Inlägg från: CrazyChristina |Visa alla inlägg
  • CrazyChristina

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Baby2014 skrev 2014-04-14 16:38:38 följande:

    Men va fasen! Nu är du igång med dina galenskaper igen! Hur kan du säga så? Du är varken läkare eller barnmorska och kan inte avgöra om det är mf eller ej!
    Om man småblödigt i 2 veckor så känns det inte så jätte bra.
  • CrazyChristina
    KeckaW skrev 2014-04-14 11:36:34 följande:

    Hmm jag har ringt till min gyn men dom hade inte tid förrän i slutet på aug. Ska bli uppringd av en annan mottagning vid 13. Var nyss på apoteket och skulle köpa med veckoindikator men hon sa att dom tog bort de testerna förra veckan för en barnmorska hade varit inne och pratat om att de testerna visade felaktiga veckosvar. Huruvida det stämmer har jag ingen aning om. Hoppas på att få en tid snabbt. Är så vansinnigt nervös med tanke på ma et i oktober...


    Oj ingen akuttid heller? Hur gick det med den andra mottagningen? Hoppas jag har fel och att allt är bra å bönan växer.
  • CrazyChristina
    KeckaW skrev 2014-04-14 20:43:19 följande:
    Nej, hon sa bara att jag fick ringa mottagningen på sjukhuset, den avdra var privat som jag gått på under tidigare grav. Blev uppringd vid 13 och hon sa att dom bekräftar inte graviditeter, försökte förklarade att det inte var det som var poängen utan att jag ville veta om det var ma/mf. MEn icke, jag måste ringa min bm och så måste hon skicka remiss isg. Det är nästan så att jag funderar på att ringa och säga att jag vill göra abort för att få ett vul och sedan "ångra" mig efter det. Fult men tydligen så man får göra här. Är så frustrerad! Ska det vara såhär svårt att få ett VUL? :(
    Okay va drygt. Får kanske ta en vit lögn eller något för att komma in. När jag hade mitt sista mf så ringde jag in å dom sa till mig då att det var akuten som gällde men bara om jag hade jätte ont eller blödde ovanligt mycket. Visst med tiden så vet du ju hur det ligger till men kan ju vara så att det va mf och de är något kvar som inte kommer ut och behöver skrapas. Var de som en mens de du blödde eller har det bara varit lite "brunt" sådär då och då?
  • CrazyChristina
    KeckaW skrev 2014-04-14 21:03:36 följande:
    Jag hade blödning då när mensen skulle vara, blödde kortare än jag brukar, och mycket mindre mängd. Inte färskt heller har jag för mig utan mest brunt. Men sen slutade inte utan efter några dagar kom det lite brunt, sen inget mer, efter några dagar lite mer brunt och så håller det på. Igår kom det inte något och idag kom det lite, ungefär som en 5-krona. Har inte tagit test idag eftersom jag tänkt ta ett digitalt, får ta antingen senare ikväll eller imorgonbitti. 
    Jag har lämnat meddelande till min bm, så får se vad hon har att säga annars får jag väl köra med någon fuling...
    Ok då finns de ju hopp än om de inte var färskt blod. Hoppas du får ett bra svar från din bm och att hon vill kolla upp de. Jobbigt att inte veta hur de ligger till.
  • CrazyChristina
    KeckaW skrev 2014-04-14 21:50:39 följande:
    Ja det gör väl det, dock känner jag mig inte gravid, eller snarare, känner mig mindre gravid nu än innan jag plussade. Men det känns iaf bättre att ställa in sig på det värsta och få positiva nyheter än tvärtom. Fast det kommer ta har ändå, men då är man iaf lite förberedd.
    Jo precis förberedd på de värsta och hoppas på det bästa som min make brukar säga.
  • CrazyChristina
    Knasten83 skrev 2014-04-14 21:28:54 följande:
    Det behöver inte betyda nånting!!
    Ne jag hade småblödningar med tvåan i några dagar. Men under en längre tid och graviditetstest som inte blir starkare samt symptom som försvunnit hör inte till det vanliga alltid bättre att kolla än att oroa sig och inte veta.
  • CrazyChristina
    JhjärtaK skrev 2014-04-15 06:02:32 följande:

    Dagens test, har svårt att säga om det är starkare än gårdagens. ÄL+9 idag. Men man kan väl inte få spök på tre tester i rad? (Tog ett igår och två nu på morgonen)

    phpd43AAn26592.jpg


    Måste bara plus ju :)
  • CrazyChristina
    Liv13 skrev 2014-04-15 08:02:34 följande:

    Lite orolig här. Har strecken minskat och blivit otydligare från igår? Eller kan det skilja sig från dag till dag också? Även om jag tagit morgonurin båda dagarna? Drack t.ex. väldigt mycket vatten igår kväll innan jag gick och la mig och testade nu ca 7 h senare. Har BIM idag, imorgon eller torsdag. Plussade i lördags (3 dagar sedan) morse och stickorna har stegrat för varje dag. 


    Stickan till vänster på bilderna är från igår morse (08:30), stickan till höger från imorse (07:00). 




    Om du drack mkt igår kväll kan det påverka testen helt klart.
  • CrazyChristina
    Petra 334 skrev 2014-04-15 12:56:47 följande:

    Bilden phpNKiU3z67763.jpg


    Något streck e de där men svårt att se om de e ett plus via appen när man inte kan förstora bilden.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester