• Vallmo78

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    pipperoni skrev 2017-03-24 07:55:15 följande:

    Enligt Dr Ds plan skulle jag börja med progesteron 5 dagar före transfer (1 tablett på kvällen första dagen och därefter 3 tabletter per dag).


    Ok då börjar jag idag..en dag sen :(. Tror du det spelar roll?
  • Vallmo78

    Va bra! Då ska prova det :)


    Solkattan skrev 2017-03-24 09:27:24 följande:

    Vallmo78: Jag tar 10 mg pred direkt på morgonen... sen min sista dos 5 mg vid lunch... sover som en kratta om jag tar det föresent!


  • Vallmo78

    Ok va intressant. Visste inte att man kan typ få "nattsvettningar" av fragminet.

    Jo hur tar du fragminet? Alltid på magen?


    minaimaginärabarn skrev 2017-03-24 10:03:21 följande:

    Jag brukar dela upp prednisolondosen, tar höften på morgonen och hälften vid 14. Att jag väljer kl. 14 är för att jag tar lutinus och fragmin då. När jag tog kortisonet och fragminet på kvällen sov jag oxå som en kratta plus blev supervarm av fragminet. Jag hoppas inge jag gör något fel med fragminsprutan. Jag fick tipset av en medicinare.


  • Vallmo78

    Jag har också tagit den i rumpan men fick höra att man måste absolut ta det på rumpan av en. Man blir så osäkert när alla tycker så olika. Ska fråga Dr D.


    minaimaginärabarn skrev 2017-03-24 10:25:55 följande:

    Jag tar den i rumpan, man blir ju så blå. Då slipper folk glo ihjäl sig om man t ex är på badhus eller stranden.


  • Vallmo78

    Det var faktiskt Marie på fertilitetplus som sagt det. Jag har ingen aning. Håller med dig att det borde inte spela roll...eller om det lägg i fettet eller muskeln?!


    minaimaginärabarn skrev 2017-03-24 12:55:14 följande:

    Jasså, men vad skulle det göra för skillnad. Kroppen bryr sig nog inte ven som sätter nålen ????..... Har det att göra med nålens vinkel?


  • Vallmo78

    Tack då känner jag mig lugnt. Har precis fått samma info. Ska sluta lyssna så mkt vad alla tycker och tänker. :)Nu är jag mest oroligt att jag har börjat med Lutinus försent (1 dag) istället..;( men jag hoppas och tror det inte ska spela sååå stor roll.


    minaimaginärabarn skrev 2017-03-24 13:09:46 följande:

    Där ser man, hon har inte sagt något till mig vad jag kan minnas och jag har sagt att jag tar dem i skinkan. Läste runt lite och kan inte hitta någon info om att det skulle vara skadligt. Det jag hittat är att man kan ta sprutorna i mage, skinka och lår. Huvudsaken är att man sätter nålen i fettet så spelar stället inte så stor roll vad jag förstår.


  • Vallmo78

    Det kan absolut vara förklaringen då. Har oxå känt så och tyvärr kopplat att det är mitt immunförsvar som spökar...


    canada skrev 2017-03-24 10:46:43 följande:

    Åh kan det vara fragminet som gör att jag svettas första timmen jag gått i lagt mig ?( tar det alltid innan sänggående). Kanske skall testa o ta det på morgonen ist!


  • Vallmo78

    Nej ge inte upp. Det är alldeles för tidigt. Håller tummarna för er.


    mumskastrull skrev 2017-03-24 11:40:10 följande:

    Hej!

    Har idag på ruvardag 5 med blastocyst testat negativt. Har vid mina tidigare kemiska graviditeter testat positivt den här dagen. Så nu är det nog tyvärr kört...

    Hur många behandlingar har ni andra gjort med immunsupport innan ni lyckades?

    Känns hopplöst idag.. Detta var min 6:e återföring...


  • Vallmo78

    Jag gör stimulerad cykeln nu. Jag tror det ska vara lugnt eller jag är så less på att vara nojig så jag lägger ner och får bara lita på att allt är ok. Håller med dig om att om det finns några fel eller rätt?! Alla är vi olika och gör rätt olika behandlingar med olika mediciner och dos.


    minaimaginärabarn skrev 2017-03-24 14:48:02 följande:

    Vid ET ska man ju börja m lutinus först när embryot är 2 dagar, D v s två dagar efter äggplock. Utifrån det ligger du väl inte efter? Gör du stimulerad eller naturlig cykel? Om det är naturlig cykel brukar man inte få något lutinus då kroppen producerar progesteron själv. Sen vet jag att det finns många som ordinerar det ändå, ibland för att personen producerar för lite men oftast på ren rutin. Det finns stora skillnader vad gäller ordination av lutinus i Sverige och andra länder. Vissa säger att det räcker tills man plussat andra några veckor längre och vissa till v. 12. Frågan är om det finns några rätt eller fel?


  • Vallmo78

    Godmorgon????

    I måndags fick vi 2 st 5-dagars fryst embryo. Idag känns det redan kört. Jag fick ta IL dropp 2 ggr denna v. Imorse torkade jag färsk blod ;((( jag är ledsen och uppgiven nu! Varför lyckas vi aldrig när allt ser ju j...la bra ut. Hur kan det vara möjligt att REDAN är det kört? Vad har jag ens för ruvardag? 4? Sååå trött på detta.... ;(((

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!