• Frk Röd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Redan47 skrev 2015-05-04 17:32:04 följande:

    Frk röd: det låter helt perfekt! Nu är du gravid! Ända tills motsatsen bevisas... Skönt med ett litet lager oxå! Kram tänker på dig, lycka till!


    Tack snälla du. Lycka till på ditt UL i morgon. Kram
  • Frk Röd
    JZ79 skrev 2015-05-04 18:27:45 följande:
    Grattis till lyckad ET och 4 till frysen smile2.gif
    Min förra ET var väldigt smärtsam, men Penny ät otroligt försiktig och det känns nästan inte när hon är där nere och grejjar smile1.gif
    Ruva lugnt nu så firar vi plus snart smile5.gif Kram
    Tack! Hoppas du har rätt angående firande.
  • Frk Röd

    Hade som jag skrivit tidigare ET igår och idag eftermiddag så fick jag en liten brun flytning som kom ut tillsammans med Utrogestan. Vad kan det vara? Behöver jag vara orolig tror ni? Har gått mycket idag men mycket sakta och vilat mig då och då. Kan det ha påverkat?

  • Frk Röd
    Ananda Balaganapati skrev 2015-05-07 17:39:05 följande:

    Tack Redan smile1.gif ... Blir lite förvirrad när jag läser om symptom olika ruvardagar och olika långa odlingar. Det är jättepirrigt, vill så gärna. Haft riktigt bra förutsättningar denna gång. Testdag onsdag. smile1.gif


    Visst hade väl du ET med blastocyter i måndags? Jag hade också det men jag har testdag tidigast fredag 15 maj. Nu är jag visserligen patient på Serum men tycker det är märkligt att testdag kan skilja med ett par dagar mellan olika kliniker.
  • Frk Röd
    JZ79 skrev 2015-05-07 22:31:41 följande:

    ...kom åt skickaknappen.

    Frk röd, jag tror inte du behöver fundera på om du testar för tidigt.


    Ja, jag fick Pregnyl, ska ta den tredje och sista efter ET idag. Sen skulle jag eventuellt ta mer Pregnyl OM det blir plus, lite beroende på Hcg nivå.
  • Frk Röd

    Ruvardag 7 idag (8 om man räknar transferdag), ruvningen har inte skilt sig nåt påtagligt från alla andra ruvningar som jag gått igenom men som slutat med minus. Har dock haft likt håll i sidorna sedan några dagar tillbaka på ett sätt som jag inte kommer ihåg/känner igen att jag haft vid tidigare ruvningar. Tycker även det drar i livmodern och jag får som mensvärk så fort jag anstränger mig lite. Testdag på fredag, håll tummarna.

  • Frk Röd
    JZ79 skrev 2015-05-11 21:53:22 följande:
    Jag tror du är gravid smile2.gif

    Jag kände/känner samma att det drar i livmodern och håll i sidan. Håller tummarna!! Kram
    Åh vad jag önskar att du har rätt!

    Tack! Kram
  • Frk Röd
    Ananda Balaganapati skrev 2015-05-12 07:32:31 följande:
    Spännande, det mest spännande jag varit med om... Jag har varit nervös och helt upp och ner fram tills igår. Nu är jag helt lugn. Testdag för mig imorgon. Har samma symptom som du och ont i nedre delen av ryggen. Dessutom är mitt immunförsvar lugnt, vilket jag är så glad för. Inga dropp sedan i fredags, hurra. Hoppas hoppas hoppas vi båda plussar i veckan. Jag håller tummarna stenhårt smile1.gif
    Tack. Hoppas, hoppas också att vi båda får uppleva plus den här veckan ( mitt första någonsin i så fall). Jag har också känningar utåt/nedre delen av ryggen emellanåt. Idag tycker jag att jag haft mensvärk hela dagen, med tryck/håll utåt sidorna. Törs inte ha några förhoppningar alls efter alla minus som avlöst varandra under 4,5 års tid.
  • Frk Röd
    Ananda Balaganapati skrev 2015-05-12 15:15:27 följande:
    Frk Röd, ja nu måste det bli plus för oss båda smile1.gif ! Började för 4 år sen. Detta var min första ÄD med immunsupport, tidigare egna ägg utan immunsupport. Är det din första på Serum? Har oxå mer känningar idag. Både "växtvärk/mensvärk", körig i magen, nödig ofta, vita flytningar (igår och idag), trött. Hoppas så att det är riktiga gravidsymptom. Går till en barnmorska på akupunktur som tycker jag har typisk gravidpuls, sk slippery pulse - tydligen något inom TCM. Hoppas så innerligt att hon har rätt! Kommer att få nervsammanbrott imorgon när sköterskan ringer om provsvaret... Håller tummarna hårt hårt för oss  smile1.gifsmile1.gif  
    Det är min första på Serum men har gjort tidigare gjort 2 ÄD på annan klinik i Aten. Innan det IVF:er med egna ägg. Jag försöker inte lägga så stor vikt vid de symptom som jag har eftersom det är svårt att veta om det kommer från medicinerna eller ej. Sen har jag väl blivit "avtrubbad" efter alla försök som misslyckats så jag vågar inte tro på ett plus. Har trott på det flera gånger på grund av olika symptom men sen har det likt förbaskat blivit minus och jag har blivit sååå ledsen.
  • Frk Röd
    Redan47 skrev 2015-05-12 16:10:00 följande:

    Håller tummar för er ruvare nu som väntar....! Långa nerviga dagar framåt nu, båda TD ...kram


    Tack! Håll så hårt du bara kan.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!