Inlägg från: CrazyChristina |Visa alla inlägg
  • CrazyChristina

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Makkinje skrev 2014-04-15 15:27:03 följande:
    Hur länge bör man hålla sig då? :)
    3-4 och inte dricka något helst.
  • CrazyChristina
    Vädurtjejen skrev 2014-04-16 09:33:55 följande:

    Hej tjejer,



    Tänkte hoppa in här och be om eran hjälp. Har bim den 19:e. Har ett barn sedan innan som är 2 år och nu har vi försökt att få till tvåan i ca 4 månader. Kan man få spökstreck tre ggr i rad? Testade redan på bim-5 (längs till vänster) och den längst till höger är bim-3. Kan man verkligen få spökis tre dagar på raken? Jag är lite orolig eftersom vi kämpade järnet med första som tog oss 2,5 år att få till. Strecken är supersvaga och syns under kontrollstrecket. Hoppas på hjälp!
    Jag tycker tom att det är en liten stegring :)
  • CrazyChristina
    louisep87 skrev 2014-04-16 09:16:27 följande:

    Grattis! Va kul! Är bim +9 idag. Ingen mens och inget plus smile4.gif
    Måste ju vara låghormonare. Finns ju bara två saker som gör att mensen är sen och de ena är att man är gravid eller att äl är sen men du vet ju när du hade äl så verkligen märkligt.
  • CrazyChristina
    längtarefterbarn skrev 2014-04-17 15:57:37 följande:

    Jag har en fråga som är lite OT då den handlar om att tolka skumma äl-test, men tänkte att det säkert finns nån här inne som har koll :)


     


    Jag har ältest från billiga tester. Jag väntar äl efter senaste MF som var i v 7, är nu på dag 21.
    Efter ett MA i v 8 (avstannat i v 5 ca) så tog det 27 dagar från det att jag fick en pytteblödning i v 8, verkade ha äl i två veckor/två äl på raken.


    Sedan en vecka har ältesterna visat svajiga resultat. Har testat sen dag 11.


    Började få äl-tecken för någon vecka sen, inkl tempdipp, men hade då även en hel del grav-tecken kvar, ältestet gick då från helt blankt till att visa två streck, varav teststrecket var väldigt svagt. Någon dag senare blev det liiite starkare men fortfarande alldeles för svagt för att vara positivt. testade två gånger om dagen för att inte missa stegringen (som aldrig kom) Sen var det helt blankt igen. Verkade som den älen sket sig. Fortsatte då att testa och har haft blankt några dagar. Även igår kväll.


    Testade imorse igen, och fick starkaste teststrecket hittills efter MF, men fortfarande svagare än kontrollstrecket, så frågan är om jag fortfarande väntar äl och ska fortsätta kolla efter stegring de närmsta dagarna?


    Det knepiga är att jag hade såna tydliga äl-tecken för en vecka sen, som försvann samtidigt som testen blev blanka, samtidigt som tempen gick upp. Men enligt äl-testerna har jag inte haft äl, utan väntar snarare fortfarande på det, fast symptomen försvunnit och tempen gått upp.


    Var det en misslyckad ägglossning? Är det kroppen som försöker släppa ägget på nytt? Eller är det kört denna månad? Känner fortfarande av äggstockarna på båda sidor, men inte lika starkt som för en vecka sen.. Enligt testerna verkar jag ju trots allt vara på g att äla i dagarna men jag har ju inget fertilt sekret längre, det försvann för en vecka sen >.<


     


    Någon som varit med om liknande och vet hur jag ska tolka testen? Eller är det normalt att de svajar och visar blankt, två streck, sen blankt och sen två streck igen trots att man inte väntar på äl??


    Varken jag eller kroppen fattar nånting just nu...


    Har tempen gått upp och är hög (36,5 eller högre) än så har du haft äl även om testen inte visar det. Tempen går upp för att ägget släppt.
  • CrazyChristina
    längtarefterbarn skrev 2014-04-17 19:27:39 följande:

    den har gått upp men inte så mycket som den "ska" göra när jag har äl.


    Brukar gå från 35,7 till 36,5-37,0 precis när jag har äl och sen ligga stadigt på 36,4 fram till sista mensdagen, men det har den inte gjort än. Ligger och svajar runt 36,0-36,3 och har inte kommit upp till den "magiska gränsen" än även om tempen är högre än den brukar.


    Men förra gången gick tempen från 35,7 till 36,2-36,4, höll i sig några dagar, sen fick jag en ny dipp till 35,8 och sen några dagar senare ökade den igen till 36,5. Myste ca 12 timmar efter att jag tagit tempen då och blev gravid. Hade jag två ägglossningar den månaden trots allt då? annars borde jag omöjligt kunnat bli gravid isf.


    Tänkte att det kanske var ägget som tog tid på sig att släppa bara..


    kanske är det samma sak på g denna månad?


    Man kan bara ha ägglossning två gånger samma månad om de släpper ett ägg från varje äggstock men då från andra inom 24h. Går tempen ner i mer än 2dagar har man inte haft äl utan bara en tillfällig höjning av tempen.
  • CrazyChristina
    längtarefterbarn skrev 2014-04-17 22:30:49 följande:

    Det kanske stämmer. Hoppas det är så denna omgång med isf och att det är en tillfällig höjning innan äl kommer på riktigt.


     


    Känner ofta båda äggstockarna vid äl faktiskt. ska man göra det?


    Är inte så haj på de eftersom jag själv inte känner något alls. Men tror man kan känna i båda även om de bara släpper från ena.
  • CrazyChristina
    Ulk skrev 2014-04-18 17:22:40 följande:

    Vad tror man om detta? Tagit efter att jag hållt mig i tre timmar. Kommer givetvis testa ikväll igen men man blir ju så nervig att man måste fråga andra :) 



    Super plus ju ingen tvekan alls!! Grattis!!
  • CrazyChristina
    KeckaW skrev 2014-04-18 18:41:28 följande:

    Jag misstänkte ju missfall, kan det vara missfall trots att testen stegrar? Känner mig inte gravid alls, lite småsymptom som att det ilar i brösten (hade så i sista grav), blir vrålhungrig på morgonen (jag är ALDRIG hungrig på morgonen) och ibland lite lätt illamående! Men that's it. Är så nojig, har kommit liten brun flytning (blödning?) varannan till var tredje dag sen förra mensen (som jag borde ha varit gravid när jag hade isf). Blir inte klok på när jag skulle ha blivit gravid heller iof. Hoppas på fortsatt plus i början på nästa vecka så jag får komma på vul. 

    Vad tror ni? Missfall på g ändå? Test från 12-18 april. Varav tre tagna idag (har köpt nya tester och var tvungen att jämföra dom. Testen med en stjärna på är dessutom tagna med morgonurin, så det verkar som att jag testar starkare längre in på dagen?)



    Testen stegrar inte vid mf.
  • CrazyChristina
    KeckaW skrev 2014-04-18 19:06:11 följande:
    Jag har köpt ett, men inte använt det än, tänkte ta det på söndag, då min bm förslog det eftersom jag ska ringa henne på tisdag om jag fortfarande plussar då.
    CrazyChristina skrev 2014-04-18 18:52:22 följande:Testen stegrar inte vid mf.
    Tycker du det ser ut att vara en stegring då eller är det jag som inbillar mig (förutom de två som är tagna med morgonurin, dom är svagare)?
    Jo helt klart stegring.. Ibland är morgonurinet inte bäst.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester