• Frk Röd

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Vad är det för tester man bör/ska ta om man vill kolla om man har ett för starkt immunförsvar för att kunna bli gravid?

  • Frk Röd

    Vad är det för prov som jag behöver ta för att få veta om jag behöver trombyl som ett komplement till Clexanne?

  • Frk Röd

    Tack för svar Angel00. Vet du om det kan finnas någon risk med att ta trombyl/Albyl Minor utan att ha gjort koaguleringsutredning? Jag menar kan det bli för mycket blodförtunnande (om man även tar Clexanne) som gör att embryot blöder ut av den anledningen?
    När i behandlingen bör man börja med trombyl/Albyl Minor?

  • Frk Röd

    Vid min nästa behandling har jag tänkt att självmedicinera med Albyl Minor eftersom min klinik inte tycker att jag behöver albyl/trombyl som ett komplement till Clexanne 0,4 ml. Anledningen till det har jag inte fått. Clexanne kommer jag börja med några dagar före ET, när tycker ni att jag bör/ska börja med Albyl Minor? När och i vilken dos ska jag börja med prednisolon? Kan tillägga att jag gör ÄD.

  • Frk Röd

    Vet någon om det kan bli FÖR MYCKET blodförtunnande om man tar både clexanne 0,4, albyl minor 1/3 och omega3 2 kapslar/dag?

  • Frk Röd
    Zwillinge86 skrev 2014-05-11 11:14:13 följande:


    Den kombinationen är ju standard i Ds behandlingsplan, så det räknar jag med att det inte blir, men det är enbart baserat på att jag litar på honom för själv har jag ingen aning ;)
    Tack för svar. Glad
  • Frk Röd
    astmatiker skrev 2014-05-11 12:10:37 följande:
    I min behandlingsplan står det fish oil supplement capsules 1500 mg, twice a day. Jag mejlade tillbaka till Dr D och frågade om han menade totalt 1500 mg per dag uppdelat på två tillfällen el 3000 mg totalt. Tror att han menar 3000 mg fiskolja totalt men har inte fått svar.
    Tycker också att det låter som han menar 3000 mg totalt.
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!