• Veronica1

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hej! Vilka kämpare ni är allihopa! Fantastiskt . Nu har jag bara skummat igenom tråden, ska läsa mer noggrant sen. Ni verkar otroligt kunniga allihopa, så jag undrar om ni vet om dom gör hysteroskopi på de flesta sjukhus? Min läkare i Prag vill att jag gör det inför vårat nästa försök.

    Tack på förhand

  • Veronica1

    TWH, tack för ditt svar! Oj, så det kan alltså skilja så på olika ställen. Va svårt det blev nu, vet inte vart vi ska vända oss.

  • Veronica1

    Isadora81, jag bor i Östersund. Jag måste nog kolla upp om dom har det här, lite tveksam till det faktiskt. Tack för ditt svar

  • Veronica1

    Zwillinge, beklagar verkligen! Så tråkigt. Jag vet inte vad jag ska säga, jag blir så ledsen. Jag vet inte hur jag ska komma över mitt MA, jag försöker att hålla mig uppe men det tar emot...

    Sköt om dig!

  • Veronica1

    Aaft; Tack {#emotions_dlg.flower}

    Cathy; Ja jag hittade hit tillslut Flört. Jorå, jag känner mig lite bättre. Tror att mensen är på gång & det känns faktiskt bra för det för oss ett steg närmare Prag. Vet inte hur lång tid det brukar ta innan man får mensen efter ett MA & jag antar att det är individuellt. 

    Sköt om er alla fighters {#emotions_dlg.flower}

  • Veronica1

    Krummelur, jag ska kontakta en läkare här i Östersund som förhoppningsvis kan hjälpa mig med mina prover som ska tas inför vårat nästa försök. Går du privat eller på KK?

    Lycka till

  • Veronica1

    Hej på er! Efter jag har tagit mina prover så vet läkaren om jag ska gå på BC pills, har det med blod koaguleringen att göra? Vad är det för tabletter, någon som vet?

    Trevlig kväll

  • Veronica1

    Isadora81; Tack för ditt svar . Jag googlade lite & då fick jag fram just det du skriver, men förstår inte varför i så fall. Måste nog höra med dom.

  • Veronica1
    Solkattan skrev 2014-01-21 14:15:10 följande:
    Fick svar igår eftermiddag på mailen.. så nu har jag fyllt i registreringar blanketten o mailat tbx.. :) Veronica: Googlade lite på olika protokoll vid ivf och hittade att man ibland får ta just birth controll pills innan start. För att nollställa hormonnivåerna. Dock stod det inte på den siten jag hittade just vilka hormoner...
    Tack för ditt svar Glad. Jag har också försökt kolla upp varför & naturligtvis så glömde jag fråga nu när jag mailade kliniken. Det kunde tydligen ha något att göra med klimakteriet ( det är kanske för att man börjar komma upp i åren Flört), jaja spelar ingen roll bara jag får rätt hjälp! Nu har första mensen kommit sen jag hade mitt MA, ganska exakt en månad efter. Hoppas att den kommer i rätt ordning så man kan ungefär räkna ut när det kan vara dags. 

    Ha en bra dag!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!