • Zarina

    Totalt sett (två barn) har vi försökt få barn i över ett år, om jag varje gång mellan äl och mens hade avstått från alkohol OM ifall att jag kanske möjligen blivit gravid hade det varit jäkligt tråkigt, jobbigt och onödigt! Så vet jag inte om jag är gravid lever jag normalt, punkt slut! Ja, det kan ibland betyda supa rejält! Men så fort man VET att man är gravid ska man absolut inte dricka! Lite it detta nu men ville bara kommentera...

  • Zarina
    EmmaK1 skrev 2014-09-26 21:32:25 följande:
    Tror jag får lägga ner detta nu för känns som att jag blir misstolkad hela tiden! Känner mig som värsta idioten att ni tror att jag tycker det är okej att man dricker när man är gravid eller att man ska va nykterist resten av tiden när man inte är gravid! Ja ja så kan det bli, hoppas ni får en bra helg allihop och glöm inte fira fredagsmysetsdag:)
    Eh, alltså jag håller ju med dig.... Men uttryckte mig kanske klumpigt! Men strunt i det, detta är inte en alkoholtråd! :)
  • Zarina
    Blomma200 skrev 2014-09-29 10:21:36 följande:

    Hej! Kan någon hjälpa mig? Jag är idag på äl+10. Igår fick jag jätte svagt streck på billiga tester och idag ser det ut såhär som på bilden. Tog ett till men det är svagare. Är det ett spökstreck? Tacksam för svar!


    Bild?
  • Zarina
    KnytetsMamma skrev 2014-09-29 11:05:33 följande:

    Hej, jag är precis nygravid men är så orolig för ma, hade ett i juli nämligen. Så nu nojar jag mig över ifall HCG ökar som det ska. Bifogar här två bilder med en veckas mellanrum. Första bilden är på BIM-2 eller BIM-3 och andra bilden är från BIM+5 eller BIM+6. Vad tycker ni, ser stegringen bra ut?

    BIM-2 eller-3



    BIM+5 eller +6


    Vill inte vara någon glädjedödare men det betyder tyvärr ingenting alls att man får starka test eller fin stegring, det kan likaväl bli missfall ändå (har fått tre olika missfall med fina starka test på alla). Men förhoppningsvis går allt bra för dig denna gång!! Håller tummarna! Lycka till!! :)
  • Zarina
    LittleFlora skrev 2014-10-01 19:37:41 följande:

    Första gången med ÄL-stickor denna månad. Jag började testa på dag 12.

    Ser detta "normalt" ut? Jag har ju aldrig testat innan så jag vet inte riktigt.

    Jag har PCOS och vad jag läst är det inte säkert att stickorna fungerar. Nån som vet? phpLf1vod69425.jpg


    Tja än så länge är de ju alla negativa så är väl inte så mycket att kommentera ännu. Hoppas de blir pos snart! :)
  • Zarina
    Undska skrev 2014-10-02 17:11:55 följande:
    Varför är det fånigt? :) är de inte lika starka?
    De gröna är ju pos och det rosa neg...
  • Zarina
    CrazyChristina skrev 2014-10-02 19:57:22 följande:
    Dom rosa blir aldrig riktigt positiva vad jag sett innan i denna tråden.
    Nu insåg även det rosa att det är äl på G! ;)
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester