• JZ79

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Solkattan, håller tummarna stenhårt och hoppas detta embryo är det barn ni väntat på
  • JZ79
    MoM11 skrev 2015-03-30 17:42:40 följande:

    Ni som gjort hysteroskopi:

    1. Hur länge blödde ni efteråt?
    2.Blev det mindre och mindre eller var det konstant?
    3. Hur påverkades er cykel, kom mensen tidigare/senare/som vanligt?

    Jag gjorde min hysto förrförra tisdagen, dvs 2 v imorgon. Det stod att man kan blöda 2 v men tycker inte det har avtagit! Snarare blivit mer de sista dagarna, men det kanske kan vara mensen som är tidig (dag 25, brukar få 27-28). Känner inget konstigt annars.


    Jag blödde mer eller mindre i 1-1,5 vecka efter hysterokopi. Det avtog lite efter några dagar, men sen började blödning/spottingarna igen. Helt normalt enligt Serum så länge jag inte fick feber eller illaluktande flytningar. Angående mensen så vet jag inte då jag började medicinera med Cyklakur direkt och tog sen nedregleringsspruta..mensen kom först nu. Vart har du gjort hysto? Prata med din klinik. Kan ju vara så att det är din mens som kommit nu också.
  • JZ79
    HRE skrev 2015-03-31 15:48:33 följande:

    Åh, jag måste dela med mig av min lycka! Var på första UL idag och såg två tickande hjärtan! Helt magiskt! Jag är alldeles varm i kroppen fortfarande! Allt såg bra ut och läkaren och jag bestämde att det är en av varje;.)

    De var små, 2.0 och 2.3 mm så hon bedömde det mer som att jag är i v 5 + något, alltså v. 6 då om jag fattar rätt istället för 6.2, v 7 som jag räknat. Men det kan kvitta för jag är lycklig;.)

    Sen tyckte hon väl sådär om alla mina mediciner men jag hade inte förväntat mig annat;.)


    Grattis
  • JZ79
    lillebob skrev 2015-04-08 11:25:07 följande:

    Serum inbokat för konsultation i slutet av april!

    Hoppas vi satsar på rätt klinik...


    Mycket bra klinik, Penny är fantastisk!! Hon var så omtänksam och proffsig att jag var gråtfärdig av tacksamhet efter vårt besök där
  • JZ79

    Jag fick mail från Penny på Serum idag, min donator är äntligen redo så nu kör vi igång på riktigt! Jag har ju varit nedreglerad ett tag nu och blev så glad när jag äntligen fick börja ta alla mediciner Jag har sedan hyston medicinerat med Prednisolon och Folsyra, nu lägger vi till Klexane inj, Salospir, Cyklacur/Progynon och Doxycyklin. Ska mäta slemhinnan 17/3 Äntligen är vi igång igen!!


  • JZ79
    Zinfandel skrev 2015-04-18 15:56:26 följande:
    Werlabs nu äntligen i Malmö!

    Provtagning på vårdhuset, Lilla Nygatan 7, Mån - Tor 08:00 - 11:00

    Uppge Malmö i kassan och få 50% rabatt tom 30 april!

    Därefter gäller fertilitetsguidens rabatt som vanligt, ange "fertilitetsguiden" i kassan.
    Så bra!! Inte för att jag bor där...men bra för er som gör det
    Mitt närmaste är nu Gbg, 8 mil dit..hade inte skadat att ha något närmare. Kanske skulle maila werlabs och tipsa om dom fler städer
  • JZ79
    Solkattan skrev 2015-04-19 06:23:05 följande:

    Testat nu på morgonen. Inget starkt fint streck. Nån mesig skugga. Iof. har jag aldrig testat med detta slags test förrut. Mätte enligt Google 25 enheter. Men om jag hade 34 HCG i fredags morse så borde väl jag sett mer än en hint av ett streck idag ?

    På 48 timmar så ska ju HCG fördubblas i början ?

    Fortsätter väl med medicinerna men hoppas allt mindre på detta .. :(.


    ...men kanske urintest varierar lite beroende på hur koncentrerad urinen är? *griper efter halmstrån* Gör ett nytt hcg om du har möjlighet.. Även om det är ett svagt streck så är det ju ändå ett streck. Håller tummarna stenhårt! Kram!
  • JZ79
    Missne skrev 2015-04-19 18:55:22 följande:

    Är det förresten någon som vet varför Dr Dimitri anger att man skata trombyl efter lunchen? Jag har hittills tagit det efter frukost för att slippa ta med till jobbet och inte glömma. Men är det viktigt tror  av någon anledning så att jag bör byta till lunch? Nån som vet?


    Nu går ju jag på Serum men när jag frågade när jag skulle ta Trombylen så sa Penny att det inte spelar roll. Tar den på morgonen tillsammans med alla andra piller.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!