• singhali

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Hejsan,  förlåt att jag bara stövlar in här och frågar om denna sak. Jag har följt denna tråden då jag kämpar med immunbehandlingar och har märkt att det i denna tråd finns kunskap och erfarenhet om det mesta så hoppas det inte gör någonting att jag undrar om detta?

    Jag har ställt denna fråga under provrörsbefruktning men inget svar. Jag undrar om någon varit med om något liknande eller har någon info om vad man kan göra.

    Jag är nu idag inne på den sjunde sprutdagen med Gonal F och mensen vill inte sluta. Jag tog provera i cykeln innan som inte fungerade korrekt då jag inte fick mensen förrän 10 dagar efter jag slutat med tabletterna och då var det spotting första dagen sedan konstig brun mycket liten mängd mens i 2 dagar som senare övergick i röd mens av liten storlek i 2 dagar och sedan ökade mensen och har nu i 2 dagar haft röd mens i normal storlek.

    Jag hade ett ultraljud första dagen med spottingen som visade på 4,5 mm slemhinna och antrala folliklar så läkaren gissade då på att jag var i början av cykeln och ordinerade Gonal F med början samma kväll. På femte sprutdagen hade jag ett ultraljud som visade på 9mm slemhinna och folliklar av varierande storlek där den största var 11mm , det var dagen innan blödningen ökade i mängd så jag är väldigt orolig att jag nu blött ut den slemhinna som skapats under denna menscykel som nu tunnats ut.

    Ingen aning om vad som hänt och varför det blivit så här och om man kan göra någonting för att stoppa upp mensen? Har frågat kliniken men någon läkare där har har inte tid svara mig så måste fråga någon om detta känner jag då jag är så orolig över detta.
  • singhali

    Solkattan: Jag stimulerar med Gonal F inför en frysåterföring så vi ska inte göra äggplock.Jag har läst och läst men inte hittat någon som lyckats med detta konstverk att fortfarande ha mens så långt in i stimuleringen som dag 7. 

  • singhali

    Solkattan: Jag tror metoden inte är så vanlig ännu men kommer mer och mer.För oss dock var denna metod den enda aktuella då jag vid tidigare frys behandlingar fick ägglossning i stimulerad cykel trots östrogen samt cystor med nedreglering och nu senast ägglossning på en alldeles för liten äggblåsa på bara 12mm i naturlig cykel. Så frustrerande att det alltid ska vara hinder på vägen.

  • singhali

    Jag undrar hur ofta ni tar FBC test när ni går på Neupogen och om ni lyckats hitta någon läkare i Sverige som hjälper er med remisser för det? Är det dr D som tolkar värdena? Jag har fått Neupogen ordinerat av dr Gorgy men har inte hittat någon läkare som kan hjälpa mig tolka värdena då dr Gorgy inte gör det.  

  • singhali

    Hre: hur ofta tar du FBC när du står på Neupogen? Jag hörde med kliniken i London idag igen om de kunde hjälpa mig tolka värdena men nu helt plötsligt nej så behövdes det inte ta FBC test vid Neupogen behandling. Är superkonfunderad då de tidigare sa att det var mycket nödvändigt. Man vågar väl inte ta neupogen utan FBC uppföljning eller tror ni man kan det? Tänkte det verkar ju vara en så kraftig medicin och varningar överallt om detta?

  • singhali

    Hre: Har dr D inte sagt någon tidsintervall för FBC under Neupogen behandling, jag tänkte om man behöver ta det typ en gång i veckan eller så men det kanske inte behövs så ofta? 

  • singhali

    Snart lycklig: Grattis till graviditeten först och främst får man väl sägaGlad. Oj det var väldigt ofta du tar FBC fast jag gissar det är för att du tar intralipid så ofta och behöver kolla på grund av det också. Oj det var väldigt vad mycket olika värden stiger, huva känner mig skitnervös ta Neupogen utan någon läkarkontakt, fattar inte varför dr G ordinerar och sedan inte följer upp. Kanske måste skippa detta då om jag inte hittar någon läkare här som kan tolka värdena. 

  • singhali

    Jag undrar om någon vet om det är förödane för embryona om man inte skulle blivit av med spottingen innan transfer och man behöver sätta in dem ändå?

    Jag har fortfarande spotting sent in i cykeln och börjar närma mig dagen då jag ska ta en ovitrelle. Vid ultraljudet i fredags så var slemhinnan 7mm samt folliklarna 13,6mm samt 12.8mm. Nytt ultraljud på måndag för att se om redo för ovitrelle.

    Till saken hör att vi inte kan avbryta heller för våra embryon kastas bort om vi inte lyckas sätta in dem nu. Håller på att dö av oro så om någon har någon input så tar jag tacksamt emot.

    Jag försöker hitta ljusglimtar genom det faktum att jag i princip bara har lite blod på papperet då jag torkar mig samt att kanske spottingen försvinner helt då follillarna blivit stora och slemhinnan tjockare samt att  spottingen kanske försvinner helt då jag startar med progesteronet. Bara teorier då jag inte har någon att fråga för får inga svar från kliniken, vilket är mycket dåligt tycker jag.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!