• pink lily

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Pipperoni, jag tog mitt dropp dagen för ET, och det funkade ju bra :) Nu i drygt vecka 13, gjorde UL för kub idag och allt såg jättebra ut. Så lyckliga för det! Grattis till alla äggen! Det är kvaliteten som är det viktiga när allt kommer omkring :) Ja, man får hoppas på fredagsmys ... Lycka till på måndag!

  • pink lily

    Är det någon mer som råkat ut för werlabs nya missöde: försvunna provresultat? Mina FBC-provresultat från igår är rapporterade men finns inte i "min journal". De säger att felet gäller flera, och att ett företag de anlitar ska göra felsökning. Jag undrar, ni som är drabbade har ni lyckats få werlabs att maila provsvar till er eller kan inte de heller få tag i provsvaren? Väntar på svar ... Suck!

  • pink lily
    pipperoni skrev 2016-02-04 11:53:39 följande:

    Dag 9 efter transfer och det känns som att hoppet är ute.  Tog hcg igår och fick resultatet nu, under 3. Testdag är på söndag. De första dagarna var jag tröttare än vanligt och kände lite "drag" i livmodern, men sedan i måndags har jag inte känt någonting, så jag hade inte så stort hopp innan heller. 

    Just nu känns allt bara svart och tomt. Misslyckandet sammanfaller dessutom med att jag skulle varit i vecka 39 nu om jag hade fått behålla det pickande hjärta vi såg i somras. Det skulle ha blivit min 44-års present i mitten av februari. Hur ska jag orka ladda om igen? Jag vill inte ge upp än, men vet inte hur mycket mer av den här psykiska terrorn jag klarar... 

    Sorry för deppigt inlägg. 


    Styrkekram! Undrat hur det gått... Ge inte upp nu när du fått reda på vad som är fel och hittat metod att åtgärda det. Dock hänger det på ett livskraftigt embryo också. I en framtid så vill jag ge rådet att vara öppen för möjligheten till donation. För oss fanns risk att mitt immunförsvar är extra aggresivt mot sambons vävnad, så vi skippade ÄD och gick direkt på ED. Slutade bråka med egna ägg då passerade 45 och finns risk att mina autoimmuna problem går i arv. All statistik visar på störst chans till graviditet med ED, och har inte ångrat vårt val. Önskar dig styrka att komma på fötter och kämpa vidare, det lyckas trots allt för många till slut!
  • pink lily

    Maraki, ingår intralipid i din behandlingsplan? Leukocyterna kan gå upp pga IL-dropp. Svettningar (i alla fall rikliga nattliga svettningar) brukar av dr d tolkas som att immunförsvaret mobiliserat sig och attackerar. Låter som du borde ta ett dropp ... Hur ligger dina lymfocyter, de brukar vara avgörande för om det är dropp som gäller, har jag fått intryck av i alla fall. Bäst är ju dock att få ett utlåtande från specialist. Lycka till, håller tummarna!

  • pink lily
    trex2013 skrev 2016-02-10 11:01:09 följande:

    Sitter och gråter, glädjetårar!!!! HCG 522 i går. Efter över 4 år kämpande så är jag äntligen gravid för första gången! Herre gud jag tror inte det är sant! Wihooooooo!


    Grattis! Underbart :)
  • pink lily

    Äntligen! Hittat Pope Paul VI institute som specialiserat sig på forskning och behandling av progesteronbrist, och autoimmunproblem är en av deras patientgrupper. Jag får panik när progesteronet går upp, och sedan ner mellan de olika provtillfällena. Har nu mkt sakta börjat trappa ner på progesteronet, och då föll det från 115 till 99 nmol/l. Vet inte om det beror på immunattack el nedtrappningen. Men man får ju panik .. Är i vecka 16+1. Hur länge kan man hålla på med prog.tillskott för att reglera prog.nivån? Har ni behövt ta prog.tillskott efter v 18? Kan man ta prog.tillskott under sista trimestern?

    Beer institute hänvisar till forskn av Pope Paul VI inst, så jag bedömer att det har hög tillförlitlighet. Här är diagram över normalkurva för prog. och autoimmun prog.kurva. Vi med autoimmunproblem får ofta jämföra oss med normalnivåer, men här får man ju ett annat perspektiv - vad är normalt för oss med immunproblem!?

    www.repro-med.net/wp-content/uploads/Progesterone.png

    www.repro-med.net/progesterone-levels-during-pregnancy

  • pink lily

    AnnC och mom2012, tack för svar. Ja, bör sluta med progtillskott nu, men kommer att fortsätta ta progprov för att kolla upp nivån. Har dock förstått att hos immunpatienter så är det vanligt att prognivån går upp och ner och att vår kurva ofta ser ut som ett zick-zack-mönster. Frågan är dock vad man gör om den dyker ... Haft progbrist lång tid före ivf också, och fått ta progtillskott då också, så är kanske lite nojig pga det också. Men, det är kanske en annan grej när moderkakan ska producera prog.? Hoppas det!

    MrsHK, jag fick veta att fragmin och aspirin/trombyl verkar på olika sätt i kroppen. Aspirin förhindrar blodpropp i moderkakan, (fast den finns ju inte med från början av behandlingen...). Fragmin vet jag ej.

  • pink lily

    Köpte med mig massor med Prezolon 5 mg (kortison) hem från Grekland, men då tagit högre dos än räknat med är de snart slut. Vad är den svenska motsvarigheten till Prezolon 5mg? Har ni fått det på EU-recept av Dr D?

  • pink lily
    Pebble skrev 2016-02-20 07:32:57 följande:

    Ni som plussat med hjälp av immunsupport, hur många cykler/ivf-försök tog det efter att ni börjat med era mediciner o dropp?


    Lyckades på första försöket med immunsupport, med ivf med dubbeldonation. Gjorde hysteroskopi strax före ivfen där gammal slemhinna rensades bort för att få ner antalet NK-celler ytterligare inför ivfen och immunsupporten. Sedan dropp och mediciner. Gjorde en hel del alternativa saker under lång tid före ivfen som ev hjälpte till också, akupunktur och örter, röd laser (ung samma verkan som akup.), sjukgymn inriktad på fertilitet, uteslöt gluten och mejerivaror etc. Man ska ju både få fason på den egna kroppen och dessutom få till ett livskraftigt embryo för att lyckas...
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!