• Solkattan

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Xxx4: det är månaders väntetid. Så efter sommaren blir det nog. Fick för en timme sen mail ifrån kliniken. En behandlings plan samt ett pdf dokument med alla mediciner. Mediciner som inte finns i Sverige enligt FASS. Börjar bra det här. Bara det med EU recept i lilla Karlstad. Fågelholkarna på Apoteket bad mig sist åka till Stockholm då de inte alls ville expediera mig... Hm.

  • Solkattan

    Nån som kan det här med mediciner..?

    Jag har fått medicinschemat ifrån Prag nu. Utrogesten? Det är progestron. Är det jämförbart med lutinus ? Sen var det östrogenet. Här hemma har jag fått femanest. Där var det estafen ( nånting). Är de jämförbara tro ?

    Utrogestan finns ju inte i Sverige ?? Hur göra ? Blir alldeles snurr av tanken på att få tag på preparaten ..

  • Solkattan

    Jag försökte få ut journalanteckningar till just FK. Det hela slutade med att han skrev ett A4 där det stod att jag besökt kliniken o vilket datum. Om fler frågor krävde svar så fick de kontakta honom. Men inte fick jag några journalanteckningar. Hade också viljat ha dessa... Men men. De kanske inte har samma regler kring journalföring i Grekland ? Kanske inte för så mycket journal ?

  • Solkattan

    Välkommen en som längtar !

    Tyvärr kan jag inte svara på din fråga ... Men kanske finns det nån annan här inne som kan ?!

  • Solkattan

    Snart lycklig: va snabbt tiden går! Tycker inte det var längesen som vi ruvade tillsammans. Håller med de andra ... Förlossningen är bara ett kort ögonblick ! När bebisen är ute så kommer det spela mindre roll. Nu kommer allt ske under väldigt kontrollerade former. Ingen stress över överbokat BB?

    Har du slutat med alla mediciner nu ? Pred, il?

    Så spännande att det är så nära nu ! Du mååååste titta in i tråden senare o berätta hur allt gått ... Lycka till !

  • Solkattan

    Lillebob: kram ! Jättetråkigt att det inte gick vägen... :(. Om du orkar så har nog de andra rätt i att köra på direkt. Tyvärr så är ju inte alla ägg bra även om donatorn är ung. Men sannolikheten är ju större att det finns ägg som är bra. Nästa ägg kan ju vara perfekt som ni sätter in ?

  • Solkattan

    Lillbob: härligt .. Påt igen ! Jag tänker på snart lycklig ? Hon kanske har kvar ? Har väl slutat med neopogen kanske har kvar att avvara ? Inboxa henne vetja ? ( hon är ju inte inne här så ofta längre kanske?). Bara en tanke... ?

  • Solkattan

    Nån med koll på progestron ?

    Jag har på tjeckiska kliniken fått att jag ska ta utragestan. Men det finns ju inte i Sverige. Jag sitter på ett berg av lutinus vaginal tabletter. Är det jämförbara med varandra ? Om inte .. Hur sjutton får jag tag på Utragestan ? Har mailat kliniken men tänkte att ni här inne har kanske koll ...

    Mom11: grattis till fin blasto ... Intressant med vilka embryon som i slutändan klarar sig !

  • Solkattan

    Fick svar från kliniken att jag kan ta lutinus istället för utragestan ... Likaså fattade jag det som att femanest går att ta istället för estrofem. Sista svåringen nu är att få ut en pregnyl spruta på tjeckiska receptet. Det finns ju i Sverige. Men att gå till Apoteket med en ynka papperslapp ..? Känns alltid lika kymmigt ...

    Så ska jag få läkarna o Tjeckien att sätta il droppet. De lovade det på Skype i våras. Bara jag hade med det så ska de fixa att sätta det...

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!