• pink lily

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    GrukanGrace skrev 2015-12-04 13:24:44 följande:

    Tog nytt HCG idag och det var bara på 51!

    För en vecka sen var det 13,8

    Borde väl vara runt 100 nu.

    Någon som kan inge hopp?

    Idag CD 33 brukar blöda dag 28-29.

    Kram


  • pink lily

    Tänk på att inte dricka så mkt kvällen innan du tar hcg, spär ut koncentrationen, och värdet. Håller tummarna för bra stegring framåt!

  • pink lily

    Jag har också gjort hysto för Dr D på det sjukhuset. Mycket proffsigt, och jo det var mkt personal i rummet! Och, hjärtkontroll före op. Man får lätt sövning, medlet sprutas in via kanyl i handen. Efteråt ligger man på uppvak i eget rum, och personal o Dr D kom och kollade upp en med jämna mellanrum.

    Finns jättetrevlig servering/restaurang på bottenvåningen i sjukhuset där man kan sitta ner o hämta sig efteråt, och DRICKA. Var helt uttorkad efter hyston. Åkte hem o lade mig sedan, med känsla som lätt mensvärk. Blödde lite ett par dagar efteråt. Det finns ett apotek i närheten av sjukhuset som hade öppet, dock bara till kl 14.

    Det kommer gå bra, lita på Dr D. Lycka till!

  • pink lily

    PS köp på dig så mkt du kan av mediciner, hopplöst att försöka lösa det hemma om man får problem med blödningar och ordineras vila. Inte lätt att springa på apotek då, och ofta blir det bara små doser åt gången. Känns även tryggt när har ett förråd att ta av ...

  • pink lily

    PS 2: dock, jag tycker Fragmin jag köpte i Sve. är bättre än Clexane från Grekland. Blir stora blåmärken efter Clexane inj.

  • pink lily

    Snälla, skulle jag kunna få köpa ett par paket Utrogestan? Försöker behålla den här graviditeten med näbbar o klor. Höjde progdosen lite och nu räcker inte Utrogestan ...

    Otroligt tacksam för hjälp!

  • pink lily

    Grukan Grace, mitt råd: Gör VUL och se var det fastnat. Utomkvedskap ses på med stort allvar, du nekas inte VUL om du misstänker det. Får du ingen tid hos din gyn åk till sjukhusets gynakut. Jag gjorde VUL v 5 efter blödn med klumpar, sa jag ville veta om det var pga utomkveds bla. Fick VUL utan protester. Lycka till!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!