• JZ79

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Frk Röd skrev 2015-05-17 10:23:19 följande:

    Efter 4,5 års kämpande med massor av misslyckanden och minus på graviditetstest så har nu det hänt som jag nästan börjat tvivla på kunde hända. I morse fick jag ett STARKT PLUS på graviditetstestet. Jag är sååå tacksam för att jag äntligen får uppleva detta.


    Wiihooo stort grattis!!! Härligt att vi blivit gravida båda två efter ungefär lika lång tid och Penny är grym
  • JZ79
    Frk Röd skrev 2015-05-17 20:47:16 följande:

    Tusen tack för alla gratulationer. Känns fortfarande helt overkligt. Kanske kan ta in det lite mer när jag ser att Hcg-nivån stiger och framförallt när man visuellt kan se på UL att den finns någon/några där inne som ser ut att växa och må bra.

    Ska ta nytt IL imorgon och hoppas även få svar på Hcg-provet då. Jag tror dock att Hcg-nivån kan vara ganska hög för jag hann knappt ta bort teststickan från urinstrålen förrän den visade plus.


    Åh så härligt!! Mitt streck kom också fram direkt Förr han jag alltid lagt ifrån mig testet, ställt klocka osv å så har det varit blankt..Denna gång kom strecket fram innan kontrollstrecket och det var inte tal om att ställa klocka och kolla om en stund Wihhoo va jag är glad för din skull!!

  • JZ79

    xxx4, håller tummarna att allt går bra denna gång så du slipper byta klinik...men om du måste byta så är Serum väldigt bra!!

    Själv har jag tagit nytt hcg och det har ökat rejält från 2818 till 14810


  • JZ79
    lillebob skrev 2015-05-20 23:49:29 följande:

    Tog nerregleringssprutan i söndags, gjorde hysto den 28 april, ätit kuren penny gett mig, men fortfarande ingen mens dom skulle komma inom 1 dag el 2, börjar bli orolig...


    Min mens kom 10 dagar efter nedregleringsspruta. Inga konstigheter enligt Penny, jag fick ändå vänta in donatorn så även hennes mens var sen. Maila Penny, men hon kommer säkert säga "don't worry dear" men då känner du dig lite lugnare.. Kram och lycka till!
  • JZ79

    Igår fick vi se ett litet hjärta slå Hjärta Jag fick en störtblödning och jag trodde det var kört..men det finns liv där inne Efter ca 5 år fick jag och min man se vårt lilla Pyre och ett fint hjärta slog Solig Obeskrivlig känsla! Kan inte förstå att vi faktiskt är gravida efter så lång tid.. Trots dubbeldonation skojar jag nu om att Pyret brås på sin pappa som busar med oss sådär och skrämmer slag på oss Flört V 7 (6+5) idag,  ny koll på sjukhuset om 10 dagar. Läkaren tyckte inte det va några konstigheter att vi varit i Grekland och gjort behandling, skönt! Hon höjde inte ens på ögonbrynet när hon fick se medicinlistan Tyst


  • JZ79
    RobSab, vilken fruktansvärd upplevelse Förvånad Låter helt galet, jag har alltid fått morfin i armen före bedövningssprutan och om jag fått mer ont under plocket så har det fyllt på så att jag inte skulle ha ont. Hoppas du får en fin äggskörd, kram!
  • JZ79

    AnnC, jag har tagit mina IL utan att koksalt, inga problem. Sköterskan har bara spolat nålen före och efter. Låter 100 ml gå in på en timme. Känner ingenting i kärlen. Tror de flesta tar med koksalt för att inte reta kärlen, men i mitt fall har det inte varit några problem.


  • JZ79
    Solkattan skrev 2015-06-12 17:23:23 följande:

    Nån som kan det här med mediciner..?

    Jag har fått medicinschemat ifrån Prag nu. Utrogesten? Det är progestron. Är det jämförbart med lutinus ? Sen var det östrogenet. Här hemma har jag fått femanest. Där var det estafen ( nånting). Är de jämförbara tro ?

    Utrogestan finns ju inte i Sverige ?? Hur göra ? Blir alldeles snurr av tanken på att få tag på preparaten ..


    Om du har mediciner hemma hade jag använt dom..det är ju en kostnadsfråga också. Jag har haft progesteron injektioner och tyvärr fick jag inte med mig tillräckligt med medicin från Grekland, men efter snack med Penny och förklarat Lutnius och verksamt ämne osv så vet jag nu hur många sådana jag behöver ta för att komma upp i samma. Hade massor hemma efter tidigare försök och lika bra att använda dessa nu när mina injektioner inte heller finns i Sverige att få tag på. Prata med din klinik och se till att du får rätt dosering bara så kan du säkert ta Lutinus istället. Samma gäller östrogenet, kolla fass och verksamt ämne och prata med kliniken. Annars får de väl skicka medicin? har för mig att de gör det i Tjeckien. Alternativt ta de mediciner du har hemma å köp allt du behöver sen när du är nere för ET.
  • JZ79
    AnnC skrev 2015-06-17 21:08:29 följande:

    Måste fråga... Började med 10mg prezolon cd6. Sen nån dag efter det tycker jag att det luktar där nerifrån. Cd11 idag. Har kanske inte alls med det att göra men har någon annan upplevt nåt liknande? Eller har nåt förslag på vad det kan vara? Kan inte förklara lukten riktigt...


    Jag fick liknande problem, fast det kliade även så jag misstänkte svamp men det trodde inte läkaren. Visste inte om det var kortisonet eller östrogen tabletterna som jag även tog vaginalt som orsakade detta. De blev iaf bättre av "Femiflor", en tablett du sväljer, finns på Apoteket, receptfritt. Innehåller bra bakterier för underlivet och är ok att använda vid graviditet. Köp!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!