• Lotus13

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    TWH: Tack! Hjärte: sitter just nu och får IL, frågade sjuksyrran vad hon tror att dr tittar på i FBC och hon tror att det är de vita blodkropparna. Men det är ju ändå konstigt om han ordinerat när det sett bra ut? För mig har det hela tiden varit lite höga men ej så mkt. Nu ville han höja dosen till 180 ml från 150 precis som du TWH.

    Sitter med iPhone och kan heller ej lägga in mig på listan, tacksam om nån kan göra det:) har gjort 3 ET och 2 FET, MA i v.7 på första ET. Var i London i aug i år för blodprover men fortsätter hos Dr D med immunbehandling. Ska göra FET nu på torsdag den 13 dec, första gången med hjälp av immunbeh:)

  • Lotus13

    Holly: tack så mycket!! Tänkte fråga dig om du fick du tillbaka två embryon eller om det var enäggstvillingar ni väntade men såg i listan att det var två ni fick tillbaka. Nyfiken då vi, förhoppningsvis, ska få tillbaka två imorgon:)

    Tack så mycket Singhatjejen!!

    Dr D har varit rätt bra på att svara på mina mail också de senaste dagarna och det känns ju skönt att han gjort det när jag behövt det som mest. Även om han inte riktigt förstod att de kliniker jag har och göra med inte har öppet på helgerna. Han ville att jag skulle ta IL på lördag och när jag skrev att det ej var möjligt skrev han att jag måste förstå att jag måste följa hans plan. Hm, skrev att jag tyvärr inte kunde bestämma över deras öppettider. Bokade på fredag istället och han tyckte att det var bra, svårt detta!

  • Lotus13

    Mee: kan tyvärr ej hjälpa dig, bor i Stockholm:(

    Holly: ja känns väldigt spännande:) vi fick tillbaka två första ET också då vi ej fick nåt toppägg. Och då blev jag också gravid fast bara ett som hade fäst. Nu har vi två toppembryon som vi verkligen hoppas klarar upptining och det skulle inte skada om båda ville fästa och växa;);)

  • Lotus13

    Fan vad trött man blir på bakslag hela tiden, våra frysisar har inte klarat sig:(:( jag som verkligen hade laddat för fullt med IL och allt nu inför FET:(

    Vet ni hur det är med Dr D, om man behöver betala mer för fortsatt stöd under nästa IVF? Vi har inga kvar i frysen men en gratis gång som vi kommer köra så snart som möjligt. Fick läkartid till i mitten av januari.

  • Lotus13

    Holly: tack för info!! Då vet jag. Hoppas verkligen att allt kommer bra för er men det kommer det göra:) kram

  • Lotus13

    Tack Zin för omtanken och för svar!!! När vi frågade vad vi skulle betala för skrev han ju att det var stöd fram till graviditet så det är ju säkert så. Då behöver du säkert inte betala nåt mer:) det är skönt att slippa, går ju verkligen åt med pengar här:(

    Jag tog aldrig pandemrix men min man gjorde det.

  • Lotus13

    Tack så mycket alla!! Ja, krafter behöver man verkligen just nu. Tur att det är ledighet snart och man kan smälta allt och vila upp sig:) kanske är nästa år lyckans år för oss som ej lyckats ännu:) kram till er

    Zin: jag har inte hört detta med pandemrix och infertilitet, finns det ett samband?

  • Lotus13

    Curly och alla andra, det är verkligen helt sjukt att man inte är så noga här i Sverige. Zappade på tv igårkväll och såg en del av en dokumentär som handlade om livmodern, om olika forskningar som pågår i världen kring livmodern. Bland annat om hur det kommer sig att alla friska embryon inte fäster. Man tror att det finns mycket mer att titta på i livmodern än vad man gör idag. Väldigt intressant, undrar om Sverige är intresserade av detta?

  • Lotus13

    Holly: Ett riktigt stort grattis!! Det är ju helt underbart:) vilken dröm!!! när är BF? Kram

    Singha: dokumentären var på kanalen Access (tror jag att det heter) och tyvärr inte på nån av kanalerna man kan se på play:( men man kanske kan hitta det ändå på nätet? Tror att den hette nåt med" livmodern, ett mysterium" eller nåt liknande??

  • Lotus13
    singhatjejen skrev 2012-12-21 20:19:39 följande:
    Lotus: Ok ska kolla! Låter jätteintressant - fattar verkligen inte varför det inte intresserar svenska läkare mer...
    Hoppas du hittar det. Ja, jag menar det.

    Holly, det är såå spännandeGlad

    Ninnin: GRATTIS!!! Håller verkligen tummarna för att det skall gå hela vägen nu!!! Jag kommer inte ihåg, bor du i Stockholm? Tänkte om du kunde gå till samma ställe som några av oss går till och får hjälp med FBC och IL ? Maila mig i så fall så talar jag om vart det ärFlört
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!