• finee

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    PeeWee44 skrev 2017-10-30 17:34:49 följande:

    Tråkigt att höra finee. Har du kollat ditt progesteronvärde? Jag har jätte svårt att få upp det på bra nivå. Och får inte bra svar från dr d hur jag ska få upp det. Har börjat med levaxin och hoppas att det ska hjälpa till. Vi åker till Serum på onsdag för hysto, LIT och diskutera progesteronet.

    Kram


    Mitt progestron låg på 85 dagen efter insättning (Dr D hade ordinerat provet). Vet inte om det är bra eller dåligt. Dr D kommenterade det inte.

    Vad bra att ni kommer iväg till Serum, trots din förkylning! Jag gjorde också hysto via Serum (i september) på Mitera hospital, och det funkade kanon! Lycka till Kram
  • finee
    UndrandeSökare skrev 2017-10-30 18:19:28 följande:

    Gick det bra hos Werlabs idag? Har du fått svar än? Över 5 betyder gravid.

    Men helst ska det vara över 50 i början om jag fattat det rätt.

    Hoppas det gått bra idag.


    Jag ska ta prov på Werlabs först imorgon. Jag gissar att provet kommer påvisa hCG (eftersom jag ju plussat), men gissningen är att det kommer vara för lågt. Tror jag är påväg mot ett till kemiskt.
  • finee
    mumskastrull skrev 2017-10-27 10:10:10 följande:

    Hej!

    Mitt svar från igår har nu kommit. BHCG 125 IE/L. Tror att det är okej, men vet inte. Har mailat Dr D. Tog också ett clearblue med veckoindikator på kvällen igår som blev 2-3 v. Läste att de slår om vid hcg 153.

    Mina prover har gått bananas igår också. Leukocyter på 20.9, neutrofila 15.1, monocyter 2.0 och Lymfocyter 3.7 (Har gått från 1.3). Fick inte tag på Dr D så tog ett dropp på eget bevåg..

    Hoppas verkligen det ska gå den här gången!

    Håller tummarna för dig!


    Hur går det för dig mumskastrull?
  • finee
    PeeWee44 skrev 2017-10-30 19:55:25 följande:

    85 låter väldigt bra, jag hade 21 efter insättning i somras och då tog jag mer progesteron än vad d ordinerat. Tog prov två dagar innan då var värdet på 14 och insättningsdagen hade jag 4. Men det är andra mätvärden i Aten. Vad tar du för progesteron? Har du fått neupogen?

    Vi ska också dit, mannen ska lämna blod på onsdag, hysto på torsdag och diskutera vad dom såg på hysto och få blodet insprutat under huden.


    Det låter ju bra att 85 är bra. Bra att Serum ska hjälpa dig med ditt progesteron. Jag tar Lutinus, med allt kladd som det blir!

    Har inte Neupogen, men Dr D sa att han antagligen kommer sätta in det inför nästa försök om inte det här funkar. Vet dock inte varför han vill sätta in det, för mitt TNF-alfa var inte allt för högt (29,6, just inom referensvärdet). Tar du Neupogen? Visst ordinerar Serum det som mer standard? Har förstått att det kan vara väldigt dyrt bara...

    Är det första gången ni gör LIT?
  • finee
    PeeWee44 skrev 2017-10-31 09:38:10 följande:

    Jag har inte heller högt tnf. Har tagit Neupogen vid två insättningar hos dr D. Första gången testade jag positivt men immunattacken hade redan varit så embryona fäste men blev attackerat så det släppte.

    Nu till Serum och se hur dom kan hjälpa oss inför sista insättningen hos dr D. Det är första lit vi gör, vet inte om jag måste göra fler eller om det räcker.


    Okej, beklagar verkligen att de inte fäste Kan vara så oerhört motigt det här. Låter bra att ni testar Serum istället. De verkar ju ha lite annan inriktning än Dr D. Hoppas din kropp svarar bra på LIT!
  • finee
    mumskastrull skrev 2017-10-31 12:06:10 följande:

    Hej!

    Jag fick gårdagens bhcg imorse. Det var 658 (äl+18), så det har ju gått upp från 125 (äl+14). Jag vet inte riktigt om värdet är bra. Jag hade en rosa flytning dagen innan bim och sen har jag haft lite gul/grå/brun till och från.. Blir så himla rädd.

    Vad säger ni andra som har plussat och fått ett barn? Hur låg era värden?

    Mina leukocyter (17,6), neutrofila (13.9), monocyter (1.4) och lymfocyter (2.2) har gått ner så jag hoppas att det betyder att det går bra immunmässigt. 

    Hur går det för dig? Har du fått svar på ditt bhcg?


    Åh vad härligt mumskastrull! Det är ju en jättefin ökning, precis som det ska öka ökar det! Bådar gott Bra att immunförsvaret har lugnat sig lite också. Vad säger Dr D?

    För mig går det också bra! Fick provsvar för en stund sedan från morgonens blodprov (är på äl+14) och värdet var hela 474!! Kändes högt! Är chockad och lättad. Fick ju lite spottings igår och trodde det var kört. Men hcg verkar ju finnas i alla fall. Hoppas det håller i sig nu. Inga mer spottings i alla fall. Immunförsvaret ser ok ut, mine Leukocyter är lite höga (10,9) och neutrofila också (9,11). Vet inte om jag ska oroa mig över det. Får se vad Dr D säger.
    UndrandeSökare skrev 2017-10-31 12:44:36 följande:

    finee- Hoppas det gick bra imorse hos Werlabs. Har du fått några resultat än?


    Det gick mycket bättre än förväntat! Hcg var på 474!!! Det trodde jag inte, efter gårdagens spottings. Så väldigt glad är jag nu. Och orolig såklart. Det här kan ju vända precis när som helst.
  • finee
    GrodanS77 skrev 2017-10-31 14:42:53 följande:

    Här är en tabell med HCG värde. Värdet fördubblas varannan till var tredje dag. Och som ni ser kan värdet variera från person till person, så bara för att en person har ett värde så behöver inte en annan ha samma eller i närheten.

    Så från 125 till över 600 på 4 dagar tycker jag låter som en rejäl ökning.


    3 veckor: 5 - 50 mIU/ml
    4 veckor: 5 - 426 mIU/ml
    5 veckor: 18 - 7,340 mIU/ml
    6 veckor: 1,080 - 56,500 mIU/ml
    7 - 8 veckor: 7, 650 - 229,000 mIU/ml
    9 - 12 veckor: 25,700 - 288,000 mIU/ml
    13 - 16 veckor: 13,300 - 254,000 mIU/ml
    17 - 24 veckor: 4,060 - 165,400 mIU/ml
    25 - 40 veckor: 3,640 - 117,000 mIU/ml
    Ja, haha, hjälp, det verkar ju vara enorm variation bland olika graviditeter gällande hcg-värde! Det viktigaste är väl att det dubblas som det ska, vad jag förstår.
    GrodanS77 skrev 2017-10-31 14:43:33 följande:

    Förresten... GRATTIS till er båda!


    Tack! Nu hoppas jag på att det här håller i sig med den här immunbehandlingen och att jag slipper få ett till kemiskt....
    PeeWee44 skrev 2017-10-31 15:05:30 följande:

    Grattis!????vilket fint resultat.Grattis! Det var ju ett väldigt fint HCG. ?


    Ja, jag är förvånad och nöjd och hoppas, hoppas, hoppas att det håller i sig nu!
  • finee
    Zwillinge86 skrev 2017-10-30 20:57:51 följande:

    Jag har haft spottings i början av alla mina graviditeter och alltid fått missfall, förutom vid ÄD, men även då hade jag ordentliga blödningar. Så det behöver absolut inte vara kört, även om jag mkt väl förstår din känsla! Fick öka progynonet för att minska blödningarna, men typ dubblerade även progesteronet. Skillnaden för mig har varit att jag får som molvärk i ryggslutet dagarna efter att blödningarna startat när det vankas missfall. För ett år sedan misstänker jag att missfallet var en en tom hinnsäck och då hade jag inga symtom alls förutom tilltagande blödningar, men varken värken eller det forsande blodet kom nåt "vanligt" missfall var det inte. Håller tummarna för dig <3


    Hej Zwillinge! Missade ditt svar igår kväll! Tack för det, känns alltid skönt att höra att det kan gå bra trots lite blödningar. Har inte kommit något mer idag i alla fall. Men det väcker ju hur mycket oro som helst när det kommer. Jag har ju aldrig tidigare lyckats behålla någon graviditet. Får plus, men det slutar i jättetidigt missfall kring bim varje gång. Så spottings för mig har alltid inneburit dåligt Hoppas denna gång blir annorlunda!
  • finee
    UndrandeSökare skrev 2017-10-31 22:46:54 följande:

    Ursäkta, grattis finee och mumskastrull ska det vara !


    Tack vännen!
    mumskastrull skrev 2017-10-31 23:43:43 följande:

    Tack, men jag är ganska orolig att det är för lågt. Känns som om alla andra har mycket högre...

    Vilket fint hcg! Båda har kanske fastnat?? :D Du satte väl in två blastocyster??

    Han har inte svarat på mailet ang hcg, men ville att jag skulle ta nya prover på måndag och ett nytt dropp snart. Så nu ligger jag här och får lite dropp ;)

    Jag har ju också haft lite blödning, men vi får hålla tummarna för oss båda!!!

    Har han svarat dig ännu?


    Förstår, men tror verkligen INTE du behöver vara orolig. Du har ju en jättefin ökning, och allt över 100 på äl+14 är fullkomligt normalt enligt alla tabeller jag har tittat på. Men det som framförallt gör mig positiv gällande dina resultat är ju att du har en perfekt ökning. Förstår helt att du tycker det är hemskt med lite blödning (jag fick PANIK i förrgår när jag hade det), men det är hcg-ökningen som är viktigast. Bra att du tar dropp nu!

    Yes, jag satte in två och tanken om att båda fastnat har ju slagit mig! Skulle ju vara fantastiskt. I nuläget är jag mest enormt orolig för missfall, livrädd att detta ska ryckas ifrån mig IGEN. Ska bli otroligt nervöst med nästa hcg-prov. Jag har inte fått svar av Dr D, vilket oroar mig som bara den. Det känns ju som att detta är ett kritiskt skede i graviditeten och man vill ju veta nästa steg. Både gällande dropp o FBC, men framförallt gällande dropp. Mina lymfocyter låg enligt gårdagens FBC på 1,3, så det känns ju lugnt i alla fall. Allt annat förutom neutrofila o leukocyter låg inom normalen. Men ändå, jag vill ju ha Dr D:s input nu. Hur lång tid tog det innan han svarade dig efter att du skickat ditt äl+14 FBC + första BHCG?
  • finee
    minaimaginärabarn skrev 2017-11-01 07:00:36 följande:

    Grattis mumskastrull och finee! Båda era HCG ökar fint öven om ni har olika värden. Som jag förstått är det ökningen som ör intressant, själva värdet varierar från graviditet till graviditet. Jag hade också höga HCG-värden i min graviditet och trodde det var två trots att jag bara satte in ett men icke, det var bara en liten filur därinne. Jag hade under flera veckor både spottings och blödningar i början av min graviditet. Det var psykiskt väldigt påfrestande och det var hcg-proven som fick mig att hålla hoppet uppe. Nu ligger jag på soffan med min lilla Elis på bröstet. Det kan alltså gå bra trots blödningar. När det gäller blodproven så går leukocyter och netrofila upp av kortisonbehandlingen. Mina leukocyter var uppe på 17-18 innan de gick ner sakta under graviditeten.

    Lycka till!


    Tack! Ja, du har rätt gällande att det är ökningen som är intressant. Jag är supernervös inför mitt nästa hcg. Blir så glad av att höra att det brukar vara lugnt gällande proverna trots att neutrofila o leukocyter är höga. Det är ju så det ser ut i mina prover just nu. Men vill ju ändå att Dr D ska kommentera och ge mig besked om nästa steg. Hoppas att han svarar på mailet som jag skickade igår.

    Och stort grattis timm limma Elis!! Ger hopp att det finns personer som verkligen har lyckats med Dr D:s hjälp. Tog du förresten kortison genom hela graviditeten?
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!