• AnnC

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Snart lycklig: jag förstår att du känner dig snuvad på förlossningen, men viktigast är ju att barnet kommer ut och att allt går bra! Blev själv besviken när jag fick snitt men det spelar verkligen inte roll sen i det stora hela..

    Hur högt bt har du? Vad säger dr D om det? Jag hade gränshögt bt 140/90 (något högre vid enstaka tillfällen) med mina två från v 30 ungefär, detta var utan behandling och jag klarade mig från hf. Dr D påstår ju att prednisolon ska hjälpa. Äter du pred?

    Härligt att du snart är i mål!!

  • AnnC
    lillebob skrev 2015-06-22 06:59:15 följande:

    Tog precis ett gravtest som visade minus, är det kört denna ÄD? Tycker att jag haft ömma bröst molandevärk då och då såååå ledsen trodde verkligen detta!!


    kram. Så extra jobbigt när kroppen luras med... Vet inte hur tidigt du testar dock, håller tummar att det bara var för tidigt?
  • AnnC

    Har precis hämtat svar på min första fbc, taget före IL, mitt första. hade ätit pred några dagar. Värdena ser perfekta ut inom referens. Är det sen de brukar höjas, kan de påverkas av IL eller endast vid implantation/graviditet? Nyfiken på vad jag kan förvänta mig till nästa... Har någon haft helt normala värden även efter IL/vid graviditet?

  • AnnC

    Väldigt intressant artikel, skriven 2014 ser jag. Undrar hur det går??

    Hoppas pred hjälper dig snart lycklig, också intressant att veta iom dr D pratade med mig om det... Jag är lite halvt skeptisk. Men skadar ju inte att prova.
    I vilket fall hoppas jag allt går bra för er och att liten får stanna i magen så länge som möjligt.

    Jag har en fundering på fragmin, i min behandlingsplan har dr D skrivit en spruta på morgonen. Jag undrar varför just på morgonen? Föredrar egentligen att ta på kvällen. Nån som frågat honom om det spelar nån roll? Skulle ta aspirin efter lunch med. Hänger det ihop tro?

  • AnnC

    Tack för era svar! Det borde ju inte spela roll. Undrar dock om dr D har någon tanke om det eftersom han skrivit specifikt morgon...
    Tog du trombyl ihop med prednisolon då Che? Känns som man sväljer massa olika preparat hej vilt ihop. Men det kanske inte gör något

  • AnnC
    che71 skrev 2015-06-24 14:10:43 följande:
    Ja trombyl o prednisolon på morgonen.
    Känns ju även det lättare att komma ihåg...
  • AnnC

    I min behandlingsplan står det fragmin på morgonen, vet inte varför just morgon. Jag har tagit kväll tidigare men nu testar jag morgon från idag efter en del velande fram och tillbaka.

  • AnnC

    de där berömda nattsvettningarna.... Till min förvåning vaknade jag upp svettig idag. Inte jättemycket men tillräckligt för att notera. Tror jag kände implantationen igår kväll dessutom. (Jag har känt det 4 av 5 graviditeter) Betyder det att kroppen redan jobbar bort en ev graviditet eller kan det lyckas ändå? stress stress över allt!! Blir uppdatering till dr D idag men vill höra era erfarenheter!!

  • AnnC

    Har läst tillbaka en del och inser att det är lymfocyter man ska "akta" sig för, att nk cellerna är en typ av lymfocyt! Vilken stor polett som trillade ner där.
    Mina lymfocyter har höjts från 2.5 till 2.9 (första taget före IL och andra 9 dagar efter IL, 7 dagar efter äl)
    Känns ju inte bra att det har höjts, IL ska väl trycka ner de. Dr D skrev dropp just in case igår vilket jag ska få idag. Stinker svett med

  • AnnC

    Fråga om kortison nedtrappning, äter 10 på morgon och 5 på kväll. Ska man börja med ta bort den på kvällen bara eller ska jag halvera morgon och kväll??

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!