• MoM11

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Någon som har tips på var man kan få hjälp med IL dropp i Gbg?

  • MoM11

    Hej!
    Vad tråkigt Aylak!

    Jag var i Grekland med jobbet ett par dagar, på en liten ort. Hann vid ett tillfälle smita ifrån stora gruppen och hittade ett apotek, de hade väldigt lite på lager men fick tag i 3 paket prezolon, 2 paket utrogestan och ett paket Clexane 6000. Sedan fanns ingen mer möjlighet. Jag tänkte höra med er ang. Clexane, går det att dela upp dosen, tex såsom förslaget nyligen att spruta in det i en tom menopurflaska och ta det med en annan spruta - skulle man då kunna spara det i kylen? Om jag delar upp det i 2 eller till och med 3 doser? (Fast det kanske blir för lite).

    Jag ska även till Spanien och undrar om någon vet om några av immunmedicinerna är receptfria här?

  • MoM11

    Grattis mom2012! Härliga nyheter!

    Tråkigt att det inte gick vägen för dig Trex.

  • MoM11

    Usch vad jobbigt mom2012! Jag håller tummarna för att det inte är kört! Kram

  • MoM11

    Grattis xxx4, härliga nyheter!

    Jobbigt att du inte mår bra och inte känner att du får den support du behöver mom2012. Kan tänka mig att det är oroande. Håller tummarna för att allt går bra.

  • MoM11

    Snälla hjälp mig!

    Är helt i chock efter att mitt 5e ivf gått i stöpet.

    Plockade igår 12 ägg, det bästa resultatet hittills. Inget blev befruktat!

    Jag hade allt förberett med pred, IL mm, skulle fått 2 tillbaka, assisted hatching... Nu ingenting! De kan inte ge mig några svar, föreslår äggdonation.

    Förra gången blev 9 av 11 befruktade. Dessförinnan har vi haft blandad framgång, 7 av 8, 2 av 9, 3 av 10. Alltid fått tillbaka, 2 ggr blastocyster.

    Vet inte vart jag ska ta vägen... Snart 4 år av kämpande för syskon. Kan inte ge upp. Vet inte om det är idé att försöka här hemma igen. Ska jag vända mig utomlands, vart i så fall? Vad gör de annorlunda? Såg så fram emot att få testa med immunsupport denna gång, så blev det såhär. Var så hoppfull. Blir verkligen totalt knäckt.

    Åt q10 ((hög dos) och såklart mycket annat) denna gång. Det enda jag kan tänka som var annorlunda förra gången var att jag hade ätit DHEA, inte i direkt anslutning men ett par månader innan. Detta slutade jag med pga utebliven äl.

    Någon som kan ge mig tips och råd? Jag bryter ihop...

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!