• Ananax

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    GrukanGrace skrev 2016-06-23 04:33:49 följande:

    Tänkte bara berätta att nu har vi fått datum. 29/6 lämnar mannen sitt bidrag och den 4/7 sätter vi tillbaka 2 balstosyster på AVA i Riga. Vi kör ju nu ett försök med ÄD.

    Skickade alla mina papper från våra ivfer och från alla DrD försök.

    AVA har ordinerat väldigt lika som dr D frånsett IL dropp. Tänkte köra utan och följa deras ordination.

    Någon som gjort ÄD hos dr D och kan tipsa? Vad skiljer ÄD från vanligt DrD upplägg?

    Kram


    Lycka till!
  • Ananax

    Har inte vågat säga något av rädsla för att jinxa. Men har insett efter att ha blödit lite förra veckan att det kan gå åt skogen även om jag inte säger något och det är bättre att kunna dela oro och erfarenheter med er.

    Jag är gravid! Det är väldigt tidigt så det finns ju såklart inga garantier. Hade MA i november i höstas i v9. Är idag i vecka 6+0. Hcg har stigit bra medan progesteronet har varit lite upp och ner precis som för flera av er.

    För att ingjuta lite hopp i er som har högt TNF alpha så blev jag gravid på första ägglossningen efter Chicago-testerna där jag hade ett TNF alpha på 39,1. Hade då hunnit ta två dropp (ett på plats i Athen och ett på ägglossningsdagen. Jag blev jätteledsen när jag fick resultatet på testerna och trodde att det skulle bli Humira för min del. Men Dr D ville att vi skulle vänta med det och han hade ju helt rätt. Likaså hade han rätt i att jag skulle kunna bli gravid naturligt utan ivf, trots endometrios, endocysta på 5 cm på ena äggstocken och katastrofdåligt amh.

    Jag känner så väl igen din oro inför varje blodprovstillfälle quintana Jag ska ta nya prov imorgon och är livrädd för att hcg inte ska ha ökat som det ska.

  • Ananax
    quintana7 skrev 2016-06-27 20:45:29 följande:

    Vad härligt att höra om dig Ananax! Grattis!!Vi får skriva av vår oro här :) Vi är rätt nära varandra i hur långt gångna vi är. Är supernervös för ultraljudet i nästa vecka samt blodprov och allt som komma skall. Tog ultraljud förra veckan bara för att jag ville hinna med min läkare innan hon drog på semester, det borde jag inte gjort för man kunde inte se mycket. Vad bra att du hann ta två dropp innan du blev gravid, det hann inte jag utan tog när jag plussade - det har också vart en liten oro. Håller tummarna för blodprovet imorn! Själv innebär min morgondag dropp :)


    Tack!! Ja ena sekunden oroar jag mig för för lite symptom och andra sekunden för för mycket symptom och tredje sekunden för ngt annat

    Vad kul att vi är så nära varandra! Hade du också högt TNF alpha?

    Lycka till med morgondagens dropp!
  • Ananax
    RobSab skrev 2016-06-27 21:07:10 följande:

    Hej alla! Här kommer en liten uppdatering. I vecka 33+2 (30/5) föddes en liiiiiten Athen-bebis! Han vägde 1760g & var 42 cm lång. Idsg är han fyra veckor och mår finfint. De har hela tiden varit förvånade över hans styrka & välutvecklade lungor. Jag är övertygad om att det senare är tack vare prednisolonet! Med detta vill jag säga att man inte ska ge upp om det här är nåt man verkligen vill. Det tog oss 8 år innan vi blev med barn & nästan 9 innan han dök upp. Pussar & kramar till er alla!


    Grattis!!! Vad skönt att allt gick bra och att er lilla kille mår fint trots att han var lite snabb ut!
  • Ananax

    Quintana: jag har inte druckit så mkt tomatjuice. Bara några liter totalt. Tycker iofs inte att det smakar så jätteilla men har ändå blandat tomatjuicen med lite färskpressad apelsinjuice. Tycker det blir rätt gott då faktiskt (nåja, gott kanske är att överdriva men helt ok). Vet inte om det påverkar tomatjuicens funktion att blanda ut den lite men har i alla fall gjort det....

  • Ananax
    Lilly2013 skrev 2016-06-29 07:49:25 följande:

    Ja då var det minus på Gravtestet igen. Verkar va omöjligt för oss att bli gravida genom ivf. Nu får vi prova och köra själva istället några månader och med dropp. Tänkte sätta droppet 2 gånger i månaden, vid mens och vid ÄL.

    Usch är så trött på detta nu känner att jag måste känna mig som mig själv ett tag. Har gått på hormoner sen i sep med bara korta uppehåll känner knappt igen mig själv längre och tycker verkligen inte om prednisolonet ökade till 15 nu efter ET och blivit jätte rund i huvudet. Hoppas det försvinner lika snabbt som det kommit :(


    Beklagar minuset Lilly.
  • Ananax
    Maraki73 skrev 2016-06-29 21:45:25 följande:

    Jag fick tyvärr missfall igår. Nu har jag bara 2 frysta embryon kvar. Jag undrar om det kan bli någon graviditet av någon av dem. De är från samma äggplock som min dotter.


    Usch vad tråkigt Maraki, lider med dig
  • Ananax
    Vallmo78 skrev 2016-07-01 07:24:54 följande:

    Grattis till plusset ananax och ni andra som har lyckats och beklagar till de andra som fått missfall ;(

    Själv ruvar jag ( hoppas på det) på en 5 dagarsembryo sen 21/6 och har testdag på måndag men inatt vaknar jag av frossa :(( och imorse ( ursäkta snusket) när jag torkade mig så var det lätt färgade .... Känns hopplöst!!!

    Tänkte försöka få IL dropp idag eller vad tror ni? Kört? Jag tar prednisolon, trombyl, Fragmin, d vit och omega 3....


    Tack!!

    Jag har också haft färgade .......... denna gång och än så länge tyder blodproven på att allt hittills utvecklas som det ska (peppar peppar). Förra gången när det inte gick bra så hade jag inga färgade .......... Så tappa inte hoppet! Håller tummarna!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!