• finee

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    PeeWee44 skrev 2017-11-03 11:02:59 följande:

    Glömde svara, vi har gjort 7 insättningar med äd, mannens spermier och tre olika donatorer. Nu fick vi veta att det inte är fel på spermierna. Dom tyckte det var väldigt onormalt att det inte resulterat i en bebis. Men hoppet finns ju fortfarande. :)


    Hoppas ni lyckas den här gången, med Serums hjälp
  • finee
    mumskastrull skrev 2017-11-03 20:06:07 följande:

    Hej!

    Efter mycket ångest så kunde jag inte hålla mig från att ta ett nytt bhcg igår (5+0). Det var nu 2073. Har gått upp från 658 på ca 70 h.. Nu får jag verkligen hoppas på ett supervärde på måndag.. Känns som om värdet borde ha varit högre igår. Vad tror ni?


    Åh förstår precis ångesten Jag mår såå dåligt just nu och är helt säker på att det gått åt helvete...trots att värdet var bra i tisdags. Har egentligen ingen anledning att det skulle gått dåligt, men har bara så svårt att tro att det skulle funka. Önskar att jag hade tagit ett blodprov som dig idag, trots att Dr D ordinerat till måndag först.. Klarar inte väntan Ångesten bara växer. Var ok ons o tors, men sen idag har jag känt mig så nedstämd o orolig.

    Mumskastrull, din ökning är perfekt!! Du har en tvådagars dubbleringstakt på 119% ju! Det är helt enligt skolboken Önskar det samma för mig på måndag. Kolla den här länken får du se (där kan du skriva in dina värden):

    www.babymed.com/tools/hcg-calculator
  • finee
    mumskastrull skrev 2017-11-03 22:01:10 följande:

    Jo det har dubblats, men efter ha läst genom hela tråden + en del amerikanska sidor där kvinnor skriver sina hcg-värden.. Så efter detta känns det som om mitt värde borde ha skjutit mer i höjden.. Vi får väl se efter måndagens prov vad det visar... Har fortfarande inga direkta symtom, ont i brösten till och från och mindre mensvärk än för ett par dagar sedan.. 

    Det är synd att man ska överanalysera allting.

    Jag håller alla mina tummar att det ska gå bra för dig på måndag. Du hade ju ett jätte fint hcg-värde!


    Ja, denna oro alltså... Man vill ju att allt ska se mer än perfekt ut och ändå oroar man sig. Överanalyserar verkligen!!!!!!! Jag har inte heller några symtom direkt. Lite ömmande bröst till och från, men det har jag haft sedan jag började med lutinus (dvs sen INNAN embryona sattes in). Någon liten snabbt övergående känning i livmodern vid några tillfällen. Och liksom dig går jag och tänker att mina få o knappa symtom börjar försvinna

    Absolut, jag hade ett kanonvärde på mitt hcg i tisdags, ingen tvekan. Men det är ökningen jag är så himlans orolig över nu. Usch, kan man inte bara få bli sövd och sen vakna upp med något slags svar om ett tag. Hoppas så mycket för bådas våra hcg-värden på måndag.
  • finee
    mumskastrull skrev 2017-11-04 10:55:07 följande:

    Hej igen!

    Är det någon här som har använts clearblues veckoindikator? Jag var så dum och tog ett idag (5+2) eftersom jag hade bhcg på 2073 i torsdags och ville överraska mannen här hemma. Indiktatorn visade bara 2-3 v..  Så nu blev jag jätte orolig. Det borde verkligen ha slagit om idag. Om hcg:t ökade som det skulle så borde det ligga på ca 4200...

    Känner mig så ledsen...


    Åh kära du! Förstår att du blir jätteledsen o orolig Allt du kan göra är att vänta till måndagens blodprov. Hoppas innerligt för dig. Kram <3
  • finee
    Yrla76 skrev 2017-11-04 13:59:32 följande:

    Hej! Gjorde ivf för tre veckor sedan, ET med en tre dagars. Fick plus och allt verkade positivt tills jag upptäckte efter någon vecka att testen inte blev starkare. Hann ta il-dropp och har tagit prednisolon, trombyl och lutinos. Tog hcg prov i veckan ca 4+5 (ruvardag 19) var det bara 168. 48 h senare var det 268. Kliniken säger bara att jag är gravid och vi får följa hcg. Jag tänker att det definitivt är kört och har slutat med lutinos men är rädd att det är ett X. Någon som har erfarenhet av så här lågt och långsamt stigande hcg?


    Jag har tidigare graviditeter haft för lågt hcg i förhållande till ruvardag och därefter långsamt stigande innan det igen har fallit. Så tyvärr kan jag inte dela med mig av någon solskenshistoria.. Hoppas det inte slutar samma för dig <3
  • finee
    MrsJSA skrev 2017-11-04 17:00:04 följande:

    Jag skulle inte oroa mig om jag var du, indikatiorn visar alltid två veckor under.

    Det var vad min fertilitetsspecialist berättade för mig :)


    Den visar två veckor under graviditetsvecka. Den visar sedan befruktning. Slår om vid hcg på ca 2700.
  • finee

    Hej, skulle verkligen behöva hjälp. Jag har fått ett jättekonstigt svar angående mitt hcg från Werlabs. Det står bara att värdet är >1000, dvs över 1000, men ingen specifik siffra. De har helller inte fört in värdet i grafen. Blir förvirrad. Sist fick jag ju en specifik siffra (474) och värdet var i grafen. Tyvärr gisssar jag att värdet är mellan 1000-2000 annars hade de väl skrivit typ >4000 om det var ngt på 4000 ...? Vilket i sin tur betyder att det är kört du hcg behöver ha höjts mer än till nåt på 1000 för mig Blir ledsen och förvirrad. Har mailat deras kundtjänst. Har någon annan här fått såhär konstigt svar? Vad har det betytt då? Jättetacksam för input.

  • finee
    mumskastrull skrev 2017-11-06 12:57:32 följande:

    Men oj vad konstigt svar. Har du provat att ringa dem? Finns ett telefonnummer man kan ringa! 

    Bli inte ledsen! Vänta tills du får ett korrekt svar!!!

    Håller alla mina tummar!!! 


    Jag fick svar från kundtjänsten som sa att svaret har med labbets mätteknik att göra, men att de ändå lämnat ut det där svaret eftersom patienter brukar vilja ha snabbt svar på den här analysen. Så jag fattar fortfarande inte varför de lämnar ut ett sånt där svar..? Jag tolkar det naturligtvis som att värdet är mellan 1000 och 2000 och därmed är det kört för mig och jag väntar nu in nästa missfall. För hade värdet varit något på 3000 hade de väl skrivit att det var över 3000? Eller hur? Usch för det här säger jag. Hur går det själv mumskastrull? Har du fått ditt provsvar från idag?
  • finee
    mumskastrull skrev 2017-11-06 13:31:44 följande:

    Fast det vet man inte. De kanske har en gräns på 1000 och en på 10 000. Svaret borde komma till dig idag eller imorgon. Förstår att det är skitjobbigt att vänta..

    Jag har själv haft 4 kemiska graviditeter tidigare... 8 ivf behandlingar.. Är verkligen så rädd då jag tidigare inte kommit såhär långt. 

    Tyvärr tror jag att mitt värde inte kommer vara så bra då det digitala inte slog om. Svaret kommer säkert imorgon.. bara att vänta 


    Det verkar vara som så att över 1000 kan vara mycket över 1000! Fick till sist mitt svar och det var tack och lov på 6779!!!! Är så glad just nu. Tacksam att jag såhär långt fortfarande verkar vara gravid. Mina immunprover verkar lugna också, tror jag. Både Leukocyter o Neutrofila har gått ned en liten aning (fortfarande förhöjt dock). Lymfocyterna en lite smula upp: från 1,3 till 1,6, men känns rätt lugnt ändå. Hoppas det fortsätter såhär nu. Håller tummarna för ditt provsvar imorgon!!
    Yrla76 skrev 2017-11-06 17:03:39 följande:

    Verkar som att vi är många som håller på med hcg prover nu Håller alla tummar för er (oss). Ringde kliniken idag och bad om ett vul då jag även har lite ont i magen nu men de tycker det är för tidigt att se ngt. Skulle ringa igen om smärtan tilltar och ta nytt hcg imorgon.

    Finee - hoppas att det har stigit mer och att 1000 bara är en allmän gräns de anger. Håller tummarna!

    Mumskastrull - vet flera som haft ?fel? vecka på clearblue. Läste bland annat om en som fått för lågt på digital, men tagit hcg och fått högt värde, på 3-4000. Men jag vet, med våra erfarenheter är det inte solskenshistorierna som ligger närmast till hand att tro på för en själv...

    Jag är själv bäckmörk, minsta avvikelse och jag tror direkt att det är MF. I mitt fall brukar det tyvärr stämma oxå...


    Ja, vi är några i hCG-karusellen nu... Man blir ju helt knäpp av detta. Jag är också kolsvart och katastrofig när det kommer rill att tolka - jag var helt säker på att ?över 1000? betydde ?något på 1000?.. så jag räknade helt ut mig själv. Nu var ju värdet väldigt högt istället, till min stora lycka Men precis som du säger brukar ju inte solskenshistorierna vara dem som ligger närmast till hands...

    Håller tummarna som bara den gör ditt hcg imorgon, verkligen.
  • finee
    mumskastrull skrev 2017-11-06 17:35:42 följande:

    Nämen vad roligt!! Vilken ökning på 6 dagar! Fantastiskt. Kroppen verkar också lugn!  Har nu fått några mer symtom?

    Själv är jag så nervös.. troligen för att jag känner att något är fel. Tycker också att jag borde ha fått mer symtom nu. Har ont i brösten, men bara det. Mensvärken som jag hade har försvunnit sedan 3 dagar.. 

    Jag tycker inte jag har några symtom på immunattack (inte för att jag vet vad jag ska leta efter), men mina lymfocyter har gått upp igen sedan förra veckan. Låg då på 2.2 och idag 3.4.... Resterande värden förutom trombocyterna har börjat sjunka. Vet inte vad jag ska tro och som vanligt har inte Dr D svarat....

    Bara att invänta bhcg....


    Det känns roligt med lite medvind för en gång skull.... Nej, jag har typ inga symtom. Ömmande bröst på nätterna och morgonen bara, vilket jag i princip har haft sen jag började med Lutinus o Progynom två dagar FÖRE insättning.. Vid några enstaka tillfällen (fem gånger kanske totalt?)har jag känt lite ?stickningar? i livmodern. Men visst kan man inte låta bli att känna efter. Igår morse tyckte jag mina bröst ömmade lite mindre och då fick jag panik.

    Vad trist att inte Dr D svarar. Man blir väldigt stressad av det. Hur länge sen var det du skickade mailet?
    Yrla76 skrev 2017-11-06 17:39:02 följande:

    Åh så glad jag blir för din skull! Så skönt att det var ett högt och bra värde! Det är extra roligt när det går på rätt håll för medsystrar i denna karusell.

    Mitt värde var ju bara några hundra så jag är rätt säker på att det är kört. Nu hoppas jag som sagt bara på att det inte är utomkvedes och att det inte blir utdraget. Haft ett MA som inte gav efter förrän i v 15 trots att vi viste redan i v 6-7 att det inte stod rätt till...


    Tack snälla

    Åh, hoppas du har fel och allt är bra. Men förstår din oro Och om det inte går bra för vi hoppas att det i alla fall inte blir utdraget. Beklagar verkligen ditt MA
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!