• dreamz

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Ananax skrev 2016-07-11 16:34:30 följande:
    Tänk vad fort man glömmer.... Men jag tror att det tog ca 7 dagar. Jag skickade med vanlig post i ett vadderat kuvert.
    Tack för svar!
    skickade mitt i torsdags, hoppas det kommer fram. men då vet jag på ett ungefär =)
  • dreamz

    Måste fråga, är ni vaccinerade/immuna mot röda hund?


    Min gyn tog ett sådant blodprov å ringde mig å sa att jag inte var immun, jag har inte vaccinerat mot röda hund/mässlingen när jag var yngre.

    Dom ville att jag skulle vacinnera mig mot det? Är det något ni gjort?


    Jag e lite aktsam mot vaccin, men samtidigt vill jag juh inte att det ska bli något fel på fostret om det lyckas, Ringde min VC å frågade om jag vaccinerar mig mot mässlingen/röda hund nu innan vi åker ner å gör ET är det något som kan påverka det hela att det kanske blir något konstigt å immunförsvaret går på högvarv (har redan problem med immunförsvaret så det räcker ändå..) hon kunde inte svara på det så jag blev så osäker..

  • dreamz
    canada skrev 2016-07-14 10:26:14 följande:

    Nu har vi haft första telefonkonsultationen med dr D, prel åker vi ner i början av september så sitter och kollar in olika flyg. Klarar man sig om man åker ner en söndag och hem på onsdag morgon? (Tänker med att hinna köpa alla mediciner osv)


    Hihi då kanske vi ses!

    Vi ska ner till Serum i början av september å sen jaga runt på alla mediciner :)
  • dreamz
    pink lily skrev 2016-07-19 03:37:51 följande:

    Äntligen, äntligen, äntligen! Vår dotter är född, hon är helt underbar<3 . Vi är så tacksamma för att ED finns som ett alternativ, även om man måste åka utomlands för att få den hjälpen, och för att Dr D utvecklat en behandlingsplan för oss som gjorde att vi lyckades på första försöket. Gravid för första gången vid 46 år. Ett mirakel! Som så många andra sagt tidigare, ge inte upp sök hjälp!


    Underbart stort grattis! <3
  • dreamz
    UndrandeSökare skrev 2016-09-17 11:33:17 följande:

    Elleliason - Har bara hört om några enstaka som självmedicinerat OCH lyckats med Trombyl (eller receptfria Albyl Minor) samt receptfri Progeterallkräm. Samt någon med Trombyl och Prednisolon.

    De flesta här i tråden har vänt sig till Serum eller Life Clinic för de har helt enkelt mest kunskap och fler verktyg (många har tex gjort Serums Mensblodtest och därefter en dunderkur antibiotika om man hittar nåt som behövs behandlas ) och de vet också vad man kan göra om det krånglar. Den kunskapen finns helt enkelt inte i Sverige. Många kvinnor känner också att tiden rinner ut. Både Grekland och många andra länder har 50år som maxgräns, därefter kan man inte få någon hjälp alls, och immunbehandling är ingen Quick fix ! Det finns de härinne som fått kämpa i många år för att få barn trots immunbehandling. Många har först testat med egna ägg sen gått vidare till äggdonation eller embryodonation. Men välj den vägen som känns bäst för dig.

    Personligen är jag glad jag valde Dr D. Helt övertygad om att det var rätt val. Tycker det är trist att jag slösade bort tiden i Sverige först med att försöka hitta hjälp här. Lycka till.


    så känner jag oxå.. många år har vi slösat våran tid i Sverige..


    gång efter gång av insättning av ET/FET för att hitta detta jäkla "guldägg" som dem kallar det i sverige antingen var det minus och i ett litet fall blev det en kemisk graviditet..
    Styr vår kosa till Grekland till Serum får göra en hysto.. herregud inte undra på att det inte vill fastna, dem hitta polyp, massa död vävnad (fick skära massor innan det började blöda..) och så klart var den röd av  infektion TROTS att jag tagit antibiotika i en månad innan..

  • dreamz

    någon som kan svara lite snabbt på om man behöver någon dag extra efter ET på serum i Grekland? eller kan man åka hem redan samma kväll eller dagen efter?

  • dreamz
    PeeWee44 skrev 2016-10-06 10:00:06 följande:

    Hej, hos dr Dimitri måste man vara kvar dagen efter för provtagning.

    När var det du skulle åka?

    Jag har planerat fet den 24/10.


    Tack vi åker på söndag men har ET tisdag. Behövde tydligen inte vara kvar något extra. Men tack för svar!

    Herrgud när ska man sluta nojja över allt egentligt! :p
  • dreamz

    jaha här trodde jag skulle få göra ET på tisdagnattens vecka å flyget går i morgon men tydligen ska det strejkas! :((( åhhhh varför kan inget bara vara enkelt!!

  • dreamz
    Ananax skrev 2016-10-08 14:31:38 följande:

    Läste att det dock inte är säkert, ibland varslas det men blir inget av. Håller tummarna för att strejken blir inställd så att du kommer iväg!


    Tyvärr blev den av fick ett mess å bekräftelse från sas att dem har ställt in vårt flyg :(
  • dreamz

    jag tror det tyvärr :(, så trist!!!!!!

    väntar på Att Peny ska svara på att jag inte hitta något flyg, om jag ska bara sluta eller hur vi nu ska göra.


    Ananax skrev 2016-10-08 15:35:35 följande:
    Men ååhhh vad trist... hur blir det då, måste du vänta til nästa cykel
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!