• lillebob

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Fått brev från försäkringskassan och jag vet inte vad jag ska svara för att få tillbaka pengar, ngn som kan hjälpa mig? Ansökt för besök mm hos dr d.

    För att kunna få ersättning för vård utomlands ska man ha fått vård som skulle ha bekostats genom det allmännas försorg om den utförts i Sverige???

    1. Behandlas sjukdomen i Sverige?

    Om nej motivera

    Om ja besvara 2 frågor till

    Julkramar till er alla

  • lillebob
    Solkattan skrev 2014-12-25 10:53:19 följande:

    Lillbob: "min" läkare fyllde i den biten ? Han var mirakulöst positivt. När det finns lite tid över kan jag leta fram papprena så kan jag citera vad han skrev .. :)


    Försökt inboxa dig solkattan, jag tar gärna info'n som din läkare skrev...kram
  • lillebob

    Funderar högt nu...är det ngn här inne med för högt cd56 som fått barn?? Tror att vi måste gå vidare med äd el ed, funderar på vilken klinik man ska välja? Ni som valt annan klinik än dr d, har ni diskuterat m honom och sen fått support m immunproblematiken?

  • lillebob

    Precis fått provsvar från serum, har clamydia... Berättade det för min Gyn, som hade svårt att tro detta, tog genast ett test...vem ska man tro på?

  • lillebob

    Var på Apoteket och försökte få ut min kur... De hade aldrig sett ett utländskt recept, inte pigga på att hjälpa mig!! Hur har ni gjort?

    Håller även på m en insemination denna månaden, kanske avbryta om jag har hidden c, vad tycker ni?

  • lillebob

    Åh denna kropp, när ska den bli "normal"?

    Påbörjande insemination m gonal-f, gjorde ul dag 11 och hade en fin blåsa, fick reda på att jag hade hidden c, avbröt försöket å knaprar medicin! Idag är jag på dag 34 och fortfarande ingen mens men negativ test igår!!

    Någon med erfarenhet?

  • lillebob

    Äntligen klar m antibiotika kuren från serum! Står i valet å kvalet, vart ska man höra ägg eller embryo...

    Tror inte vi klarar fler ivf:er då jag bara fått 1-3 ägg per gång... Hur lång tid tar det att hitta rätt ägg eller embro? Tacksam för alls era tankar!!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!