• Frk Röd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    JZ79 skrev 2015-05-12 20:37:23 följande:

    Fick idag se en fin ökning av hcg när det ökat från 259 till 2818 smile2.gif Progesteron 57,2 och Penny på Serum är väldigt nöjd :) Vi också Flört Vul om ca 2 veckor..kan inte riktigt förstå att vi verkligen är gravida..

    Håller tummarna för er andra som snart testar!


    Åh vilka fina värden! Grattis!
  • Frk Röd
    AnnC skrev 2015-05-13 11:15:57 följande:

    Är det förresten någon tidsskillnaden mellan Sverige och Aten?


    1 timme + i Aten.
  • Frk Röd
    Ananda Balaganapati skrev 2015-05-13 17:35:47 följande:

    Yes!!!!! Jag är gravid... Wow, kan inte fatta det. Känns helt overkligt efter alla dessa år. Trodde inte det var möjligt! Väldigt tidigt ännu, bara ruvardag 9 men likväl ett plus. Blev lite dramatiskt (i min värld), fick veta mina FBC-provsvar först och leukocyter och neutrofilia hade ökat. Svettades floder igårkväll. Så det blev taxifärd och dropp direkt utan konsultation med Dr D. Under taxifärden blir jag uppringd om det positiva provsvaret på hcg. Taxichauffören var road, gratulerade så mycket och bad om ursäkt för att han inte kunde köra fortare... Kände mig lite som en drama queen. smile5.gif  Kanske har jag överreagerat, men har inte så bra koll på vilka värden som är ok och inte. Väntar på svar från Dr D. Nu när det/de väl fäst vill jag ju inte äventyra något... Oj, många tankar. Förstår att det är början på en thriller och kamp mot immunförsvaret. Oavsett så är jag sååååå tacksam och helt överlycklig att jag plussat för första gången i mitt liv! Nu ska jag fira men en schysst film och lite god mat. Kram på er alla smile1.gif


    Stort GRATTIS!!

    Hoppas så innerligt att jag också ska få uppleva ett plus innan veckan är slut!
  • Frk Röd
    Ananda Balaganapati skrev 2015-05-13 18:42:31 följande:
    Tack smile1.gif ! Din tur på fredag... Håller tummar och tår. smile1.gif
    Tack snälla du. Hoppas så innerligt att du har rätt.
  • Frk Röd
    JZ79 skrev 2015-05-15 21:04:25 följande:

    Frk Röd, hur har det gått idag? Kram


    Har inte fått svar på blodproven än och nu är det ju helg så jag får snällt vänta tills måndag på besked. Beroende på hur jag känner och mår så kanske jag gör ett kisstest under helgen.
  • Frk Röd

    Tack snälla ni som håller tummarna för mig. Har värmevallningar sedan några dagar tillbaka och har tappat lite i vikt sedan jag kom hem från Aten. Låter inte direkt som graviditetssymptom. Penny är dock inte orolig så jag håller hoppet uppe.

  • Frk Röd

    Efter 4,5 års kämpande med massor av misslyckanden och minus på graviditetstest så har nu det hänt som jag nästan börjat tvivla på kunde hända. I morse fick jag ett STARKT PLUS på graviditetstestet. Jag är sååå tacksam för att jag äntligen får uppleva detta.

  • Frk Röd

    Tusen tack för alla gratulationer. Känns fortfarande helt overkligt. Kanske kan ta in det lite mer när jag ser att Hcg-nivån stiger och framförallt när man visuellt kan se på UL att den finns någon/några där inne som ser ut att växa och må bra.

    Ska ta nytt IL imorgon och hoppas även få svar på Hcg-provet då. Jag tror dock att Hcg-nivån kan vara ganska hög för jag hann knappt ta bort teststickan från urinstrålen förrän den visade plus.

  • Frk Röd

    xxx4: som jag skrev till dig i en annan tråd igår så ska du självklart få min behandlingsplan men jag har inte hunnit skriva ihop den än. Har knappt sovit nåt inatt på grund av värmevallningar, kissnödighet och andra "krämpor". Sen ringde klockan 4 i morse för jag behövde åka 30 mil enkel till Stockholm för IL-dropp och sen hem igen så jag är ganska trött. Jag ska försöka hinna skriva ihop och inboxa dig behandlingsplanen i morgon.

    Lycka till med ruvningen.

  • Frk Röd

    Har idag äntligen fått svar på mina blodprover som jag tog i fredags och HCG låg då på 425 (ruvardag11) spontant känns det som ganska högt. Däremot så låg mitt progesteron bara på 38 och det är jag lite orolig för. Väntar på svar från Penny om jag ska byta till progesteroninjektioner istället eller om det räcker med att höja Utrogestan dosen ( som jag för övrigt redan gjorde direkt på eget bevåg). Får se vad nästa prov visar som jag ska ta i morgon. Puh, denna ständiga oro.

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!