• Veronica1

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Zinfandel; tack för ditt svar . Ja det är som du säger att det kan vara bra att få ett svar på vad som kan vara en möjlig orsak. Jag tog tsh för ca sex år sen & då låg det på 1.7, sen är det inget som har kollats upp. Nu blev det kollat av en slump för att jag har värk i händerna. Får se vad kliniken har svarat idag. Så tråkigt att behöva skjuta på allting, men men..

    ha en bra dag!

  • Veronica1

    Zin; slutade med kortisonet i slutet på december, så det är ett tag sen...

  • Veronica1

    Zinfandel; kan alltså kortison påverka? Jag har fått svar från kliniken & dom ska skicka Levaxin till mig så jag ska starta med det nu ville dom & ta under hela behandlingen. Undra vad min svenska läkare kommer säga :O...

    Trevlig helg på er alla!

  • Veronica1

    Missförstånd med kliniken, trodde dom skulle skicka Levaxin men tyvärr så kunde dom inte det , behöver Levaxin NU! Alltid dessa hinder....

  • Veronica1

    Styrkekramar till er tjejer <3!

    En liten fråga; jag har ingen erfarenhet av hysteroskopi. Tycker ni att man ska ha med sig någon eller fixar man det själv? Tänkte om man har ont eller är lite groggy eller så...

    Ha en fin dag alla kämpare!

  • Veronica1

    Oj, min fråga kom inte med. Har ingen erfarenhet av hysteroskopi, tycker ni att man ska ha med sig någon? Tänkte om man har ont eller är lite groggy... ska göra det imorgon kl 8. Äntligen....

    Ha en fin dag!

  • Veronica1

    Lill111; tack för ditt svar . Har hört att det är väldigt olika. Skönt att du klarade det bra utan värre smärtor.

  • Veronica1

    Missne; tack för ditt svar . Jag tror att det bara är lokalbedövning här, jag ska göra det hos en privatläkare här hemma i vår lilla stad. Har hört att han ska vara bra på det han gör.

  • Veronica1

    Vilaa; jag lyckades tjata till mig en hysto hos en privatläkare här där vi bor. Fattar inte varför dom säger så???

  • Veronica1

    Lill111; Ja det gick jättebra så skönt att det inte var något hinder där inne . Tack som fråga!

    Trevlig kväll på er!

  • Veronica1

    Solkattan & snart lycklig; beklagar verkligen , kramar till er!

    Hoppas ni har haft en bra & mysig påsk .

    Ni som är kunniga på det mesta, jag fattar ingenting! Mitt tsh var 5,6 för några veckor sen & i torsdags tog jag nya prover. Ringde HC idag & nu ligger det på 2,5, har ätit levaxin bara i en vecka. Vet inte om jag ska fortsätta eller hur jag ska göra....

    Ha en fin dag!

  • Veronica1

    Solkattan & SL; Jag beklagar verkligen Gråter, jag har följt er under den här tiden & trodde verkligen att det skulle gå vägen. Så ledsen för eran skull! 

    Solkattan, du undrade vad ED kostar. Jag har nyligen gjort det & betalade 1400 Euro för 2 embryon + lite kostnader för mediciner ca 1000 svenska kronor. Vi har varit till Prag en klinik som heter Gennet. Kan tillägga att jag har gjort 9 försök här hemma i Sverige med egna ägg, aldrig lyckats ( jo 1 en gång, tyvärr ett X), Nu har vi gjort 2 försök i Prag lyckades på bägge. Första slutade tyvärr i MA i vecka 13. Nu har jag kommit till vecka 10 & allt känns fortfarande så overkligt.

    Många varma kramar till er {#emotions_dlg.flower}

  • Veronica1

    Solkattan; Helt rätt , knappt 14.000. Matchningen är dom väldigt noga med. Vi fick skicka kort på oss själva, blodgrupp, intressen ,arbete det mesta går att matcha. Prag är en fantastisk stad,vi trivdes mycket bra .

  • Veronica1

    Snart Lycklig; GRATTIS {#emotions_dlg.flower}! Vilken fantastisk läsning så här på morgonkvisten Glad. Är så glad för din/eran skull!!! Sköt om dig.

  • Veronica1

    Zwillinge86; Grattis till dig ,så underbart att gå in här & läsa när ni blir gravid en efter en! Så glad för eran skull .

    Själv så är jag gravid i vecka 34 efter vårat andra ED,det är först nu jag börjar fatta att det verkligen händer,helt ofattbart! Efter nästan 7 års kämpande så äntligen....

    Önskar er alla Lycka Till!!!

  • Veronica1
    Kattflickan skrev 2014-12-12 07:59:37 följande:

    Har inte läst den här tråden på ett tag. Men när jag väl tittar in har det hänt något stort. Stort GRATTIS SL!!!

    Jag har ju inte åkt till Aten för immunosupport men har en autoimmun sjukdom. Har nyligen genomgått en ivf med PGD då bara ett av sju ägg var bra. Men trots det blev jag gravid. Är i vecka 7 idag. Ska göra VUL precis innan jul och hoppas få se ett hjärta slå.


    Stort GRATTIS {#emotions_dlg.flower}, underbart!
  • Veronica1
    Solkattan skrev 2014-12-23 10:45:49 följande:

    Singha: precis min känsla också... 3-4 första dagarna är man sååå positiv. Sen sjunker hoppet... man känner i hela kroppen hur det liksom inte har gått.

    Där har jag min superba svärmor igen. Det är så konstigt .. men hon fattar hur jag menar. Min sambo o mina två kolleger på jobbet tycker att "du kan ju inte känna sååå tidigt". Men jag vet liksom när ägget inte går vidare. Hon (svärmor) på dryga 80 år fick också kämpa sig genom år av missfall. Så hon vet liksom också när det inte  gått längre. Efter många misslyckanden så känner man kroppen.

    Här har jag precis fått mail ifrån Gennet i tjeckien. Nu står vi på deras väntelista för embryodonation!!

    Ska fylla i massa papper och ta en del prover. Eller om jag inte kan återanvända en del sen tidigare. (de är ju inte ett år gamla än).

    Eftersom det är väntetid så kommer vi med största sannolikhet bli kallade för första inledande konsultationssamtal i april. Jag hoppas ju på att vi kan vara igång till sommaren. Sen har vi ju det där lilla ägget kvar i Sverige. Som jag visserligen inte ger så mycket för... men det ska in innan våren... 10 återsättningen. Herregud.. hur kunde det gå så här? Jag skulle ju varit gravid för längesen?! ;)


    Hör av dig om du har några funderingar kring Gennet .

    God Jul till er alla fina <3
  • Veronica1

    SL: Vilken underbar läsning ! Så glad för din skull, fantastiskt!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!