• melina77

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    UndrandeSökare skrev 2017-10-27 18:14:30 följande:

    Ring eller maila alltid i förväg om du vill boka droppsättning hos Marie, oavsett vardag eller helg.

    Hennes kontaktuppgifter hittar du på www.fertilitetplus.se


    Tack men jag vet hur jag hittar hennes nummer, jag har varit där. Men hon har ju telefontid ca en timme/dag och jag tänkte mest på tillfällen då man skulle behöva få en droppsättning snabbt. Men hon kanske inte kan ställa upp med kort varsel. Det är kanske jag som har misstolkat detta med att hon kommit in och satt dropp på helgerna, det var kanske inbokat några dagar på förhand.
  • melina77
    finee skrev 2017-10-30 13:50:28 följande:

    Jag har gjort FET med två femdagarsembryon (inte ÄD). Insättning för åtta dagar sedan. Min åttonde insättning, och jag kan få plus, men det stannar aldrig kvar utan blir kemiskt Blir så ledsen av detta. Vet ju att det kan gå bra, men har svårt att tro det när jag känner igen mönstret Är det vanligare med blödningar efter IVF/FET med egna ägg också?

    Jobbigt att höra att flera i ÄD-tråden också får blödningar/spottings. Det är ju ren tortyr det här. Man blir så himla orolig

    Jag ska ta blodprovs-hCG imorgon via Werlabs. Är det någon som vet hur snabbt svar man får? Antagligen kommer ju hCG var över 3 (är inte det gravidgränsen?) i alla fall, men gissningsvis för lågt i förhållande till ruvardag, och då kanske det tar längre tid för provsvar?


    Jätteledsen för att du fått spottings men härligt att du plussat, håller tummarna för att allt går vägen. Jag fick tips om att maila Werlabs för att få provsvaren snabbare och efter det fick jag dem på mail samma kväll. Du måste skicka foto av din legitimation men testa med att skriva "provsvar på mail" i ärendefältet så kanske du kan få det redan nu, annars kan det kanske ta längre tid innan de svarar om de bara tror att det är ett vanligt ärende.
  • melina77
    Ariellan skrev 2017-11-06 17:54:59 följande:

    Hej!

    Detta mail har jag fått av Dr D, förstår inte riktigt vad han menar att jag betalar för?

    950 euro för USA-testerna förstår jag ju, och även 150 euro för konsultationen. Men 650 euro är det för immunsupport fram till plus på stickan?

    För lite längre upp har han ju skrivit att de 500 euro till förlossningen inte är inräknade liksom.

    Jag trodde att jag bara skulle betala för USA-testerna och konsultationen först och sen se om mitt tnf-alfa tex var högt.


    Det stämmer, 650 euro är immunsupport/behandlingsplan fram tills konstaterad graviditet. Tolkningen av dina provsvar ingår inte i de 950 som du betalar för Chicago-proverna, de ingår nog i kostnaden för immunsuporten.
  • melina77

    Och grattis till er som plussat! Det gör ont att det inte gått vägen för en själv men förstås ät jag glad för er andra. Kämpa på!

  • melina77
    Ariellan skrev 2017-11-07 07:44:59 följande:

    Men vad händer om inte mina USA-prover är förhöjda? Behandlar han ändå med dropp osv?


    Blodprovsresultaten är är bara en del av tolkningen tillsammans med din symptombild. Att blodproverna inte visar så mycket betyder inte att immunförsvaret inte är problemet, det är nog mera komplicerat än så. Endast två av mina provsvar var utanför referensvärdet och han tyckte inte att de var signifikant utanför men det utesluter inte att immunförsvaret inte angriper embryot, symptombilden är också viktig att beakta. Jag testar behandlingen och kommer förhoppningsvis förr eller senare att se hur mitt immunförsvar påverkas av embryot. Märker jag att mina provsvar verkar okej under behandlingens gång så får jag överväga om jag tycker att det är värt att fortsätta med hans behandling. Men det är ju förstås upp till var och en att bestämma hur man vill satsa. Lycka till.
  • melina77
    Yrla76 skrev 2017-11-07 11:25:03 följande:

    Usch vad tråkigt Mumskastrull, men är det verkligen så dålig höjning? Vissas hcg nivå dubblas ju först var 3:e dag.

    Finee-när min son kom fick jag fragmin, trombyl och levaxin. Detta har jag tagit med graviditeter efter honom och då fått MF.

    Melina- vad är dina symptom för att i munförsvaret är igång?

    Just lämnat hcg prov igen, får svar imorgon. Så himla jobbigt. Även om jag är negativt inställd pga de dåliga värdena i förra veckan, så finns det alltid en gnutta hopp som skapar en nervositet i hela kroppen


    Jag hoppas verkligen att du blir positivt överraskad imorgon. Min symptombild är att jag sedan jag var barn har jag haft problem med slemhinnor. Hade svårt astma och allergi som barn, med upprepade lung-, bihåle- och öroninflammationer. Som vuxen är jag nästan aldrig sjuk, har haft feber 3 gånger på 20 år, förkyld senast för 4 år sedan. Har allvarlig endometios. Har eksem, näspolyper, långvariga mag- och tarmproblem, tandresorbtion (immunförsvaret angriper av oförklarlig anledning tänder). Min första insättning resulterade i graviditet med konstaterad missed abortion i vecka 8. Följande insättningar har inte tagit fast (eventuellt ett men mensen kom som förväntat). Så, mycket tyder på ett överaktivt immunförsvar men under hyston konstaterade D att min livmoderslemhinna inte är som den ska men han hade inte sett det hos någon tidigare så han kunde inte säga vad felet är eller vad det kan bero på. Jag har tagit Serums mensblodtest för att utesluta infektioner. D tror på immunproblem men det är ju också hans infallsvinkel. Jag har dock inga andra idéer så jag försöker med hans behandling och mycket i min historia och symptombild stämmer in ju dessutom in på ett överaktivt immunförsvar. Förlåt för den LÅNGA utläggningen men det är svårt att dra en kort version. Lycka till imorgon.
  • melina77
    UndrandeSökare skrev 2017-11-07 20:34:40 följande:

    Melina- Vad blir nästa steg för dig? Har du någon plan?

    Har du embryon kvar i frysen? Har du fått testa Neupogen och/eller Humira?


    Jag har som tur två embryon vid en klinik i Finland och kommer förhoppningsvis att sätta in dem i januari/februari. Just nu pallar jag inte en till runda till och behöver samla lite mental kraft. Jag har bara hunnit testa Ds behandling under en insättning eftersom läkaren misslyckade med att sätta in ett embryo för en månad sedan så jag försöker nog åtminstone en gång till med samma protokoll (prednisolone, Klexane, Babyaspirin och IL) om inte D rekommenderar något annat. Jag har inte tagit några andra mediciner än nämnda.
  • melina77
    Yrla76 skrev 2017-11-08 10:52:34 följande:

    Fick svar på hcg, 474 sedan i fredags (268), både lågt och dålig utcäveckling mao. Nu sitter jag o väntar på ett vul, som de erbjöd mig. Må det inte vara utomkvedes


    Så himla sorgligt Yrla, skickar styrkekramar.
  • melina77
    Yrla76 skrev 2017-11-08 12:45:14 följande:

    Hon såg en uppklarning i livmodern så jag gläds åt det lite nu och hoppas att det då sitter rätt och inte är ett X. Ska komma tillbaka om en vecka. Så himla konstigt men läkaren vill inte säga att hcg är fel eller att man borde sett mer och att det nog är ett MA. Hon var positiv och sa ?nu håller vi tummarna?! Trevligt av henne men är det inte konstigt att hon inte avskriver det när allt pekar, skriker, att det inte är som det ska? Nåväl, forts följer. Mina bröst har ömmat massor o känns inte idag så kanske är en blödning på g.


    Jag tycker det låter bra, att hon inte avskrev det. Vi håller tummarna och hoppas att du naturligt bara har väldigt lågt hCG-värde. Kram
Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!