• RobSab

    Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!

    SL ja det var riktigt bra faktiskt! Jag brukar dock ha väldigt många blåsir men sen brukar det vara max 10 ägg & ca 2-3 st som blir befruktade. Två gånger har ägg befruktats med två spetmier och behövt kastas. Känns surt.

    Nu väntar vi på att få komma in. Dr D var nyss och hälsade oss välkomna, min sambo är supernervös men blev alldeles lugn när Dr D kom. Han tycker att "han känns så lugn och som att han vet allt". :)

    Nu är det min tur, dags att köra så det ryker!

  • RobSab

    Nu är jag vaken igen. De blev förvånafe över hur snabbt jag slocknade men det var tydligen ett gott tecken. :)

    Som mest har jag fått ut 10 ägg & det var nåt år sen.

    Idag fick jag ut 15!!!

    Dr D var förvånad att det var så många, det hade han inte trott efter mina tidigare rsultat samt mitt senaste VUL.

    Vi ska prata om hur vi ska gå till väga sen för han sa att han måste tänka om då resultaten var så bra. Jag är superemotionell och bara gråter just nu. Haha

  • RobSab

    Tack tjejer!
    Ja det blir odling för blasto som det ser ut nu. Ska tillbaks imorrn för blodprover samt för att få veta antal vefruktade. Om det känns som min kropp är i fas blir det återförande i veckan som kommer. Annars frys. :)

  • RobSab

    Snart Lycklig: ja precis där är vi! Vi blr en bit därifrån så vi tartaxi hela tiden faktiskt. Kostar ca 10€ så vi tycker det är mer värt än att åka tunnelbana. :)

    Jag har fått fantastiska nyheter. Är för tillfället hög på livet. Av våra 15 blev 10 st beftuktade!!! Tidigare rekord var 4 st.
    Vi ska odla till blasto så det är återförande på onsdag men blodprov och dropp på måndag.

    Han sa även att han var 99% säker på att skicka hem mig utan ET för att göra FET i aug ist då mina värden har varit lite sådär och nu var det ju ditekt efter ett äggplock. Men efter blodproverna idag

  • RobSab

    Tack tjejer
    Vi vill gärna återföra så många som möjligt. Eller ja. Inom rimlighetens gränser ;) vi ska prata med honom på måndag men jag tror att vi kommer återföra 2 embryon iaf pga att vi ändå gjort så pass många försök :)

    Vi gjorde korta metoden med 150ie gonal-f.
    Jag har ingen koll på vad som är låg eller hög.
    På ackis fick jag 175ie och då sa läkaren att jag fick en "elefantdos på grund av att jag....är så tjock". 22 år gammal med bmi på 27 liksom. Inte normalviktig men inte smällfet. Nåväl den bitterheten är det nogdags att släppa nu ;)

    Haha tappade helt tråden! Jo. Har nästan alltid haft 150-175ie

  • RobSab

    Tack FineS!

    Hörrni tjejer. Ni som har gjort ivf här i Aten, vad har er nota slutat på? Jag har inte haft en tanke på att man ska betala för frysning av embryon. Nu är jag lite nervös för slutsumman

  • RobSab

    Hej tjejer, en fråga (igen).
    Förut hade jag mycket problem med magen. den svällde upp i tid och otid och jag fick så ont att jag knappt kunde gå/stå.

    Numera sker det väldigt sällan och jag minns inte ens när det hände sist. Oftast brukar det vara när jag är stressad och/eller äter mycket stärkelserik mat och äter oregelbundet.
    Jag är inte stressad alls nu och mat med stärkelse och oregelbundna mattider har det blivit sen i torsdags när vi flög hit, hittills har det inte varit ett problem men från igår och sen även idag har min mage varit stor som en ballong hela tiden!

    Är det någonting som kanske är en biverkning av medicinerna eller nåt, är det nån annan som har haft det likadant och kan svara vad det beror på? 


    Är det någonting jag bör ta upp med Dr D?

  • RobSab

    Ni är så kloka tjejer! Det ärklart det är progesteronet! Brunar bara bli lite svullen men har aldrig tagit utrogestan tidigare

Svar på tråden Vi som snart är gravida efter utredning i Aten!