• MoM11

    Vad tråkigt att höra om din ena tvilling finee. Skönt att höra att det inte ska vara någon risk för den andra tvillingen. Håller tummarna för att allt går bra!

  • MoM11

    Victoria - kolla vilken klinik du ska träffa Dr D på - han har en ny klinik inne i centrala Aten som han mer och mer växlar över till. Tror inte han påbörjar några nya patienter på den gamla kliniken i Marousi. Jag har embryon i frysen, därför fortsätter han med mig på det gamla stället för att slippa flytta dem.

    Jag är just nu i Aten och har idag transfererat en fryst och en färsk blasto. Denna gång verkar han inte tycka jag behöver IL utan att det räcker med Neupogen - och de andra medicinerna såklart.

  • MoM11

    Vad ledsamt Yrla, jag beklagar! Ska dubra BHCG? Dr D brukar ordinera det på RD9. Skulle ju kunna vara för tidigt.
    Hoppas annars att ni orkar ta nya tag.

  • MoM11

    Hej!
    Är det någon som vet hur man räknar om progesteronvärdet från ng/ml till nmol/l?
    Om man t.ex har 5 ng/ml vad motsvarar det i nmol/l?
    Anledningen till min fråga är att enheten Dr D meddelar mig i inte är densamma som jag får från Werlabs.

  • MoM11

    Tack Melina!

    Fy vad tråkigt Cattis. Jaa, om man visste vad felet var... 6 års kämpande här.
    Har du testat Neupogen?

  • MoM11

    Grattis Ariellan och Tumvante! Härliga nyheter!

    Jag åker ner i nästa vecka för FET.

    Kan någon rekommendera ett bra hotell inne i stan, helst nära nya kliniken? Jag har alltid bott nära gamla kliniken, och ska göra FET där även denna gång. Men jag ska troligen även till nya kliniken samt att det kan vara kul att vara lite mer centralt iom att jag är där ett par dagar denna gång.

  • MoM11

    Tack för lyckönskningar och era svar om hotell! Det var mycket som var fullbokat denna gång, hittade ett som jag berättar sen om jag kan rekommendera eller ej.

    Zwillinge, jag har PMat dig om medicinen.

    Ni som tagit Synarela inför FET, när har ni slutat? Har inte fått info av D, sist tror jag sista dosen var på morgonen dagen innan FET.

  • MoM11

    Hej!

    Gjorde FET hos Dr D förra fredagen. Blev panikslagen när det visade sig att progesteron och E2 störtdykt inför FET och oroade mig enormt för att det skulle kunna lyckas. Värdena gick dock upp igen efter några dagar. I torsdags på RD6 skulle jag ta dropp och D ville ha FBC innan, då passade jag på att ta ett BHCG också. Fick resultatet i fredags och HCG var 33! Idag fyller jag år och det är 6 år sedan jag slutade amma och vi började försöka få ett syskon. Har endast fått plus 3 ggr under denna tid och två gånger har jag börjat blöda samma dag eller dagen efter. För ca ett år sedan fick jag missfall v 6. Misstänker att jag haft fler korta graviditeter då jag ibland varit några dagar sen med mensen och fått världens blödning och smärtor när den väl kommit, men innan jag började misstänka immunproblem testade jag inte utan brukade avvakta några dagar. Har gjort ca 15 IVFer och självklart provat det mesta annat.

    Är endast på RD10 eller 4+1 så det är enormt tidigt och jag springer på toa och kollar blod flera gånger i timmen, men känner mig ändå försiktigt positiv. Har varit och tagit nytt BHCG idag som jag hoppas få svar på på onsdag. Snacka om världens bästa födelsedagspresent om detta går vägen.

  • MoM11

    Tumvante, vad jobbigt med blodansamligen. Skönt att der finns liv där inne och att tillväxten är bra!

    Jag fick svar på mitt nya BHCG prov idag, 4 dygn minus 4 timmar efter senaste. Hcg var 33 sist och nu var det 114. Hoppas det är ok. Kommer nog ta ett nytt senast på fredag.

  • MoM11

    Det första provet togs kl 16 och det andra kl 12 dvs det var inte fullt 4 dygn som gått. Möjligen hade siffran varit något lägre än 33 om jag tagit det redan 12.

    Sen blir jag förvirrad över att det på vissa ställen står 48 h och andra 72h, angående hur snabbt det ska dubbleras. Har inte fått svar av D ännu angående vad han tror.

    Är det någon som vet vilka progesteron och östradiolnivåer som är optimala?

  • MoM11

    Vad jobbigt för dig med blödningarna Tumvante! Så skönt att bebisen ändå mår bra.

  • MoM11

    Jag tar Crinone morgon och kväll, men har tyvärr slut på det och problem med mitt recept. Jag har Lutinus och Utrogestan hemma. Någon som vet hur mycket av dessa jag kan ersätta Crinone med?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!