• Solkattan

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    Helt bortifrån ämnet... Men är det någon härinne som har koll på "bra" frisör salong i Aten ? :) Kommer ha en del tid över och har inte klippt mig på flera månader. Vore lite nice att klippa p göra lite slingor när man äntligen har några timmar att slå ihjäl... :). Någon med tips?

  • Solkattan

    Sanna38: jag har fått utskrivet trombyl och Fragmin (5000) vid senaste ivf:en. Är väl just kombinationen som ska vara bra.. ? Enda läskiga var att jag blödde betydligt mer vid ökad Fragmin dos från 2500 till 5000. ( då jag misslyckades med fet ). Har en liten fråga. Tänkte bunkra il dropp när jag åker nu till helgen till Aten. Men... Kan de frysa om jag packat dem i incheckad resväska.. ? I handbagage funkar dey väl inte att ta med.. ? Hur har ni andra gjort.. ??? Packa i nåt värmande eller.. kylbag med nån värmare.. ? Fattar knappt att det snart är dags... ! Är så glad att min chef här på jobbet är så positiv.. spontan reaktion "va spännande !" Hjälpte mig att boka ett konferansrum på jobbet imorgon inför telesamtalet med doktorn i Grekland.. trist att inte min familj är lika positiva. Har inte ens berättat att jag. ska åka för min mamma o syster. Mamma tror bara att det är lurendrejeri... :(. Är så trist när barnförsöken kommer på tal så ska jag inte lägga så mycket kraft på det. Typ slappna av... Vara nöjd med.det jag har. Känns som noll förståelse. Liknande när man pratar med syrran. Då vänder hon på "allt". "Men tänk på de stackare som blir gravida (ofrivilligt) o sen får göra abort! De har det också jäääättejobbigt! Suck. Är lättare att prata med en vägg...

  • Solkattan

    Fick mail imorse att teletiden idag är cancelerad pga emergency... Hoppas inte resan blir inställd nu. Bokat billigaste flygbiljetterna som ej är ombokningsbara... :(. Dr d skulle höra av sig under dagen... Usch hoppas det kan lösas. "Brukar" dr d cancelera.. ?

  • Solkattan

    Snart lycklig: tack för infon ! My lips are sealed... ... Hoppas barnet har kommit nu !! Mina mailade tbx idag o skrev att min tid på tisdag i Aten inte vär hotad... Skulle få mail snarast om ny teletid...

  • Solkattan

    Usch det är otäckt tyst ifrån Aten. Vill bara få den där tiden nuuuu... Hade fått ett mysko efax ? På mailen igår kväll. Skickar dr d sånt. Gick inte att öppna och antagligen ett spam... Blir glad att läsa hur långt många kommit i sina graviditeter efter just immunbehandling. Det ger hopp ! :) Cathy: intressant med en tidningsartikel om immunproblematik ! Vore guld värt om det uppmärksamades mer !

  • Solkattan

    Aaft: är väl bara jag som har noll tålamod... Är så himla nervös att resan kommer behöva avbokas om jag inte får till en telefon konsultation innan. Nyfiket frågat.. är det doktor d som tar proverna eller är det labbpersonal.. ? OM han inte kan tänker jag på tisdag... Kanske kan man ändå få proverna tagna.. ?

  • Solkattan

    Snart lycklig: 15 fina embryon.. ett av dem måste bara vara en blivande bebis ! (Eller två... Eller tre). Har lusat av marknaden på billiga flygbiljetter. Och det jag hittade som billigast nu i feb var att åka med sas på lördag 13:55. 619 kr för direktfyg ! Svårare var det hem. Fick bli mellanlandning i munchen o 2100 kr (sas/lufthansa). Men jag hittade att norweighen kommer ha biljetter för runt 500 kr men då först i april. Var överlag svårt att hitta direkt flyg till Aten nu. Tror att det på så sätt är smartare att vänta till vår o sommar. Mailade dr d för en stund sen igen. Inte hört nåt på 2 dar. Så gruvlig nervös om det blir resa eller ej... :(..

  • Solkattan

    Snart lycklig: Jag hade väl tur med biljettpriset denna gång. Anade att det var nåt lurt med Norweigens billiga pris. Kollade inte så noga deras flygtider. Nackdelen en annan har är ju att man bort i Karlstad. Måste alltså passa in med att hinna med ett tåg/buss till alternativt Stockholm/Göteborg/Gardemoen.Hoppas inte SJ klantar till sig imorgon med tåget... har drygt 4 timmar till godo men man vet ju aldrig...
    Nu ska allt vara klart med resan. Tom. bokat en klipp/slingtid hos en frisör på måndag!! Söndagen har jag tänkt besöka nån loppmarknad som typ bara är söndagsöppen... :). Hade planerat att ta metron från flygplatsen till hotellet och bara utnyttja stefanos (chauffören som rekommenderas ifrån LifeClinic) till färden från hotellet till kliniken, Men så fick jag ett mail där han skrev "när jag hämtar dig på flyget så gör vi upp med resten av resorna..." suck. Var väl bara att acceptera. Hans pris för resa till hotellet från flygplatsen var 35 euro. (istället för 6 eller 8 med metron).

    Sen har jag en fråga till er alla här inne. Googlade Il-droppet för att kunna köpa med det ifrån Aten. Men det tycks finnas lite olika. Finns 10% och 20%. Vilken har ni...? Och hur många ml? Ingår även kittet med alla nålar/slangar osv..? Finns det olika sorters påsar beroende på om man ska späda med NaCl? Ska man köpa med NaCl också tro..?

    Det enda lilla orosmolnet är att de inte svarat på mitt mail om telefonkonsultationen som uteblivit. Det enda Mina skrev i sist var :


    There is no cancellation for your Athens appointment. I'll let you know in your private mail for the new date and time 


    for your telephone consultation.
    Och inte ett ljud sen dess ? Hoppas verkligen inte att jag möts av en låst dörr på tisdag... :(

    Trevligt helg på Er härinne! :)

  • Solkattan

    Isadora: härligt att du äntligen fått ett livstecken ! Har själv inte hört nåt om teletiden. Resan har precis börjat för min del... Bilen ner till tågstationen och 3 timmars tågresa till Stockholm/Arlanda.. om allt går som det ska är jag framme vid halv sju ikväll... :). Kändes hemskt att lämna huset medans sonen sov... Har aldrig varit borta ifrån honom så här länge. Blir en riktig prövning... Sanna: tack för tipset om il droppet !

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!