• UndrandeSökare

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    OneLife - prata med Hjärtefröjd, hon är i samma sits som dig.
    Hon har också varit till Dr D tidigare och fått ett barn och nu kör hon
    gång nr2 på egen hand utan kontakt med Dr D.
    Endera får du be om Dr Ds hjälp denna gång(och betala) eller köra på egen hand. Du hittar ingen läkare i Sverige som använder Dr Ds metod med att avläsa blodprovsresultat.

  • UndrandeSökare

    Onelife - eftersom inboxande inte verkar funka nu så skriver jag här istället.
    Du och Hjärtefröjd håller ju båda på med barn nr2 nu och har tidigare
    varit hos Dr D. Kanske ni stötta varandra?
    Så här skrev Hjärtefröjd i tråden tidigare i år:

    Då jag blev gravid helt oväntat innan vi ens påbörjat våra syskonförsök, så medicinerade jag inget före, men började samma dag som jag plussade. Eftersom vi planerade syskonförsök efter sommaren så hade jag redan börjat bunkra upp med mediciner hemma, så jag hade ett lager av IL, pred, trombyl, fragmin och progesteron.

    Samma dag som jag plussade fick jag IL och sen har jag tagit det var tredje vecka. Jag planerar att fortsätta till vecka 20-22 ungefär. Fragmin började jag också med omgående och kommer att fortsätta så länge mina sprutor räcker (just nu till vecka 32-33 nån gång) och försöka få tag på fler sprutor under tiden. Även tombyl kommer jag fortsätta med så länge som möjligt. Pred tar jag bara 5 mg/dag denna gång och kommer att sluta i vecka 12-13, då min ask är slut.

    Jag går helt enkelt på magkänslan och erfarenheter från förra graviditeten den här gången och har ingen kontakt med Dr D. 

  • UndrandeSökare

    OneLife- Hör i tråden om det är någon som är på väg ner för att träffa Dr D eller Penny snart och fråga om de kan köpa med sig lite IL och pred hem till dig?
    Behöver du ha droppgrejor också?

    Annars är ju alternativet att du själv åker ner till Grekland och handlar medicinerna du behöver och hoppas att du inte fastnar i kontroll på flygplatsen.

    Alternativt att du kontaktar Dr D ang.syskonförsök och fråga vad det
    skulle kosta dig med hans medicinsupport..

    Lycka till.

  • UndrandeSökare

    Om du betalar för Dr Ds support kommer ha förse dig med EU-recept på alla mediciner som du behöver de kan du lösa ut på svenskt Apotek. Dock blir det då utanför högkostnadsskyddet så man måste betala 100% av medicinkostnaden.

  • UndrandeSökare
    Puni skrev 2015-09-18 17:59:16 följande:

    Såg att någon spekulerade kring syskonförsök. Jag betalde nyligen 450 euro för pregnancy support, behövde inte ta om några prover. Det som förvånade mig är att jag äter mycket mindre medicin denna gång, är bara i vecka 13 än så länge.


    När du säger att du använder mycket mindre mediciner vid detta syskonförsök
    är det Pred dosen som är minskad? eller använder du inte Trombyl längre
    eller tar du färre IL ? Lägre dos av Fragmin? 
    Vilka mediciner använder du mindre av (eller inte alls?)
  • UndrandeSökare

    Puni - Hur har Dr D förklarat skillnaden i Pred och IL i din nya behandlingsplan jämfört med den förra? Att din kropp har lärt sig eller att den bara helt enkelt
    är lugnare denna gång? eller vad säger han?

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!