• UndrandeSökare

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Avokado - Ja, vanligtvis kan det ju vara bra att berätta om man går hos flera olika svenska läkare och du gör en behandling som är erkänd och godkänd av landstinget. Men eftersom detta rör sig om något annat, så är det klokast att inte säga nåt så slipper du riskera stöta dig med den svenska kliniken.

  • UndrandeSökare

    Vallmo- Googla på missfallsutredning och ditt landstins namn så hittar du nog infon om vad en missfallsutredning innehåller. Men för en del här itråden har den svenska missfallsutredningen tyvärr inte hittat felet och de har därefter vänt sig till Serum (Penny) eller lifeclinic ( Dr D) och där fått en ännu mer djupgående utredning och då har infertilitetsorsaken oftast hittats. Dr Ds mailadress är lifeclinic@gmail.com

  • UndrandeSökare

    Hej Mykonos ! Välkommen till tråden! De flesta har nog hittat DrD genom denna tråd. Om du väljer Serum eller Dr D är en smaksak. Serum är en mycket omtyckt klinik och de flesta verkar gilla dem men de ordinerar inte il efter blodprovsresultat som DrD gör utan verkar köra mer enligt sandardschema. Serum är bra och har en stor stab som ger snabba mailsvar. Medan DrD jobbar ensam och tidvis är dålig på att svara på mail.

  • UndrandeSökare

    Hej Mykonos! Ja, Falun håller på med immunologisk behandling men de hjälper dig endast om du gör ivf hos dem. Blir du gravid naturligt eller vill göra ivf på annan klinik så har många vänt sig till DrD för han ger immunsupport på distans även om du gör ivf nån annanstans. Serumkliniken hjälper bara till mef immunsupport om du gör ivf hos dem. Om du vill bli patient hod Dr D så börjar du med att maila honom och tala om att du vill bli hans patient. Han kommer då att maila dig prisinfo och ett patientformulär du fyller i och mailar tillbaka och sen har ni ett telefonsamtal och därefter får du boka flygbiljetter till Aten. DrDs mailadress är lifeclinic@gmail.com

  • UndrandeSökare

    Hej Vallmo78, förstår att du har det tungt nu. Om du läser itråden så ser du att det funnits fler här itråden som fick övertyga sin man om att söka hjälp hos DrD. Tror att det är rätt vanligt att männen inte varit lika intresserade från början. Men det är ju många härinne som lyckats så ge inte upp ! Jag lovar att DrDs utredning är bättre än den man får av Landstinget. Ett tips kan ju vara att beställa hem boken Is your body babyfriendly och låta din man läsa den.Jättebra bok. Lycka till.

  • UndrandeSökare
    Vallmo78 skrev 2016-07-28 09:09:44 följande:

    Tack fina du <3

    Jag får börja med beställa boken. Han har gått med att läsa artiklarna som kliniken har skickat med...


    Om du bestämmer dig för att beställa  Is your body babyfriendly av Alan E Beer så finns den just nu att köpa hos både Bokus och Adlibris för 199kr.

    www.bokus.com/bok/9780978507800/is-your-body-baby-friendly/

    www.adlibris.com/se/bok/is-your-body-baby-friendly-9780978507800&utm_source=Pricerunner&utm_medium=referral

    Eller om du bor i Stockholm kan du låna den på Stadsbiblioteket:
    biblioteket.stockholm.se/titel/323565

    Trevlig läsning !

    Håller med som tidigare personer har skrivit att du kan ju resa själv också eller res med en kompis och kombinera läkarbesöket med sightseeing. Det finns massor att se i Aten ! Dr D har semester nu i augusti, men annars brukar han inte ha någon väntetid.
  • UndrandeSökare

    Är det någon som hört av Dr D de senaste dagarna? eller har han redan gått på augusti semester? Han brukar väl svara på mail ändå under semestern?

  • UndrandeSökare

    Jag är gravid !!! Efter några månaders försök med DrDs behandling har jag nu fått plus Hcg var 110 i v. 3+6 och progesteron 75 och hcg hade ökat till 400 i v. 4+2. Dr D är mycket nöjd med min utveckling. Så nu håller jag tummarna att det går vägen denna gång !

  • UndrandeSökare

    Vallmo -Tack så mycket för lyckönskningar. Låter underbart att du beställt boken och ska till Dr D ! Håller tummarna för att du snart är gravid också !!!

    Canada och Lilly - Tack så jättemycket för lyckönskningar och alla hållna tummar och tår !

    Hoppas alla ni som försöker bli gravida snart blir det ! Ha en bra sommar !

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!