• Maraki73

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    che71 skrev 2016-02-29 18:25:13 följande:

    Borde inte vara något problem. Jag ville skicka 15 rör men det blev bara 14 o det räckte. Ser ut som rätt rör .


    Tack så mycket.
  • Maraki73

    Hej jag ska skicka blod på tisdag till USA. Jag undrar hur jag betalar lab kostnaden ? Dr D står som läkaren på remissen.

    FedEx kommer till mig och hämtar rören. Betalar jag till dem för fraktkostnaden? Behöver rören vara i kylen tills de hämtar dem ?

  • Maraki73

    Skulle få hjälp på min vc igår att ta rören och sen skicka till USA men det blev inget. Läkarna trodde inte på att blodet skulle hålla i så många timmar om man inte centrifugerade dem. De trodde att jag blev lurad och att jag skulle få betala trots att analyserna inte blev av. De tror dr D luras. De hittade inget på honom på nätet som visade att han jobbat i England och inga medicinska artiklar. Bara hans hemsida och att han nämns på olika forum.

    Så det blev inget blod och nu måste jag vänta till nästa måndag. Jag har listat mig på en ny vårdcentral och ska prata med dem om de kan hjälpa mig.

  • Maraki73
    aylak skrev 2016-03-09 09:19:07 följande:

    Nämen så... nästan förnedrande!  Bra att du bytt vårdcentral! Att det ska vara så svårt att få dra lite blod!! Vet inte om dr D. skrivit vetenskapliga artiklar, men undra hur mycket träffar på tidigare arbeten vårdcentralens läkare skulle få på sig själva i en googlesökning...

    Jag var med om lite liknande attityd efter att jag varit nere hos honom och fått en second opinion på mitt myom. Ett myom RMC hade varit inne i livmodern och tittat på och sedan inte tagit bort! Dr D. menade att myomet var av en viss storlek och behövde bort. När jag pratade med gyn på RMC skrattade de och sa att Dr D. nog inte var så duktig med ultraljudet, men att de kunde väl ändå ta och ta bort myomet trots att det var så litet... När myomet väl var bort opererat så visade det sig vara ännu lite större än vad Dr. D sagt! Då var det inte längre intressant att diskutera ultraljudsteknik!! 


    Kul att höra att de fick sig en knäpp på näsan.

    Jag är på min nya vc och ska fråga om de kan hjälpa mig med rören på måndag eftermiddag så att jag kan skicka dem till USA. Annars kan hagakliniken hjälpa mig så på nått sett ordnar det sig.
  • Maraki73

    Någon som vet var i Göteborg man kan ta tester som ACA, IgG,IgM ANA ? Min vc kunde inte ta dem i nuläget. De kommer ta en del av dem som Dr D begärt.

  • Maraki73
    mom2012 skrev 2016-03-14 23:10:20 följande:

    Men det skickar ju dr d med i sin dokumentation kring Chicago testerna. Gör du verkligen testet med honom?


    Ja hon på fedex visste inte vad hon talade om.

    Jag pratade med fedex igen sedan och eftersom jag har dokument från Dr D så behövs inte klisterlappar.
    mom2012 skrev 2016-03-14 23:10:20 följande:

    Men det skickar ju dr d med i sin dokumentation kring Chicago testerna. Gör du verkligen testet med honom?


  • Maraki73

    Jag lyckades skicka blodet igår till Chicago. Nu hoppas jag bara det går att analysera det när det kommer fram.

    Någon som skickat och där det inte gick att analysera?

  • Maraki73
    che71 skrev 2016-03-18 22:35:45 följande:

    Ja mina prover blev försenade på väg till USA (från ett 20 grader soligt Aten...ironiskt nog!) för nästan exakt 3 år sen när vi besökte Dr D ...pga snöoväder i Europa. ..de kom fram för sent...men maximal otur.


    Va synd fick du skicka igen då?

    Mina rör kom fram i torsdags vid 13:50 svensk tid. Mailade labbet igår och fick reda på att nk testet var klart och th1 och th2 höll de på med.
  • Maraki73
    AnnC skrev 2016-04-07 20:38:05 följande:

    Benifit from another infusion soon tycker inte jag låter brådskande alls, skulle tro att måndag funkar. När jag fått det svaret på en tisdag/onsdag så har jag tagit till helgen.

    Har ingen clexane men kommer ha en hel del fragmin över ifall det skulle krisa.

    Kommer även ha IL med nålar, slangar, sprutor, trevägskranar och även prednisolon över, återkommer med hur mycket när bebis är född ;) eller inboxa redan nu med vad ni är intresserade av :) har även lite babyaspirin 100mg och Trombyl 75mg över


    Hej kunde inte pma. Jag är intresserad av trevägskranarna.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!