Inlägg från: hon mot strömmen |Visa alla inlägg
  • hon mot strömmen

    Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!

    I kväll tvingade jag gubben att ta hand om disken, fick så och övervaka för han försökte smita flera gånger. Han fick snällt gå tillbaka till diskbänken och göra klart allt. Städa badrummet fick han med göra, tog honom max 5 min.

    Nu blir det hårdhandskarna på för nu jävlar ska han göra sin del när han är hemma under helgerna.

    Kom inte här och kom för då får han med mig att göra.Demon

  • hon mot strömmen

    Idag har gubben gjort färdig husvagnen för årets tävlingssäsong. Tack vare detta så har jag hunnit med annat här hemma. Tänk om han kunde vara såhär jämt??? Vad mycket vi skulle få gjort.

    Men ett genombrott har skett:

    HAN ERKÄNDE SIN DEL I ALLTIHOPA i I ATT DET SER UT SOM DET GÖR!!!!!!

    FATTAR NI???

  • hon mot strömmen

    Har kört 3 maskiner tvätt i kväll, fört bort tidningsreturer 2 kassar,  fick en ev. köpare på liggvagnen så den har jag tagit av klädsel på och kör i tvättmaskinen. I övrigt är det hyfsat men är inte helt nöjd. Men är nöjd med det jag har gjort i kväll. 

  • hon mot strömmen
    Kraftverk skrev 2014-04-08 21:37:17 följande:
    Efter några dagar när jag har tvingats prioritera annat än huset, fick jag äntligen lite tid över idag! Trots barnvakt åt två barn, och därmed alltså fem barn hemma, och aktiviteter för två av barnen fick jag till en kväll jag är mer än nöjd med. Två plåtar morotsbröd och en omgång müsli gjorde jag, sos i badrummet, dammsög vårt sovrum och torkade köksgolvet riktigt ordentligt, vek tvätt och hängde en maskin. Även om det inte var jättemycket köksfokus, så känns det riktigt bra. Mysigt att dessutom få till lite kvällsfika med alla fem barnen, med nybakat bröd och te, innan lånebarnen blev hämtade vid 20-tiden.

    Nu är allt undanröjt och mina tre nattade. Återstår bara att komma ifatt med lite jobb som inte hanns med under dagen. Lite knepigt att hitta orken till det, bara...
    Var nöjd med det du har gjort idag, det andra kan du samla ork till under natten.
  • hon mot strömmen

    I rena ilskan över att dottern stod i duschen och spolade bort allt varmvatten, trots att hon visste att jag skulle duscha, tog jag och torkade av i badrummet. Så nu är det godkänt igen, diskbänken och övriga huset med.

    Har kört en maskin tvätt med. Nu tänker jag vara nöjd för idag

  • hon mot strömmen

    Har idag lyckats städa upp huset, ordningen har varit på en ganska okej nivå.

    Tvättmaskinen rullar på, den rena tvätten är vikt i källaren och ska bara in i skåpen.

    Borde vara nöjd för dagen men känner mig lite rastlös.

    Mitt genombrott hos gubben blev ett riktigt bakslag . Har tagit en ny vända med honom igen. *suck*

  • hon mot strömmen
    Ms H skrev 2014-04-15 21:05:59 följande:
    Det går inte alls. Inte med nått.

    81missan skrev 2014-04-15 20:55:32 följande:
    Här vet jag inte alls hur det går. Köket ser fint ut, numera hjälps vi åt jag o min man. Däremot är hans förråd lika stökigt som förr. Hade ju tankar och förhoppningar om att det skulle kunna röjas under dessa veckor vi är hemma gemensamt men nej... Jag börjar jobba på tisdag. Tips nån?

    Försökt komma igång med zonpillet och det går väl hyfsat, är i rätt tanke iaf. På fredag får vi besök så det blir nog ändå en liten vända i gästrummet men annars passar det ju bra med badrummen.



    Backa tillbaka ett par steg och börja om.dett är tungten nödvändigt för att komma in på rätt spår igen.

    Själv har jag inhandlat en Muurikka och tänker tillbringa hela påsken utomhus från tidig morgon till sen kväll i skogen. Det behöver mina och gubbens batterier.
  • hon mot strömmen

    Skulle bara flytta på två bilar ute på gården, vips så städade jag bort att som har legat slängt ute. Nu är gården fin igen, jag som skulle plocka fram alla grejer inför ungarnas tränings och tävlingssäsong som börjar i helgen. 

    Hinner inte göra det i morgon kväll för jag får hem husvagnen för vid 21 tiden på kvällen och innan dess måste jag hämta gubben som kommer hem

    Vart tog denna vecka vägen?????

  • hon mot strömmen
    Grappa skrev 2014-04-23 19:22:18 följande:
    Härligt! Har snön tinat bort nu?
    Nä, har ungefär en halv meter kvar på sina ställen, men jag ser sommaren i slutet på tunneln. Det har inte varit nådigt med snö i vinter. Bläää
Svar på tråden Nu jäklar tänker jag knäcka städkoden!