Inlägg från: PrickenoGrodan |Visa alla inlägg
  • PrickenoGrodan

    Då var våra "Januaribebis 2012" bebisar här

    roxylady skrev 2012-01-29 19:13:14 följande:
    Men NAN HA 1 är väl det?
    Akupunktur? Har inte nämnt nått om det  

    Nej, det finns bara på apoteket.
  • PrickenoGrodan
    roxylady skrev 2012-01-29 19:13:14 följande:
    Men NAN HA 1 är väl det?
    Akupunktur? Har inte nämnt nått om det  
    Ang akupunktur så var det någon annan som skrev om det.Glad
  • PrickenoGrodan

    Nej, bebisar är aldrig (ja, något undantag finns säkert) laktoskänsliga utan reagerar de på mjölk så är det mjölkproteinet. Skönt att det är bättre, håller tummarna för att det fortsätter så.

  • PrickenoGrodan
    stjierna skrev 2012-01-29 19:35:09 följande:
    Jag är absolut inte någon förespråkare för vad andra ska göra med deras bebisar, jag tycker att alla får göra det som själva anser bäst - dvs, jag är inte ute efter att debattera frågan heller ;) Jag skrev det mest som att det var ett förslag, jag har vänner vars bebisar har blivit hjälpa av det (själv har jag ännu inte testat på våra två barn - ettan för att då visste jag inte om det, och tvåan för att "behovet" har inte dykt upp än!).
    Okej, vad skönt att vi tycker rätt lika då Glad
  • PrickenoGrodan
    Azi skrev 2012-01-30 12:14:17 följande:
    Jag har en elektrisk från Medela, jag är toknöjd. Det går snabbt att pumpa och den är lätt att sköta. Jag har testat handpumpar också, men dom funkade inte för mig.
    Det är dyrt med en elektrisk pump, men om man ska pumpa länge är det lätt värt det. Annars kan man kolla på nätet efter en begagnad. Alla delar som kommer i kontakt med bröstet eller mjölken går ju att sterilisera.

    Här hemma har vi en sjuk liten gosse. Storasyster drog hem en förkylnings från dagis som resten av oss också åkte på så Lillebror snorar och hostar. Det är inte alls kul, men han har iaf inte feber.

    Jobbigt med förkylning! Håller tummarna att vår plutt ska klara sig, storebror var sjuk hela förra veckan. Hoppas det blir bättre!
  • PrickenoGrodan

    Jag har en MAM-pump, en handpump. Köpte den då jag fick mjölkstockning under graviditeten. Har nu provat att pumpa ur några gånger. Upptäckte att det inte är någon idé att pumpa på kvällarna. Plutten äter rätt mycket/ofta då så det blir inte många droppar som går att pumpa ur. Däremot på fm får jag snabbt en flaska. Produktionen är ju större på morgonen/fm så att pumpa på kvällen känns rätt meningslöst.

  • PrickenoGrodan

    Idag har jag köpt sempers magdroppar. Tänkte testa då sonen ibland ser ut att ha magknip. Han skriker ju aldrig men han blir lite röd i ansiktet och knorrar lite plus att han drar upp benen. Det skadar ju inte att prova. Sen köpte jag nappar också för att testa.

  • PrickenoGrodan

    Harjust varit på bvc. Fick en ny sköterska idag då den gamla har slutat. Hon var helt underbar på alla sätt. Känner att hon var precis så som jag vill att en bvc-sköterska ska vara. Nils hade i varje fall vuxit, idag 1 månad gammal väger han 3910g och är 54cm lång (lång och smal som de andra killarna i familjen). Jag firade det hela med att äta en semla!

  • PrickenoGrodan
    roxylady skrev 2012-02-01 01:47:40 följande:
    Jag känner mig så värdelös. Han har bara gråtit utan anledning idag. Magen är bättre och han behöver inte längre kämpa. Vi gullar med honom hela tiden, tvättar bort gegget runt hans ögon, får mat så fort han blir hungrig och han är såklart alltid ren i rumpen.. Trots allting med vyssande osv osv så skriker han i alla fall. Har sådan panik för att min sambo ska ju upp tidigt imorgon.. Är det detta som kallas babyblues när man bara vill vara för sig själv för en kort stund och bara gråta?!? Känner mig dum som känner så. Älskar min lilla familj. Men just nu rinner tårarna ändå:(
    Tänk på att du är den bästa mamman din lilla kille kan ha! Ibland gråter/skriker barn utan att det är något fel. En del barn skriker mycket och andra lite. Försök få någon timmes egentid när sambon är hemma igen, man behöver det och man är ingen dålig mamma för att man känner så. Lite egentid brukar göra underverk. Kram
Svar på tråden Då var våra "Januaribebis 2012" bebisar här