• Cice

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hi  Gott folk {#emotions_dlg.flower} 
    Jag hoppade in här och jag behöver lite tip... .
    Jag skrev ett brev till Dr D i Grekland, men jag har fortfarande inte fått något svar. Samtidigt fick jag ett tips från kliniken av Dr Beer i USA. Jag vill veta mer av er som är inne, och  ni vet mkt  om  alla möjligheter ( tror jag ), är det det bästa alternativet för dessa immunologiska tester i Aten eller i USA?
    Jag läste  att om  jag börjar behandlingen med Dr D i Aten, jag  måste göra  några tester i USA ( skicka mitt blodprov till USA ). Är det inte bättre att göra allt i USA, allt  på en gång.  
    Vad är det som ni rekommendera mig   ?
    Snälla hjälp mig jag behöver en hel del av  tips.{#emotions_dlg.flower} 
      Med vänliga hälsningar
    , CiceHjärta
  • Cice

    Tack Hjärtefröjd och Zinfandel
    För era tips {#emotions_dlg.flower}
    Jag ska ringa till båda kliniker idag och höra vad det  som de säger. Jag orka inte att vänta  så mkt... Det går snabbare  att ringa,  hoppas jag.

     Ha en bra dag,
    Cice    

  • Cice

    Lycka till Curly¨Red.{#emotions_dlg.flower}

     jag håller tummarna till dig .

      Jag har lyckats att prata med Alan E. Beer Center och dr. Dimitris i Aten.   vi måste bestämma vilken är den bästa lösning  .
      Dr.Alan kliniker sa att de kan ge mig en utmärkt uppföljning, trots att jag är här i Sverige, och jag  måste en resa till USA bara en gång. Medan jag Dr.D Aten, vill att  jag ska  göra allting  där... Men jag föredrar att göra  IFV här i Sverige eller DK ..
    Jag är typ av desorienterad ..
     
     Men jag mår bättre efter jag  ha haft kontakt med kliniker...
    Min man tycker att det är mer praktiskt och billigare att göra allt i den kliniska Alan E.   Jag är öppen för alla förslag . Drömmer

  • Cice

    Zinfandel,
     Hur många ggr har du akte till Aten ?

       Jag fick en email och sedan ringde jag till Dr. Alan  E Beer, och de  var mkt trevliga. 
     de skrev så till mig;


    Hi  -----,


     


    We would be happy to help you if you would like to become a patient.


    We treat patients from all over the world and you are not required to


    come here in person. In fact, most of our patients have a consultation


    by phone with the doctor.


     


    we will ill then contact you to get some of your medical records and order


    additional blood work. Once all of the test results are completed we will


    schedule a phone consultation for you with the doctor. He will determine


    a treatment plan for you based on your immune issues.

     Jag bhvr sitta nere o analysera alla information.. men Det skulle vara bra att veta lite mer om  värje klinik innan man bestämmer sig för en klinik.
    jag  blir mkt tacksamt om allt information som ni kan ger mig om era behandling... så jag kan fatta rätt beslut.   
    kram  


     


       
  • Cice

     Tack Zinfandel,
     
      Man ska göra en telefon konsultation, och Dr. Dimitri   då  bestämmer Dr.D vilka prov som man ta, och sedan man skicka  resultat till Aten. Och då måste man åka till Aten för  behandling ? Immunlogisk behandling menar jag.
    Dr. D skicka medicin till mig eller först måste jag åka till Aten,  för vidare undersökning?
      Hur fungerar då?
     Efter jag har ätit medicin, måste jag ta ny blodprov här i Sverige ? eller måste jag skicka iväg mina blod prov till Aten   för att  ta reda på min kropp är  fortfarande agressiv ?   
    ska jag börjar IFV samtidigt som jag gör den immunologisk behandling ?. Usch. jag hoppas att du  förstå mig...
    Tack {#emotions_dlg.flower}

  • Cice
    Snart Lycklig

      Lycka till, jag hoppas att allt går bra. Va duktig o modig du är.
     vilket bra exempel på detta mod, beslutsamhet. Jag skulle vilja vara precis som du , tyvärr jag tänker för mkt tror jag..
     finafina, jag hoppas att allting ordnar sig  snart. Lycka till du med.

      Jag  håller tummarna for  Er.   

    Jag önskar en bra dag till oss alla {#emotions_dlg.flower} 
     
  • Cice

    Hej
    Jag väntar på samtalet av Dr Dimitri .. Jag är inte nervös, men jag känner mig lite konstigt.Rynkar på näsan
    Jag är lite rädd för att få sjukvård i ett annat land. Jag måste övervinna detta märkliga rädsla .. Detta är andra gången jag pratar med  dr. D.Han verkade väldigt snäll och omtänksam.
     
    Är det någon  er som
      har  skickat blodprov från Sverige direkt till laboratorier i USA?
    Jag skulle vilja göra det nu, innan du reser till Athen. Är det en bra idé? 

     stor kram av
    En nervös själ
      

     

  • Cice
     Hej{#emotions_dlg.flower}

      Jag hade
    ett  till consultation med Dr D. . Han  är bra, excelent ..... Jag känner mig mycket bättre nu .
    Enligt analysen av mina blodprover och min medicinska historia, sade Dr.D att mitt problem inte blir gravid. Jag är mycket fertil för min ålder. och han gissade att jag är en blandning av vitt, mulatt, med blod av indianer. Han är roligt. Och jag är väldigt bördiga tack vare min genetiska mix.

    Dr D tror att jag kan lyckas få ett barn, på naturligt sätt och att jag kanske inte behöver göra IVF ... Ska jag äta de  mediciner  som han rekommenderade mig och prova under de kommande tre månaderna och se vad som händer. och när jag blir gravid där, jag måste göra alla tester igen och  åka till Athen till undersökning, han ska att följa upp mig ...
      I fall om jag inte kan bli gravid i nästa kommande 3-5 månader, jag får tänka på att göra IFV. Mitt problem börjar när jag är gravid  i ngra veckor.... Dr.D sade att han tror att min min kropp  på ngt immunologisk  sättt avvisa  min  graviditet från och med 6-9 veckor. Jag ska ha en fullständig medicinsk övervakning under hela graviditeten.

    Det kmr innebära, att jag måste resa till Athen flera ggr ? Är det ngn har har gjört samma  sak  ?

     
    Nu behöver jag vänta på resultaten av andra undersökningar, som jag ska skicka till USA och se vad  det som resultat kommer att säga, dvs  vilken sorts behandling som jag kmr att få under graviditeten...

      
      
    Jag är glad och jag vill tacka alla er som gav mig alla dessa tips, speciellt Lilly  Hill, som har stöttat mig  och osp hjälpt många andra kvinnor.

    Tack vare Lilly Hill godhet och dr. D kunskaper har många kvinnor har möjlighet att förverkliga drömmen att vara mamma.   Tack för alla er underbara kvinnor som  finns härpå FL
  • Cice

     Hej tjejer..

       Jag är inte säkert på det som jag skriver här. det är en  resonnemang,´som jag försöker att göra, enligt den lite  kunskapen som jag har, och efter det som jag fick efter jag har pratat med Dr. D. jag kan har fel i det som jag skriver oså..
    När man göra en immunologisk behandling , man avder ngn sorts suppresor, som dämpa ner vår normal flora samt våra Nk celler, leukociter,röda blodceller,  vår lymfocyter ( båda B och t celler ) mm.  Dessa celler bilda i ryggärgen och circulerar i hela kropp,( ändå ner i svanskottorna ). och leta efter ngt som  inkräktaren i vår system. När de hittar de nya mediciner som påverkar kroppen, de börjar att bildas antikroppar ( lymfocyter T,  ) och se om de kan hittar de i deras mine antikroppar ( Plasma--- ( B lymfocyter )). I med det är nytt ämne i  vår system då måste hela kroppen, försöka återställa en nya blans och bildas nya  IgG, IgM, IGa ( nya celler som ska inte tillåtar vår kroppen inteagrerar med   det föstret, som ska finnas vid graviditeten )... För att  bildas nya immunologiska celler  ( IGg, IGm, etc), 
    Läkemedel påverkar kroppen och kroppen påverkar oså av läkemedel. Det krävs samspelet mellan för att kunna kroppen uppnå en balans . det kängre tid för det pga ;


    Läkemedel påverkar människor på olika sätt, vilket gör att resultatet av samma behandling för olika människor utfaller olika. En förklaring kan vara skillnader mellan människor i hur ett läkemedel omsätts i kroppen. Kroppens sätt att ta hand om läkemedel kan i stora drag beskrivas på följande vis. Läkemedlet


    tas upp i kroppen


    fördelas i kroppen


    utövar sin verkan i kroppen


    bryts ned i kroppen


    utsöndras ur kroppen..
     

     Man brukar mår sämst när  medicin börjar utövar sin verkan i kroppen.. sedan kmr en ny fas ; stabilitet,.. Då kan man mår lite bättre, tror jag.

    Jag hoppas att ni förstår ungefär vad  det som jag menar. tyvärr jag kan inte så bra svenska.  jag är otroligt dåligt på svenska , hahaha.

    Kram       




       
        

     

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!