• Maraki73

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Någon som känner någon i Göteborg som kan ge intralipid i helgen ? Dr D vill att jag tar i helgen men har lyckats få tid på hagakliniken på måndag. Har gjort insättning igår av 2 embryon de är mina sista. Jag vill ju inte misslyckas pga att inte få intralipid i tid.

  • Maraki73

    [quote=77144640][quote-nick]Solkattan skrev 2016-11-18 15:45:59 följande:[/quote-nick]Maraki73: Jag trodde att inkickning eller hur man ska uttrycka det sker på en gång..? det är ju rätt ut i blodet liksom..? Kanske nån annan som vet?

    Effekten av ett dropp (under "normala" omständigheter) har jag hört/läst ska vara ca 2 veckor... stressande att inte få tid på helgen.. känner du för att resa så kanske Marie i Stockholm kan fixa droppet under helgen?

    All lycka till!

    Tack för svar. Jag mailade dr D igen och frågade om det var fara för embryona om jag väntade med dropp och han sa nej att min kropp är tillräckligt lugn just nu. Har lymfocyter på 1.1 och Monocyter på 0.7. Så jag tar dropp på måndag. Sen ska jag boka in flera tider så jag har ifall det blir kris.

  • Maraki73

    Hej jag kommer närsomhelst få ett tidigt missfall och undrar hur man går till väga om man vill att sjukvården kollar upp vad som orsakat missfallet? Ska man spara bindor ? Samla upp blodet i någon burk ? Måste man lämna in det medesamma eller dagen efter? Ska man gå till gynakuten ? Jag bor i Göteborg.

  • Maraki73

    Någon som lyckats med ivf egna ägg vid ålder 43 ?

    Dr D tror jag har en rimlig chans att lyckas. Han pratade om att det bästa vore att köpa ett 3 paket med äggplock ×3 med ett transfer med de som är bäst.

  • Maraki73
    mom2012 skrev 2016-12-03 13:49:02 följande:

    Beklagar verkligen. Har precis som du vöntat på ett missfall 2015. 4 veckor....långa veckor. För mig kom smärtan i magen och då tog jag 2 alvedon ovh la mig på värmedyna. Sen kom känslan av att vilja krysta. Då kom det fostersäck och blod. 3 dgr senare kom moderkaka och grejer. Har du möjlighet försök få fostret. Då kan du skicka det till dr d tror jag. Jag tror han kör karyotyping eller vad det heter. Man kan nog också kolla moderkakan och navelsträng för att se om där är blodproppar. Prata med både dr d och gyn. På gyn så har jag sett att de har som "pottor" för de som gör medicinsk abort. Kanske en sil går att använda?


    Tack. Jag hade 15 i hcg den 28 / 11 som var 13 efter ägglossning och den 1/12 hade det sjunkit till 3. Inget blod ännu. Ska försöka samla upp det och skicka till Dr D. Jag vill gärna veta vad som hänt. Mitt immunförsvar var ganska lugnt det enda var att jag fick nacksvettningar 1 gång per natt samt att mina trombocyter var uppe i 383 4 dagar efter insättning.
  • Maraki73
    mom2012 skrev 2016-12-04 13:17:48 följande:

    Verkligen tråkigt.... när det väl hönder kan det väl stanna kvar. Vi som alla kämpat så hårt för våra plus. Livet är ibland väldigt orättvist.....

    Kram


    Ja det känns orättvist för oss som kämpar. Att jag lyckats få 1 barn och utan immunsupport är helt sjukt. Jag har därefter använt 6 embryon utan lyckat resultat. Känns inte alls kul. Hoppas alla som hänger här inne och som kämpar lyckas !!
  • Maraki73
    pipperoni skrev 2016-12-05 21:03:19 följande:

    Hej! Någon här som har fått hjälp att dra blod och skicka med Fedex till Chicago och har lite mer info att ge mig om vilka rör som ska användas? Jag ska ev. ta om mitt TNF-alfa och Hagakliniken har lovat att hjälpa mig, men när jag sade att det skulle vara gröna rör så lät det som det fanns flera olika gröna rör...? Någon som har bättre koll? Tack på förhand!


    Jag minns att locket på röret var mintgrön och hade lithium och heparin i. Det stod LH på.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!