• Cice

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Prickigchokladmal skrev 2013-01-31 06:33:16 följande:
    Först och främst: Besa, vad himla sorgligt att läsa. Och Snart lycklig, gud vilken historia och vilken himla otur med orgalutranet. Hurra för den högra äggstocken och stort lycka till med nästa behandling.

    Jag har en rolig sak att skriva också. Har testat positivt på gravtest. Känns overkligt och fantastiskt. Hoppas, hoppas att det går vägen denna gång. Jag tänker väldigt mycket på all hjälp och alla råd jag fått genom denna tråden av er fantiskt fina tjejer, ni vet vilka ni är :).  stor kram
    Stor grattis Hjärta Lycka till....{#emotions_dlg.flower}
  • Cice
    Besa, Det är hemskt de som du fick gå ign! Gråter

         Stor Kram {#emotions_dlg.flower}.
  • Cice
    Snart lycklig,
    vilken otur  kompisSkrikandesGråter.... Fick du  en ny behandlingsplan av Dr.D ?

    Lycka till nästa gg, jag håller tummarna {#emotions_dlg.flower}....

    Stor kram

    .
  • Cice
    Kram till alla er kämpare, grattis till alla som har plussat och lycka till till de som kämpa vidare !!!

    Jag är gravid som många redan vet. Jag gjort min sist IVF med DHEA stöd i UK. Jag fick en hel del artiklar om DHEA under behandling. Jag har tolkat lite galen och jag hoppas att ni kan första min dåliga svenska.Jag hoppas att det kan hjälpa lite ...

    Så är det;

    Kan DHEA öka en kvinnas chanser att bli gravid? Är DHEA biverkningar gratis?

    Under de senaste åren DHEA har blivit en mer och mer ordinerats tillägg. Vad exakt driver denna trend? Vad skulle vara det bästa sättet att gå vidare? Vad exakt är DHEA fördelar? Kan en skada genom intag DHEA, speciellt om du försöker bli gravid? Är DHEA biverkningar gratis? Har testa dina blodnivåer ger tillräckligt skydd?

    En DHEA fertilitetsstudie släpptes i juli 2010, utförd av forskare vid Tel Aviv University hävdar att tillväxthormon DHEA eller 5-dehydroepiandrosteron, kan öka en kvinnas chanser att bli gravid. Medan rapporten presenteras dessa resultat som den senaste genombrottet fertilitet läkemedel, har DHEA använts av kvinnor som försöker att kompensera Prematur ovarial svikt i flera år. Såvitt jag vet har hittills ingen annan studie gjorts om DHEA fördelar för kvinnor med förhöjd FSH.

    Under de närmaste punkterna jag hoppas att sammanfatta mina åsikter på DHEA baserade på: min personliga erfarenhet med förhöjda FSH-nivåer, vad jag har utläsa från forska roll DHEA spelar i kvinnliga och manliga endokrina systemet, granska synpunkter från intervjuer med mainstream och helhetssyn fertilitet specialister om användningen av DHEA i sin praktik, recensioner om studier som indirekt dokumentera effekten av vissa livsmedel och livsstilsfaktorer på DHEA nivåer och slutligen mina observationer av kunder under det senaste decenniet och en halv av rådgivning som kompletteras med DHEA samt som kunder som valde att inte göra det.

    Först låt oss ta en titt på "genombrott" studie. Av de 33 kvinnor som deltog i studien var 20 kvinnor i testgruppen. De tog 25 mg DHEA tre gånger om dagen i 40 dagar innan behandlingsstart. 23% av kvinnorna i testgruppen tänkt. Samtliga 33 kvinnor fick också fertilitetsbehandlingar. Är dessa uppgifter en tillförlitlig grund för anspråk Tel Aviv forskargrupp som "DHEA tredubblar fertilitet?" För de kvinnor som gjorde gravida när de tar DHEA, kan deras graviditeter väl kunna hänföras till ett antal andra faktorer. Professor Adran Schulman, huvudförfattare av studien som förväntat, kräver mer forskning och citeras säga: Vi måste se till vad läkemedlet faktiskt gör för att göra kroppen mer fertila, "säger han.

    Är det klart att DHEA verkligen gör kroppen mer fertila? Inte behöver vi också veta vad drogen faktiskt gör för att göra detta påstående och för att skydda oss från oförutsedda eller inte lätt identifierbara biverkningar?

    Flera fertilitet specialister som inte förskriver DHEA rekommenderar nivåer testa blodet före start tillskott, och sedan använda det bara kort sikt med noggrann uppföljning doser, vilket verkar vara en förnuftig strategi. Trots vad jag tycker oroande är att även kvinnor med endometrios, myom, är PCOS nu rutinmässigt föreskrivna DHEA av konventionella fertilitet specialister samt naturläkare och akupunktörer. Att veta att dessa sjukdomar utlöses bland annat av östrogen dominans eller vid PCOS ett överflöd av manliga hormoner, jag undrar om förskrivning ett hormon som artificiellt ökar östrogen produktionen är den mest förnuftiga åtgärder. Joseph S. Dillon, MD, docent i medicin vid University of Iowa Carver College of Medicine.has uttryckt liknande farhågor. Dr Dillon rapporteras säger att eftersom DHEA påverkar östrogenproduktion, bör alla som lider av hormon känsliga förhållanden såsom endometrios, myom, äggstocks-eller bröstcancer undvika DHEA tillskott.

    Vad då ska vi göra? Min ta på allt det ovanstående: DHEA är en steroid hormon som produceras av våra binjurarna. Det är en föregångare till det manliga hormonet testosteron och östrogen, en av de viktigaste kvinnliga könshormoner. Så det första som kommer att tänka på är att dina fallande DHEA nivåer är ett sätt dina binjurar ber om uppmärksamhet. De säger: vi är utmattad och överarbetad, och som sådan produktion är nere. Med DHEA tillfälligt kan göra att du blir piggare och därmed strömförande, kommer du att fortsätta då den livsstil som utlöste problemet, utan att de bakomliggande orsaken till obalansen. Med andra ord, är kroppens rop på hjälp tystas. Vad det än är som i slutändan behöver uppmärksamhet idescends djupare under jorden. Tillfälligt.

    Min rekommendation skulle vara att stärka adrenal hälsa innan vi går vidare till komplettering med tillväxthormoner som DHEA. Det finns sätt att naturligt öka din DHEA nivåer genom att uppmärksamma hur du foder själv. Vid det här laget borde vara en no-brainer att börja med korsande av de vanliga syndarna av ohälsa: vitt mjöl, socker, koffein, tungt bevaras och förädlade livsmedel. Alla av dem kommer sannolikt att bidra till en minskning av DHEA nivåer. Alla förslag på mat som fertilt hjärta Ovum Tool kommer att stödja binjurarna hälsa.

    Vad den nuvarande ytliga terminologin identifierar som "stress" har en enorm effekt på binjurefunktionen. I Ovum termer kliva ur Orphan verkligheten med rätt Imagery Remedy eller Body Truth sekvens kan utan tvekan frigöra energi och avlasta av förnekelse och hjälpa till att reparera adrenal hälsa. (Vid konventionell visdom hänvisar vi till förnekande som kronisk mental och emotionell stress)

    Efter din bildspråk praktik med en enkel reparativ yogaställning, som låg med benen vilande mot väggen (din kropp bildar ett L) kommer också att göra underverk för din binjurar. Dina binjurar kommer också att uppskatta och belöna dig för att se till att du får minst åtta timmars oavbruten sömn varje natt.

    Dessa är bara några justeringar du kan göra för att stimulera adrenal hjälp utan hormoner som DHEA.

    Så frågan jag skulle ställa är denna: I stället för artificiellt mixtra med kroppen med en kraftfull artificiell substans, hur kan vi skapa en miljö som kommer att hjälpa kroppen naturligt vara där den behöver vara? Oavsett väg du väljer, som alltid, är min förhoppning att du gör din egen tänkande och lyssna på de impulser och maningar din inre fertilitet-myndighet.

    Källor:

    www.israel21c.org/201007068119/health/dhea-supplements-triple-fertility-israeli-researchers-find
  • Cice
    Che, varma kramar till dig !Gråter

    Grattis  HollyGolightly Holly o alla  som har lyckats   {#emotions_dlg.flower}.
       

    kram till alla andra som kämpar {#emotions_dlg.flower}
  • Cice
    CurlyRed skrev 2013-07-09 22:27:27 följande:
    Serum Kliniken ligger centralt bara 2 stationer från Zyntagma torget som är mitt i smeten, närmaste stationen heter Megaro Mousikis (eller Megago Moussaka som vi skämtade för att komma ihåg . Och dessutom samma t-banelinje som går ända till flygplatsen (8 eur). John är bra första gången kostar EUR 50 för skjuts från flyget till kliniken, så kan ni åka t-bana eller flygbuss (EUR 5) tillbaka om ni vill. Mysiga hotell finns runt Plaka området i city om ni vill mysa lite annars finns ju nära kliniken oxå. Inboxa om ni vill ha mer Tips! Och åker ni till Serum missa inte urmysiga caffebaren på hennes gata, Espressaki (även gratis wifi) prova baguetterna m Parma och parmesan och rucola och en Freddo Cappucino till (is cappucino), mmmmm
      Jag håller med  dig Hjärta.
    I  LOVEEEEEEE Freddo Cappucino, och de baguetterna är så goda.

    Cafe de Soli är oså mkt trevlig oså.
     
  • Cice

    Snart Lycklig o Cff {#emotions_dlg.flower}

    Lycka till i Serum !!!

    Vi har haft mkt rolig i Aten. Penny är mkt  trevlig person.
    Jag har en  bra karta samt beskrivning om hur man tar sig till serum, ifall ni vill.
     

    Lycka till  Er !!!

    Kram,
    Cice {#emotions_dlg.flower}

     

  • Cice
    Till Er som har testat Positiv till Hidden clamydia 

     Jag har  gjört en hysto hos Penny i tis.  Och jag har även spelat in  mitt samtal med henne Cool .  

    A good condition of the uterine cavity is essential for successful reproduction. Chronic hidden C infection is one of the factors that may lead to a chronic inflammatory reaction of the uterus or chronic endometritis which is thought to be related to infertility and spontaneous abortion, and it is usually asymptomatic and rarely suspected clinically.

    This chronic inflammation within the uterus has some harmful effects which prevent implantation. One of these is that the inflammation leads in the long-term to formation of adhesions in the uterus. Adhesions is tissue which covers the normal lining of the endometrium and create a "barrier" which will not let the embryo to implant.

    Jag  har en sammanfattning om min samtal med Penny, ifall ngn  vill veta mer om H. clamydia .

       
     IL passar inte till alla , och kan inte heller bota kronisk inflammation i livmoder. 

    Stor kram,

    Cice 

     
     
  • Cice
    Hjärtefröjd skrev 2013-07-09 22:28:06 följande:
    Läser om era resor till Athen och håller tummarna så sjukt hårt för att även
    ni ska lyckas!!!

    Största kramen från mig och Malte - snart fyra fantastiska månader gammal,
    Stor Grattis  Hjärtefröjd HjärtaSkål.

    Kram,
    Cice 
  • Cice

    Stort GRATTIS  TWH! Vad roligt att  din Baby äntligen är här! Lycka till med allt Skål  !!!

    CurlyRed   Tråkig med sjukdom i familjen. Jag håller tummar för allt bli bättre. 
         
       

  • Cice
    Stor grattis Prickig  !!! Hjärta
    Jag hoppas att det går bra för alla er {#emotions_dlg.flower}

    Stor kram
  • Cice
    Hej  ,
    Jag  hoppas få hoppa in här igen. Det var  länge sen  som jag skrev i denna tråd.

     Jag har  en fråga till er som har gjort stimulerad FET;  vanlig FET , ET ;

    Hur mycket estrofem / cycklacur har ni har tagit och hur länge  ?

      Läkare har rekommenderat mig att använda  " duphaston ( dydrogesteron ) " i tablett form. Fråga är hur man  ska  kunna kombinera den med litunus ( vaginal), hur mkt av dem ska man använda ?

    Hur ser eran behandlingsplan ut efter ET / FET?

     Jag vill gratulera alla som har lyckats att bli gravida och skicka en styrkkram till alla  medkämpare.

    Stort tack för svar!

    Cice
  • Cice
    leah2012 skrev 2013-12-18 17:19:56 följande:
    Jag får ta vid ET 2 mg x 3 östradiol och 3 lutinus per dag. Från dagen innan ET tom graviditetstestet till att börja med. Vid FET har jag nog bara tagit progesterone.

    Har läkaren rekommenderat dig både duphaston och lutinus eller? Jag vet inte så mycket om duphaston.
    Kram till dig med :)
    Precis ! Han frågade mig vilka  mediciner som jag har haft, och sedan sade han att det kan vara bra att kombinera dessa två mediciner.
     
    Kram {#emotions_dlg.flower}
  • Cice
    TWH skrev 2013-12-18 21:23:46 följande:
    Cice, det var länge sedan! Lycka till vännen💝
    Tack,  TWH.  Ja tiden går fort.  Hur är det med Baby ?

    Kram {#emotions_dlg.flower}
  • Cice
    Stjärnan06 skrev 2013-12-19 06:52:47 följande:
    Godmorgon.. Tjuvtestade nu när sambon gått till jobbet GRAVID ruvardag 13 Ofattbart!!! Jag var säker på minus och ville bara få sluta med alla mediciner som jag trodde spökade med min kropp!! Har ätit Prasteron i ett Halvår!! Och fått gjort en hystroskopi efter mycket tjat!! Kanske det som behövdes. Mitt 6e ivf och är snart 42 år!! Hoppas nu att lilla stjärnan får vara kvar!!
    Kramar till er alla som kämpar och ge inte upp!!!!!
    Stor Grattis  !!!{#emotions_dlg.flower}
  • Cice
    God Jul till  alla som kämpar och alla som fått barn.

     Hoppas på att  2014  vi lyckas med våra mål {#emotions_dlg.flower}Julkram Hjärta
  • Cice

    Hej Cathy !
     Det var länge sen! Hur är det med dig  ?

     Lycka till er alla  kämpare !

    Kram

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!