Inlägg från: CrazyChristina |Visa alla inlägg
  • CrazyChristina

    Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester

    Nötcreme skrev 2014-03-29 09:24:50 följande:

    Fick 1-2 i måndags sen blödde jag. Bara lite men ändå. Men tog ett test nu (inte morgon urin ) och fick 2-3 kan man ta det lite lugnt då? Hade det varit missfall hade jag väl inte fått högre? Lr?


    När man får missfall minskar ju hcg i kroppen inte ökar så tror inte det var mf..
  • CrazyChristina
    Beckaan89 skrev 2014-03-30 17:43:36 följande:


    Detta är ägglossningstester, taget morgon och kväll. Skulle någon kunna säga mig när jag hade ägglossning, och varför jag har ägglossning även idag? :S eller är de tecken på nått annat?
    Anledningen till positivt äl test nu kan betyda graviditet..
  • CrazyChristina
    Mintursnart skrev 2014-03-30 20:35:32 följande:

    Ska sluta terrorisera tråden nu men var tvungen att trixa lite med min bild och jag tror fasen att det är ett plus på riktigt! Längtar till imorgon när posten kommer med test!

    Borde jag spara morgonurinen? Är på äl+10 imorgon! phpo17k3I16548.jpg


    Helt klart ett plus.. Ingen tvekan alls oavsett om du trixat med bilden eller inte..
  • CrazyChristina
    Mintursnart skrev 2014-03-30 20:50:12 följande:
    Är du säker? Det är ju lite olika styrkor på det, så jag trodde det bara kunde vara färgrester!
    De är ett så tydligt streck så kan inte vara spök eller något annat. Jag har i hen bra erfarenhet av dom testen men inga svimma spök har sett så bra och tydliga ut..
  • CrazyChristina
    manza skrev 2014-03-30 23:48:55 följande:

    Igår och idag har jag haft tokpositivt äl-test.

    Är på bim-7

    Hade nu gissat på försenad äl eller som ett tecken på graviditet?


    Det kan nog vara vilket som skulle jag tro
  • CrazyChristina
    Gnuten skrev 2014-03-31 21:14:39 följande:

    Tack CrazyChristina! Jag varken blöder eller har ont men har haft missfall förut och då dog embryot i vecka 9 men blodet och smärtan kom först i vecka 12...


    Vet vilken rädsla du har fick 3mf innan min äldsta ville stanna kvar. Oro och stress kan orsaka mf så slappna av och njut så mycket du kan..
  • CrazyChristina
    Nimah skrev 2014-04-01 07:56:21 följande:
    Jag förstår att du bara vill lugna, men oro och stress orsakar inte missfall! Får man missfall beror det inte på att man oroat sig eller på nåt annat man själv kunnat påverka.
    De finns en massa forskning om det.(vet dock inte om Sverige forskat om det än) Finns även ny forskning om att stress är en orsak till barnlöshet.
  • CrazyChristina
    Nimah skrev 2014-04-01 07:56:21 följande:
    Jag förstår att du bara vill lugna, men oro och stress orsakar inte missfall! Får man missfall beror det inte på att man oroat sig eller på nåt annat man själv kunnat påverka.
    Researchers have long known that during times of stress, the brain releases several hormones -- including one called corticotropin-releasing hormone (CRH). In past research, women who deliver prematurely or have low-birth-weight babies were often found to have high levels of CRH in their bloodstream, and other studies show a greater risk of miscarriage in women reporting stress. CRH is a hormone the brain secretes in reaction to physical or emotional stress, and it is also produced in the placenta and the uterus of a pregnant woman to trigger uterine contractions during delivery.
  • CrazyChristina
    Irmeline skrev 2014-04-01 10:32:58 följande:
    Kanske kan det bli så för en del, men jag tror inte det gäller alla. Jag var oerhört emotionellt stressad under min förra graviditet, under den första trimestern insjuknade min mamma svårt i cancer, och under den andra trimestern gick hon bort. Under den tredje trimestern hade vi begravning och tömde hennes lägenhet. Jag fick varken missfall eller födde för tidigt. Gick över 2v och blev igångsatt. Och tro mig, mina stressnivåer låg högt!
    Tyckte synd om bebis som skulle leva i en sån stressad ogästvänlig miljö, men hon kom ut och var lugn som en filbunke och verkade opåverkad.
    Nene de säger jag inte men menar att det är dumt att oroa sig när det kan orsaka mf. Efter 3mf så lär man sig slappna av oroar sig på ett helt "lugnare" sätt.
Svar på tråden Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester