• trex2013

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Plan B är att kontakta Dr D i Aten om det inte lyckas denna gång heller

  • trex2013
    Snart lycklig skrev 2014-04-28 12:55:34 följande:
    Mitt TSH idag låg på 1,8!!! Yes! I onsdags var det ju 7,5. Det går åt rätt håll.Glad

    Jag har höjt min Levaxindos och slutat med 5-HTP och någon annat kosttilskott från Mia Lundin som skulle vara bra för trötta binjurar. Jag får se det som jag nu under en tid stöttat binjurarna lite, men nu får jag strunta lite i dem och fixa sköldkörteln.

    Jag stöttar dock fortfarande binjurarna med B5, B6, B12 och magensium.

    Jag funderar lite på sjukskrivning också, men vet inte hur jag ska få till en sådan. Dock har jag talat med min chef och HAN sa - ska du inte sjukskriva dig, tänk om det inte lyckas. Det sa han efter attg jag sagt att det nu eller aldrig. Känns skönt om jag nu får till ett par veckor sjukskrivning innan FET.

    Kram även till hjälpsamma dig!Hjärta
    Heja! =)
  • trex2013
    leah2012 skrev 2014-04-28 20:47:18 följande:
    Låter väldigt likt min plan. Vad är det citronvatten ska göra?
    Citronvatten hjälper till att göra kroppen basisk, få balans på PH värdet. En sur kropp i obalans kan ha inflammationer och andra problem. Googla och du hittar en massa nyttig information om detta. :)


  • trex2013
    aylak skrev 2014-04-28 19:38:00 följande:

    Hej alla!!!


    Jag har kämpat med min mer omfattande hormonbehandling med fokus på binjurebarkshormonerna och tillväxthormon de senaste månaderna. Mycket jobb och klurigt, men jag mår äntligen bättre och kroppen känns bra. Fokus har behövt läggas på att få till den behandlingen och jag har inte orkat vara aktiv här. Men jag har läst lite då och då och hejat och och glatt mig och sörjt med er i tanken. Hjärta


    Nu är vi igång igen för frysåterföring på fredag, med full hormonbehandling och full immunbehandling. Men jag blir lite oroad. RMC vill inte ta ett enda prov innan återföringen eller kontrollera att detta är en bra cykel. Är det vanligt att det går till så i Sverige eller är RMC Linköping ovanligt usla? I vilket falls så känns kroppen väldigt bra så jag försöker lita på det.


    Ville bara säga hej. Hej alla!!!


    Håller tummarna för dig på fredag!
  • trex2013
    Zinfandel skrev 2014-04-28 16:33:04 följande:
    Trex: det ser bra ut. Vem var det förresten som blev ordinerad av läkare att sluta med E-vit innan behandlingsstart..? Omega 3 fiskolja bör du ta varje dag och ganska hög dos.  
    Har inte hittat något negativt om e-vit men måste kolla upp det! Ok tack, Ska börja äta mer omega 3 nu, framförallt regelbundet.:)  Ang prednisolon, står ju att man bör äta extra kalcium under en längre behandling men vad räknas som längre? Vet du?
  • trex2013
    Snart lycklig skrev 2014-04-29 10:08:50 följande:

    Trex och Zin:
    Det var jag som skrivit om att E-vitamin kanske inte är så bra vid återförande. Den uppgiften fick jag från Callimero som gjort ÄD i Riga och det var därifrån hon fått uppgiften. Dock vet jag inte exakt varför.
    Ok. tack för infon! måste googla på det och kolla vad jag hittar. so far ingen negativ träff..
  • trex2013
    Solkattan skrev 2014-04-28 17:11:58 följande:
    Snart lycklig: fina prover... Ser ju jättebra ut ... :) Tänk vilken tur vi hade som inte plussade nu i april... Tänk på solsidan.. vem sjutton vill ha barn födda i december lixom.. ?! *ironi* Nä nu ska vi ha vår bebisar !! Trex: din plan ser bra ut ... Hur är det med nattljusoljan.. ? Bör man ta den efter et.. ? Läst något om det nångång... Lägger du in träning också... ? Promenader.. ? Zin: oj? Ikväll kl 18:15 .. dags att poppa popcorn o bänka sig igen. Det kan väl knappast bli "sämre" än sist... ?
    Tack, Ska kolla upp nattljusoljan också! kollat på en massa amerikanska forum men inte något negativt där, i allfall inte vad jag läst mig till ännu.
    Jodå tränar lite nu, inte så mkt promenader men försöker köra yoga två ggr i veckan och något cirkelträningspass. Körde tung styrketräning tidigare men har haft uppehåll sen förra sommaren med det i samband när min första ivf  påbörjades, känns bättre med lugnare träning.
  • trex2013

    Hittade lite mer info om EPO (jättenattljusoljan). Jag slutar ta det ca 1v innan ET!

    " EPO is NOT suggested for use after ovulation when a woman is trying to conceive. If a woman is pregnant, or thinks she may be pregnant, she should not not use EPO because the uterus may begin to contract. In some women this may lead to pre-term labor or miscarriage; though there is little evidence as such. Nonetheless, it is always best to use caution when using EPO if you think you may be pregnant.


    Some of you may have heard that EPO is safe for pregnancy. This is because EPO has been used to prepare (ripen) the cervix, in the last trimester of pregnancy, for hundreds of years by midwives. This is either done by rubbing the cervix with the oil, having the mother use an EPO capsule as a vaginal suppository, or having the mother take it in internally the last few weeks of her pregnancy. This should only be done under the care of a highly qualified midwife or other qualified medical professional."

  • trex2013
    Solkattan skrev 2014-04-30 07:09:05 följande:
    Lilbob: åh va härligt med tillmötesgående läkare.. ! Förstår att du blev tårögd... Blir nyfiken på läkaren... Det är inte han den kände med initialerna lm va.. ? Trevlig valborg ja.. denna valborg blir det en flaska rött. Måste ju ersätta Fragminet med något annat blodförtunnande... Druckit ikapp kaffet under veckan också. Levt en månad som gravid. Men nu är det slut på det.. ! Nu ska jag "leva" igen. Lyfta tungt o måla med "giftiga" färger... Äta sushi o rött kött. Iallafall en kort period innan uppladdning för FET börjar.... :)
    =) har ju gjort precis likadant, är i renoveringssvängen så när det inte lyckats då passar man på med rivning av väggar och annat tungt, skönt att få ut aggresioner och trötta ut psyket lite. lev nu och njut, ta hand om dig och kanske unna dig massage eller annat ompysslande? Det är du värd. kram och skål för i kväll! ;)
  • trex2013
    Snart lycklig skrev 2014-05-01 14:56:33 följande:
    Tack vänner! Bara en äggblåsa. Den andra mellanstora som min svenska gyn mätte igår var naturligtvis den där cystan som sitter lite utanför den vänstra äggstocken. Dock ej störande för FET. Det är banne mig bara D som kan göra korrekta VUL. ÄP och hysto på lördag. Ni skiter säkert i mina detaljer, men jag ville bara sända varma och soliga hälsningar från ett ca 25-27-gradigt Aten. Om jag känner för det imorgon, kommer jag kanske åka till stranden. Det är jag värd!!!
    Lycka till nu!!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!