• Redan47

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Jag tycker jag samlar vätska väldigt fort med tom den låga dosen som 10mg prednisolon. Östrogen vet ej. Jag har läst mycket ich det finns ej samband med övervikt o östrogen .

    Men att vi äter mer... Eller mer socker..., vet ej. Jag har ställt mig nu på strikt kost - räknar allt ! Och minus socker, mjöl mjölk. Just nu hjälper det... Men har nu bara knaprat pred i 3 dgr ännu. Då vet jag iallfall att det inte är jag som tillsätter extra kal.

    Uppsvullnad runt livmoder känner jag mer när progestoron tillsätts. Inte annars just nu som du beskriver. Den typen av värk kan uppstå runt mens/ÄL för mig ibland.

  • Redan47
    Snart lycklig skrev 2014-05-25 11:41:40 följande:

    Tack för svar Redan47. Det kan ju vara Neupogenet också. Jag äter också strikt som du, dock intar jag lite yoghurt-produkter, men då laktosfria. Räknar inte kalorier när jag redan lyckats gå ner ganska mkt. Kanske slinker ngt med socker ner emellanåt, mörk choklad, en smoothie ute, en kokoskaka, en glass i värmen. Hur ska man klara sig helt och hållet ifrån allt? Ska skärpa mig ännu mera i denna vecka. Hur ser dina planer ut framåt, gissar att du börjat en behandling när du som jag knaprat Prednisolon i några dagar?


    Jopp, har cd10 idag och ska på VUL tisdag, kontroll slemhinna, inbokat flyg till serum/Aten 4-7/6. Så där emellan blir det FET/ÄD, 5e....men denna gång efter en Hysto. Jag vet att jag inte har möjlighet att genomföra FEt varken före eller efter dessa datum, så jag bokade då det fanns lämpligt flyg ( tid och pris). På det viset kan jag vara flexibel i Aten....vem vet min slemhinna kanske ff är svårflörtad.

    Jag valde att inte börja med prednisolon förrän nu istället för mdag2. Känns som det räcker. Har tyckt det varit så jobbigt med den här svullnaden, känner mig vanställd...ovärldsligt, jag vet. Men viktigt för mig att lyssna på kroppen. Mår oxå rent generellt mkt bättre än tidigare då jag har haft mkt värk, av anledningar som jag ej analyserat 100%. Kan konstatera att jag mår bättre med kortison i avseende att klåda av alla slag försvinner, vilket jag får typ i olika stadier min mcykel och olika nivåer av östrogen, tror jag.... Nu känner jag oxå till stor del ett större förtroende för behandlingen som jag tror gör att den inre osynliga stressen minskar av, blir tagen på allvar, kan påverka min behandl.

    MEN jag mår inte bra av de här snabba kasten men på och av med hormoner. Så blir det en nästa gång...så kommer jag prova nedtrappning...

    Nu vill jag det tar sig....har 3+2embryon kvar. Det blir de sista....hmm, + 2emryon i Riga, förstås.

    Super lycka till för dig oxå- såg det är dags snart för dig! Hur många sätter du in?
  • Redan47

    Solen, ja jag har haft problem med slemhinnan- svarar svagt. Det kan bero på att östrogen receptorerna ej tar in mer typ blir mättade. En förklaring jag fått av serum. Efter två sk östrogen sköljning av slemhinnan gav det ändå ett krystat resultat - men långt ifrån förväntat....dock ett godkänt 8mm slutligen. Oxå inför färskt.

    Men be att få prova en sådan "sköljning".

  • Redan47

    Igår VUL cd 12, 7mm.

    Snart lyckl : käkar 10mg pred ich ska göra så tv. Plus clexane ich Trombyl. Peny gav mig ord att utöver mina idag 8mg östrogen även ta 4mg vaginalt till natten. Får ingen VUL innan jag åker tyvärr, så väntar på vad peny planerar vidare. Vi har två strån, 3+2, tinar 3röret nu. Hoppas alla klarar det!

    Förstår vilken pärs för dig med stor ovisshet .... Då är det bara tummar då på starka embryon. Jag har ju donerade ägg.

  • Redan47

    Min dos östrogen från behandldag8: 8mg. Utöver den dosen vill peny jag tar 4mg vaginalt ixå. Progestoron får jag börja med 4dgr innan tänker jag.

  • Redan47

    Vad tiden gick fort till slut! Fet planerat till 6/6 Aten. Peny vill ta det säkra före osäkra och göra en östrogen sköljning den 5/6.

  • Redan47
    Snart lycklig skrev 2014-05-31 21:26:06 följande:

    Imorgon bitti åker jag till Aten. Nervös....ja, lite.......Tungan ute


    Tänker på dig! Håller tummen!

    Jag drar på onsdag, fet bestämt till fredag. Östrogen sköljning torsdag morgon, om inte slemhinnan svarat ordentligt på behandling hittills.

    Kram kram
  • Redan47
    trex2013 skrev 2014-06-01 10:38:15 följande:
    Önskar dig också lycka till nu! kram
    Tack, behövs!
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!