• AnnC

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ok så mina alternativ till att få dropp är dag 11 eller 14. Vilken dag är bäst? Jag ägglossar oftast dag 14-15 men händer att det blir någon/några dagar senare periodvis och dag 13 har hänt en gång som jag vet. Men om vi utgår från dag 14-15?

  • AnnC

    Ja det kanske är det bästa då! Blev bara osäker för dr D har skrivit dag 11-13 men som sagt då tror han att jag ägglossar tidigare... Tack för svar

  • AnnC

    En fråga till er som fått hjälp med blodprover på Vc, hur har ni fått svaren? Labbet här verkar bara skicka svaren till remitterande läkare och känns inte som att de D har lust att ta hand om alla dom?

  • AnnC

    Ja det är verkligen ett heltidsjobb!! Ok, ja undrar om jag orkar göra ett försök där med att få någon läkare på Vc att få svaren.
    Jag har ju tack och lov werlabs som alternativ, dock innebär det 6 mil enkel väg och en slant varje gång... Det kan det så klart vara värt men känner bara det hade varit smidigare att göra hemma...

  • AnnC
    HRE skrev 2015-06-10 13:47:19 följande:
    Får du proverna gratis på vc?Jag fick betala - tills sist kostade det över 500 så blir ändå billigare att köra 4 mil och till Werlabs.

    Sen tycker jag Werlabs fungerar sådär. Igår fick jag vänta 1.5 timmar och sen hade den stackars och mycket hjälpsamma vikarien inget inlogg så allt det tog också tid. Vet ännu inte om de fick rätt på det - hon tog blodproverna och sa hon skulle försöka få rätt på det sen. Tyvärr inte första gången det strular.
    Det skulle kosta 50kr för provtagning sa sköterskan jag pratade med. Men som sagt då var inte läkares hjälp på tal... Jag har mailat de o förklarat lite nu, får se vad de svarar.

    Vad dåligt av werlabs, tråkigt att det har varit struligt!! Annars är det ju räddaren i nöden, man behöver iaf inte tjata sig till utan man köper bara tjänsten. Men då tycker man det ska funka med. Jag har varit där ett par tillfällen förut (i Gbg) och då har det iaf funkat bra, förutom ett prov som missades en gång. Fick komma och ta om det.
  • AnnC
    lill111 skrev 2015-06-10 16:40:28 följande:
    Hej ann!!

    Kan du inboxa mig, nyfiken på vilken vc du lyckats ta proverna på vi bor ju i samma stad...väntar ivrigt;) jag har ju jagat massor utan hjälp....
    Är ju inget som är klart än men har inboxat dig
  • AnnC

    Lill111: dr D sa till mig att en del av immunproblemen är just att man kan ha antikroppar mot sina egna hormoner, progesteron bl a. Så om du har lågt progesteron så kan det ju vara förklaring. Jag är också på låga sidan men inga spottings utan brukar få mens på ca dag 11. Dr D säger att immunmedicinerna ska hjälpa mot det också och att jag inte behöver extra progesteron. Lite skeptisk måste jag erkänna... Har du märkt nån skillnad på spottingsen de cykler du kört behandling?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!