• Redan47

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    3 blactocyt överlevde natten- 3 insatta! Pregnyl i skinkan ich tillbaka på hotellet! Ja typ så okomplicerat. Medicin förråd påfyllda. Jag har varit arg sim ett bi hela dagen ..grrrrr bett att få sänka östrogenet.

    Frj röd : clexane från dag 1 med östrogen. Fortsatt framöver. 10mg prednisolon fr dag 1 . Forts till v 8-10 nåt sånt. Trombyl likaså.

  • Redan47
    Snart lycklig skrev 2014-06-06 14:40:23 följande:

    Oh GRATTIS!! Bästa möjliga! Nu händer det! Du fick tillbaka 6-dagars eller? Varför 6- istället för 5-dagars? Var GLAD!!! Stor kram.
    De blev 6 dagar . För jag vet de var fulla 5 dagars förra gången , ET. Eller .... Inte vet jag hur länge de sk tinar dem? Men jätte nöjd med dagen, trots en arggggg start. Ingen havs dag , vår tid på kliniken drog ut på tiden.

    Ätit super jordgubbar . Åkte till monastraki för att kolla ... Visst det fanns. Inte vet jag om det är bra att mumsa så mkt men gitt var det. Gillar inte jirdgubbar hemma... De så sura.

    Kram på dig ocå!
  • Redan47
    pink lily skrev 2014-06-06 19:06:35 följande:

    Redan47: tack för svar. Helt fantastiskt, 3 st. Lyckotal! Enligt Serum ska antibiotikan jag är allergisk mot vara en annan än den vi ska ta nu efter mensblodproverna. Skulle börja äta dem idag, sambon hann svälja sina tabl. medan jag blev magdålig och kräkte. Typiskt, tur jag inte kräkte upp dem ialla fall. Ska försöka få ner dem senare, vill bara komma igång. Tänk om jag någon gång kan komma så långt som du... All lycka till nu, och till alla andra som är på gång!


    Pink Lily; däremot vill jag dela med mig att skugg sola, man kan bli jätte röd ... Vilket jag blev i maj, en kall blåsig vårdag .... Fattade inte varflr först , sedan kom jag ihåg varningen. Nu smörjer jag face m 50 för att undvika den super röda hettan som uppstod . Kolla fass.

    Detta är mitt 5 ÄD försök - så ja, nu vill vi art det tar sig - att hysto var receptet....bl.a.
  • Redan47

    Snartlycklig! Vad förändrar det idag.... Inför Morgondagen? Lyssna på D positiva utgångsläge inför morgondagen! Stanna där och bara va. Vår oro skapar stress och sömnlöshet. Du har ett super resultat som klarade upptining, det i sig visar på att det är hög kvalité så långt- sug på den! Det är ett sätt att gallra oxå frysen. Kram kram!

  • Redan47
    trex2013 skrev 2014-06-07 02:59:15 följande:

    En fundering. Hur gör man i tull o säkerhetskontroll om de undrar ang alla mediciner som man köpt på sig!? Kan det bli trassel om man inte har papper eller recept från läkaren? Borde sova nu men har resfeber..! =)


    Inga problem med mediciner! serum har dessutom skrivit intyg, be dem om hjälp de fixar det säkert, har aldrig visat ett intyg hittills. Tog ett litet frysblock med mug till pregnyl inge problem ens i Sverige. Jag har tex m mig 15askar clexane ....allt i handbagage.

    Vill du släppa resfeber kring det- checka in bagaget.
  • Redan47
    Snart lycklig skrev 2014-06-07 08:03:25 följande:

    Ego; NERVÖS! Nu är den här, återföringsdagen! Så länge som jag kämpat, rest och samlat. D har gissat på 2-3 blastisar från mina 16 1-dagars, så får verkligen hoppas att det finns några fina bebisstartklara embryon som bara väntar på att jag ska komma och omfamna dem idag. MEN jag har ju ingen aning om vad som väntar mig idag. Kram tjejer!


    Ha en varm och skön dag! Äntligen dagen D;)) kram! Jag reser hem idag!
  • Redan47
    Snart lycklig skrev 2014-06-07 10:43:16 följande:

    Tack fina tjejer. Tror jag kräks snart......av nervositet.


    Andas! Tänker på dig. Packat softar på hotell i väntan på trp till flyget. Tar metron.

    Det är spännande! Kram <3
  • Redan47

    Snart lycklig är lycklig! Det var så tårarna blänkte på gaten när jag läste din rapport! En lyckokänsla spred sig i min kropp över din transferdag! Och så fint det lät att få bli så omhändertagen kändes så varmt ich tryggt. Det behövs verkligen dagen D. Lång transportsträcka med så mycket förväntan och utrymme för besvikelser .... Det är svårt att fatta vad det är som driver ich var energin kommer ifrån. Din dag, är en sådan dag som ger lön för mödan. Ich som motiverar även mig. Så tusen tack för att du delat med dig. Hade gärna delat din glädje i Aten om jag varit kvar. Nu är jag memma ruvande och det känns bara bra. Ich jag har bestämt mig att se till att vara i detta mood så mycket som bara går. Allt annat suger under denna period framöver. Göra det jag kan för att påverka mina känslor och tankar i positiv riktning. För det är en pärs dessa ruvar veckor av förväntan, nyfikenhet ich ja.... Ni vet! Ha en härlig sommar söndag!

  • Redan47

    Ja, visst är det gott att bara vara och njuta när vi kan, så vardag blir lyx! Sol och bad vid min brygga, ja, så bra har jAg det. Badar trots badförbud, då jag likställer Vättern med att ta en dusch hemma. Samma vatten, och definitivt inte jmf med Aten-vatten-kvalité. Jag blaskade mig ocå bara i medelhavet, det räckte, för mig oxå. Men karbad och pool utesluter även jag! Kram kram på dig SL- nu lycklig!

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!