• UndrandeSökare

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Angels och quintana - Tack så jättemycket för grattis ! Ja, roligt att det blir fler och fler gravida !!!

  • UndrandeSökare

    MrsHK, mom2012, MoM11, Mariaki och alla andra som sagt grattis ! Tack så jättemycket, betyder mycket att ni håller tummarna för att det ska gå bra!

    Mariaki-lycka till vid nästa FET ! Hoppas att det går bra för dig !!

    Grattis GurkanGrace till två hjärtan som slår !!

  • UndrandeSökare

    Angels - köp Albyl Minor 250mg receptfritt på Apoteket och så delar du varje tablett i 3 delar och tar en tredjedels tablett varje dag. Tycker du att det är svårt att dela med kniv, så finns särskilda tablettdelare att köpa på Apoteket.

    I Aten kan man köpa Baby aspirin 100mg receptfritt.

    Eller så kan man få Trombyl 75mg utskrivet på recept i Sverige.

    Men om du inte har tillgång till Trombyl så innehåller Albyl Minor samma sak men du måste bara dela på tabletterna.

    Hoppas det går bra.

  • UndrandeSökare

    Har du ingen Svensk läkare som vill skriva ut åt dig så be Dr D skriva ut Trombyl åt dig på EU-recept. Då får du betala 100procent av kostnaden - det blir 57kr för en burk Trombyl med 100 tabletter .. Men eftersom man bara tar en tablett per dag av Trombyl så klarar man sig ju 100 dagar på en burk. Får du ut 4 burkar har du mer än en årsranson.

    Lycka till !

  • UndrandeSökare

    Eller om du redan köpt Aspirin på 500mg, dela varje tablett i 5 delar...kan ju funka om du behöver tabletter akut och inte tycker det blir för krångligt.

    Hoppas något av mina råd kan hjälpa dig.

  • UndrandeSökare

    Angels- Apoteket kan ha Albyl Minor bakom disken, så ser du inte det på hyllan - fråga efter det ! Har för mig den kostar ca 38kr för en burk. Kolla på Albyl Minor på www.apoteket.se för mer info, pris och bild på förpackningen.

    Tablettdelare kostar ca 70kr har jag för mig. De har även tablettkrossare men köp inte den av misstag, lätt att ta fel om man har bråttom på apoteket..

    Kom ihåg att om du ber Dr D om recept så vill Apoteket att rätt svenskt namn och rätt dos står på svenska på receptet dvs Trombyl 75mg, de kan vägra att lösa ut receptet om de tycker att det står fel. Det får inte stå Trombyl 100mg eller nåt liknande för den medicinen finns inte i den dosen på Apoteket.

    Hoppas allt ordnar sig. Annars kanske det finns nån här itråden som har en burk Trombyl över som du kan köpa? Eller hitta en svensk läkare som vill skriva ut till Trombyl till dig? Glömde Dr D säga till dig att köpa Baby Aspirin när du var i Aten?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!